ΣΥΡΙΖΑ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς


Επικοινωνία / Contact RSS Twitter Facebook YouTube Instagram

12/10/2023

Στ. Κασσελάκης: Ελάτε να χτίσουμε μαζί μια σύγχρονη Αριστερά

Στ. Κασσελάκης: Ελάτε να χτίσουμε μαζί μια σύγχρονη Αριστερά



 Συνομιλία του Στέφανου Κασσελάκη με τους πολίτες στην Πλατεία Λαού στο Κερατσίνι
Συνομιλία του Στέφανου Κασσελάκη με τους πολίτες στην Πλατεία Λαού στο Κερατσίνι
Συνομιλία του Στέφανου Κασσελάκη με τους πολίτες στην Πλατεία Λαού στο Κερατσίνι
Συνομιλία του Στέφανου Κασσελάκη με τους πολίτες στην Πλατεία Λαού στο Κερατσίνι
Συνομιλία του Στέφανου Κασσελάκη με τους πολίτες στην Πλατεία Λαού στο Κερατσίνι
Συνομιλία του Στέφανου Κασσελάκη με τους πολίτες στην Πλατεία Λαού στο Κερατσίνι
Συνομιλία του Στέφανου Κασσελάκη με τους πολίτες στην Πλατεία Λαού στο Κερατσίνι
Συνομιλία του Στέφανου Κασσελάκη με τους πολίτες στην Πλατεία Λαού στο Κερατσίνι
Συνομιλία του Στέφανου Κασσελάκη με τους πολίτες στην Πλατεία Λαού στο Κερατσίνι


Σημεία ομιλίας  του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανου Κασσελάκη, σε ανοιχτή εκδήλωση στο Κερατσίνι

.

Χθες, μετά την πρόσκληση που έκανα, γράφτηκαν 500 νέα μέλη στον ΣΥΡΙΖΑ. Για όσους αμφιβάλλουν για το τι χτίζουμε, ας πουν εκείνοι πότε έφεραν 500 νέα μέλη σε μία μέρα. Προσκαλέστε τα να συνεργαστούν μαζί σας, να αισθανθούν ότι το κόμμα δεν είναι ξινίλα αλλά αγκαλιά. Πείτε μου πού θέλετε να δουλέψετε στην κοινωνία και θα έχετε έναν σύμμαχο δίπλα σας. Για την Ευρωβουλή: Ναι, σέβομαι τον κόπο όλων των υποψήφιων στα ψηφοδέλτια και των ευρωβουλευτών μας, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγάλει και νέα στελέχη. Το απαιτεί η κοινωνία. Αυτή είναι η εντολή που πήρα και θα την τιμήσω.

Πρέπει να χτίσουμε μια σύγχρονη πατριωτική Αριστερά, όπου η εξωτερική πολιτική θα εγγυάται την άμυνα του τόπου και δε θα μπλέκει σε περιπέτειες της Αμερικής.

Το λέω ξεκάθαρα σε όλους. Για όσους νομίζουν ότι είμαι φυτευτός της Αμερικής: Δεν έχω πόθεν έσχες να κρύψω, που το ξέρει η CIA. Δε με έχει. άλλοι έχουν να κρύψουν πώς απέκτησαν τον πλούτο τους. Για να αλλάξει ο τόπος πρέπει να σπάσουμε τους μηχανισμούς των συμφερόντων. Χρειάζεται ένα ουρανοκατέβατο αουτσάιντερ για να ‘ρθει δίπλα σας στην κοινωνία να το πετύχουμε. Όχι Μεσσίας. Καθόλου. Συνεργάτης, σύμμαχος, ΣΥΝάνθρωπος.

Ελάτε να δείξουμε ότι η σύγχρονη Αριστερά παράγει αποδοτική, ανθρωποκεντρική πολιτική.

 

Ολόκληρη η ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη στο Κερατσίνι

Ευχαριστώ τη βουλεύτριά σας, Νίνα Κασιμάτη. Είμαστε περήφανοι για τους 47 βουλευτές που έχουμε, κι ας έπρεπε να ήταν 160!

Ευχαριστώ πάρα πολύ που ήρθατε, πραγματικά απ’ την καρδιά μου ευχαριστώ πολύ. Έχει έρθει η ώρα η σύγχρονη Αριστερά να σηκώσει ανάστημα και να σταματήσει να ασχολείται με χαζομάρες και να πάει να κερδίσει. Η Ελλάδα το έχει ανάγκη. Πηγαίνετε στη Θεσσαλία να δείτε πόση ανάγκη το έχει η Ελλάδα.

Πηγαίνετε να δείτε εκεί πέρα, που χάθηκαν 500 εκατομμύρια ευρώ. Και περιμένουμε. Τι περιμένουμε; Εισαγγελική έρευνα. Περιμένουμε εισαγγελική έρευνα και για το Predator. Για πόσα άλλα πράγματα περιμένουμε εισαγγελική έρευνα;

Αυτή είναι η δημοκρατία μας, το ξέρετε. Και έχουμε ευθύνη ως ΣΥΡΙΖΑ. Έχουμε ευθύνη να βρούμε τον βηματισμό μας και όχι για να κάνουμε αντιπολίτευση, αλλά να κάνουμε πολιτική. Να δημιουργήσουμε πολιτικές που πείθουν, από κάτω προς τα πάνω.

Και δεν είναι τυχαίο ότι η πρώτη επίσκεψη μου όταν ήρθα και τελευταία πριν φύγω για ΗΠΑ, για να επιστρέψω μόνιμα στην Ελλάδα, γίνεται εδώ στο Κερατσίνι. Στο Κερατσίνι των αγώνων, αυτή την ιστορική μέρα. Όπως έλεγε ο Σεφέρης, η πιο όμορφη, η πιο ελαφριά μέρα του κόσμου, η απελευθέρωση της Αθήνας.

Η απελευθέρωση της Αθήνας από ήρωες, όπως 79 χρόνια πριν στη μάχη της Ηλεκτρικής, χάρις στους οποίους έχουμε σήμερα εμείς την ελευθερία μας. Την ελευθερία του λόγου, καθώς όσο και να μας φιμώνουν τα κανάλια, όσο κι αν υποβαθμίζεται η ποιότητα της δημοκρατίας μας, δεν παύει να παίζει κρίσιμο ρόλο στην διατήρηση της ελευθερίας μας.

Όντως, οι εποχές έχουν αλλάξει, είμαστε στο 2023. Προχθές, στον ΣΕΒ, είπα ότι το κεφάλαιο είναι ένα εργαλείο και μόνο ένα εργαλείο για να μπορέσουμε να μειώσουμε τις ανισότητες μέσα από τη δημοκρατία μας. Ανισότητες όπως εκείνες που προκύπτουν στη στέγη και στο περιβάλλον. Και από κάθε άλλη έκφανση της ζωής.

Αυτός είναι ο ρόλος της σύγχρονης Αριστεράς. Να πείσει ότι αναγνωρίζουμε πού ζούμε, σε ποια εποχή ζούμε και ότι πρέπει να δημιουργήσουμε πειστικές λύσεις για τον κόσμο. Δεν είμαστε εδώ πέρα για να στερήσουμε από τους νέους την εργασία, την απασχόληση με κακοδιαχείριση. Είμαστε εδώ για να πείσουμε ότι εμείς θα δώσουμε στέγη και αποκέντρωση και κίνητρα και ίσες ευκαιρίες και μικροπιστώσεις στους νέους.

Για σας αγωνίζομαι, παιδιά, αλήθεια σας το λέω. Για όλους σας, αλλά κυρίως για τους νέους. Και για όλους τους παρευρισκόμενους που ανήκουν στην Οργάνωση Μελών μας. Πλέον έχετε πολλά νέα μέλη. Χτες, μετά την πρόσκληση που έκανα σε όσους ενδιαφέρονται να κατέβουν στις ευρωεκλογές με την παράταξή μας, γράφτηκαν 500 νέα μέλη στο ΣΥΡΙΖΑ.

Για όλους όσοι αμφιβάλλουν για το τι χτίζουμε, να μου πουν εκείνοι μια φορά που έφεραν 500 νέα μέλη στον ΣΥΡΙΖΑ σε μια μέρα. Ελάτε να το δούμε! Πότε φέρατε 500 νέα μέλη; Και ποια είναι η ευθύνη μας τώρα για εσάς που είστε εδώ πέρα, για τους παλαιότερους που έχετε ζήσει στην κοινωνία, έχετε εργαστεί γι` αυτό το κόμμα, την παράταξή μας;

Πρέπει να τους προσκαλέσετε. Στείλτε ένα sms σ’ αυτό τον κόσμο, πάρτε ένα τηλέφωνο. Μην κάνουμε τα ίδια λάθη που κάναμε μετά το ’22, το Συνέδριο, όταν ο Αλέξης είχε την ευκαιρία μαζί με εσάς να εκλεγεί Πρόεδρος από τη βάση. Και χάρη στη δική σας απόφαση, είμαι εγώ Πρόεδρος σήμερα. Εσείς μου δώσατε την ευκαιρία.

Τώρα λοιπόν, δώστε την ευκαιρία στα μέλη του κόμματος, που είναι νέα μέλη, να δραστηριοποιηθούν. Στείλτε τους μήνυμα, αγκαλιάστε τους. Διότι αυτές είναι οι αξίες της Αριστεράς. Ποιες είναι οι αξίες της Αριστεράς: Η ανεκτικότητα, η συλλογικότητα, το κοινό καλό.

Πώς θα πετύχουμε σε αυτό; Μόνο με ιδιωτικοποιήσεις από τη Νέα Δημοκρατία και δεν λέμε τίποτα; Μ’ ένα κοινωνικό κράτος που δεν υπάρχει; Δέκα χρόνια μνημονίων πέρασε αυτός ο τόπος. Η παράταξή μας διαχειρίστηκε τις πιο δύσκολες εποχές για τη μεταπολίτευση.

Δέκα χρόνια μνημονίων. Και έρχεται τώρα η Νέα Δημοκρατία, τέσσερα χρόνια στρωμένο κρεβάτι, και τι κάνει; Θέλει να ιδιωτικοποιήσει σιγά σιγά τα πανεπιστήμια. Αντί να τα φτιάξουν, όχι, ιδιωτικά πανεπιστήμια. Δογματικά. Αντί να φτιάξουν τους σοβάδες, να κάνουν συμπράξεις.

Τι άλλο κάνει; Στην Υγεία; Η κ. Λινού είναι εδώ πέρα. Πόση υποστελέχωση έχουμε στο ΕΣΥ; 40%; Πόσους μήνες χρειάζεστε για να κάνετε ένα ραντεβού; Και τι ποιότητα Υγείας έχετε; Έχετε; Αισθάνεστε άνετα;

Ξέρετε κάτι; Αυτό που λέτε για τα φακελάκια, στην καμπάνια μου, προεκλογικά, το ένα μήνυμα για το οποίο ελάμβανα το μεγαλύτερο χειροκρότημα σε όποια πόλη και να ήμουν, Περιφέρεια ή αστικό κέντρο, ήταν όταν έλεγα ότι δεν έχουμε γεννηθεί ραγιάδες, ότι είναι επιλογή μας, κάθε μέρα να ξυπνάμε και να είμαστε οι καλύτεροι Έλληνες που μπορούμε.

Αυτό, εννοείται, πρέπει να το αποδείξουμε και εσωκομματικά. Το να είμαστε οι καλύτεροι σύντροφοι που μπορούμε ο ένας προς τον άλλο, η μία προς την άλλη. Αλλά πάνω απ’ όλα πρέπει να το αποδείξουμε και στους υπόλοιπους Έλληνες. Διότι άμα δεν το αποδείξουμε εμείς, ποιος θα το αποδείξει; Η ροή του χρήματος, του κεντρικού κράτους; Με την αλυσίδα, Περιφέρειες, Δήμοι που τους ξέρετε;

Ξέρετε την αλυσίδα. Και ξέρετε αυτούς τους ανθρώπους. Το βλέπετε και στον Βόλο που φοβούνται να ψηφίσουν κατά συνείδηση για τα αντίποινα. Δεν είμαστε καλύτεροι από τον Βόλο; Δεν είμαστε καλύτεροι Έλληνες απ’ αυτό; Τι είμαστε; Θα αποδεχθούμε ότι ο κ. Μπέος είναι η Ελλάδα; Το 2023; Θα το αποδεχθούμε αυτό ποτέ;

Είναι δυνατόν το 2023 να συγκρούονται δυο τρένα από πολιτική επιλογή, όχι από φυσική καταστροφή; Είναι δυνατόν; Είναι δυνατόν στην Ελλάδα του 2023 να μαίνονται φωτιές για 11 μέρες στη Ρόδο, με 4 ημέρες, αρχικά, με ευνοϊκές καιρικές συνθήκες, και να μην τιμωρείται κανείς;

Ποιος πληρώνει το μαλλί αυτό; Ξέρετε ποιος το πληρώνει; Εδώ, νάτοι! Η επόμενη γενιά. Έχουμε ήδη 400 δισ. χρέος, με το Σουδάν είμαστε κοντά. Πού πάμε; Με τον πληθωρισμό αλλάζει η αναλογία χρέους. Χαίρω πολύ, όλοι ξέρουμε ότι ο πληθωρισμός φτωχοποιεί τον Έλληνα. Εσείς δεν ξέρετε ότι έχετε χαμηλότερες απολαβές από πριν 15 χρόνια; Δεν το ξέρετε;

Σου λέει ο άλλος, 41%. Λες και λέει ο άλλος, θέλω να τιμωρούμαι και να έχω χαμηλότερες απολαβές και τα τρένα να συγκρούονται και τα δάση να καίγονται. Όχι. Δεν είναι αυτό το 41%. Δεν είναι αυτό το 41%! Ή, όπως λέει ο κ. Μητσοτάκης, μιας και λέμε για τις φωτιές, για τη Ρόδο, που λέει «μα μόνο 15% κάηκε από το νησί». Δηλαδή προσπαθεί να οικειοποιηθεί την επιτυχία των εθελοντών.

Προχθές στον ΣΕΒ είπα για την Ψωροκώσταινα. Το οποίο σημαίνει ότι είναι η Ελλάδα η οποία έχει ηττοπάθεια, η οποία βασίζεται στον εθελοντισμό για να μπαλώσει τα κακά της. Ρε παιδιά, να πάμε μπροστά επιτέλους, να γίνουμε σύγχρονη Ευρώπη; Τόσο δύσκολο είναι; Πρέπει οι εθελοντές μια ζωή να λύνουν τα θέματα του τόπου;

Θα τα αλλάξουμε μαζί όλα. Γι` αυτό είμαι εδώ. Είμαι εδώ να τα αλλάξουμε μαζί όλα. Δεν μπορώ μόνος μου. Με εκλέξατε με μεγάλη πλειοψηφία, σας ευχαριστώ, αλλά τώρα πρέπει να δουλέψουμε μαζί, να χτίσουμε την πολιτική βάση. Την πολιτική βάση για σύγχρονες, προοδευτικές λύσεις, για σύγχρονη πατριωτική Αριστερά.

Όπως η εξωτερική πολιτική θα εγγυάται την άμυνα του τόπου και δεν θα μπλέκει σε περιπέτειες της Αμερικής. Το λέω αυτό ξεκάθαρα σε όλους σας, εγώ το λέω, δεν θα μπλέκει σε περιπέτειες, θα αμύνεται του τόπου μας. Για όσους νομίζουν ότι είμαι φυτευτός της Αμερικής, εγώ δεν έχω πόθεν έσχες να κρύψω που το ξέρει η CIA. Άλλοι είναι που έχουν να κρύψουν τον πλούτο τους και παίρνουν και αποζημιώσεις. Εγώ δεν έχω. Γελάτε. Ξέρετε τι λέω. Δεν πρέπει να γελάμε, πρέπει να ψηφίζουμε και να νικάμε. Αυτό πρέπει να κάνουμε!

Όσον αφορά στην εσωτερική πολιτική μας, ναι, πρέπει σε πολλά θέματα να αγκαλιάσουμε τη σημερινή εποχή. Και να βρούμε σύγχρονες, προοδευτικές λύσεις. Και σε άλλα θέματα, ειδικά όπως είναι η στέγη, το οποίο θα γίνει το μεγαλύτερό μου θέμα από δω και πέρα γιατί είναι υπαρξιακό θέμα για τη νέα γενιά, να μπορεί να αρχίσει να κάνει οικογένειες, το ξέρετε αυτό, εκεί δεν φτάνει μια μικρή διαχειριστική ικανότητα και δεν κάνουμε τίποτα για τα Airbnb και δεν χρησιμοποιούμε το μεγάλο αποθηκευτικό –το μεγάλο απόθεμα- της στέγης.

Δώστε μου λίγους μήνες, θα γίνω ξεφτέρι… Θα με βουτήξουν; Αφού έχω εσάς ρε παιδιά, τι να βουτήξουν; Εσείς είστε εδώ πέρα, ας βουτήξουν ό,τι θέλουν. Αρκετά βουτήξανε τα Ταμεία της χώρας, ας βουτήξουν και τα ελληνικά μου, τι άλλο; Όλα τα κλέβουν!

Πρέπει το απόθεμα να το χρησιμοποιήσουμε. Θα είναι το μεγαλύτερο στοίχημα για τη νέα γενιά. Και εκεί πέρα δεν φτάνουν μικρές διαχειριστικές κεντρώες πολιτικές, εκεί θέλουμε μεγάλες ιδέες. Και στο περιβάλλον θέλουμε μεγάλες ιδέες και στο πώς διαλύουμε τα καρτέλ στον ηλεκτρισμό θέλουμε μεγάλες ιδέες και πράξεις. Μην περιμένετε η ακρίβεια να λυθεί αλλιώς. Ξέρετε ότι είμαστε νούμερο ένα χώρα στην Ευρώπη στο κόστος του ηλεκτρισμού, βάζεις τα pass γινόμαστε στη θέση 13 από τα 27. Ποιος τα πληρώνει τα pass βρε παιδιά; Η οικογένεια Μητσοτάκη τα πληρώνει ή πάλι εδώ η νέα γενιά και το χρέος τα πληρώνει; Ποιον κοροϊδεύουμε επιτέλους;

Και χρειαζόμαστε ένα κοινωνικό κράτος, ένα κράτος πρόνοιας το οποίο θα μπορεί να παρέχει υπηρεσίες ποιότητας στην Υγεία, στην Παιδεία, σε κάθε έκφανση της ζωής. Ένα κοινωνικό κράτος όπως εκείνο που άρχισε να χτίζει το 1981 ο Ανδρέας Παπανδρέου, που ήταν τομή για τη χώρα.

Όπως το κοινωνικό δίχτυ ασφαλείας που κράτησε ο Αλέξης Τσίπρας ζωντανό, όταν 400.000 οικογένειες είχαν δυο γονείς ανέργους και δυο παιδιά ήταν στα πρόθυρα της πείνας, ή όταν είχαμε 2,5 εκατομμύρια συνανθρώπους μας ανασφάλιστους και δώσαμε πρόσβαση στην Υγεία.

Αυτά είναι παρακαταθήκη του προοδευτικού κόσμου και είμαστε υπερήφανοι. Και ποτέ, ούτε στη Βουλή δεν θα επιτρέψουμε την αλήθεια μας να βαφτιστεί λάθος από κανέναν, όσα κανάλια και να ελέγχουν. Αυτή είναι η αλήθεια.

Και μιας λέω για τα κανάλια, έχω ζητήσει έξω από την πόρτα μου, από το διαμέρισμα το οποίο περιμένετε, δωρεές στη Θεσσαλία να κάνετε. Περιμένω να δω πόσες θα κάνετε, ο καθένας από εσάς. Σε μεγάλους Ομίλους ανήκετε, δώστε κάτι, πηγαίνετε να δείξετε τις λάσπες και δώστε και μια δωρεά, επιτέλους. Μόνο εμείς ακούμε τα σχόλιά σας για τα air-condition στα σχολεία ειδικής αγωγής, που τα έχετε αφήσει να ρημάζουν κι αυτά. Αντί να πείτε συγγνώμη για την κατάσταση.

Τα ψέματά τους θα τα πούμε, αλλά πρέπει να χτίσουμε και θετική πολιτική. Και γι` αυτό πρέπει να προσκαλέσετε τα καινούργια μέλη να συνεργαστούν μαζί σας, να αισθανθούν ότι το κόμμα δεν είναι ξινίλα, αλλά είναι αγκαλιά. Μπορούμε να το κάνουμε; Θέλετε να το κάνουμε; Στα χέρια σας είναι.

Κι από εμένα θα έχετε αυτό: για τέσσερα χρόνια στην Αυτοδιοίκηση δεν περιμένουμε την Κυριακή για να αρχίσουμε, τώρα θα αρχίσουμε. Από τώρα αρχίζουμε να γειωνόμαστε. Πείτε μου πού θέλετε να δουλέψετε στην κοινωνία, σε όποιο μέρος του κοινωνικού ιστού και θα έχετε ένα σύμμαχο δίπλα σας.

Για την Ευρωβουλή, ναι, σέβομαι τον κόπο όλων των υποψηφίων στα ψηφοδέλτια και των ευρωβουλευτών μας. Αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγάλει και νέα στελέχη, το απαιτεί η κοινωνία. Αυτή είναι η εντολή που πήρα και θα την τιμήσω. Και εσείς αυτό που κάνουμε εδώ, θα το κάνουμε όσο χρειαστεί και μέχρι τις επόμενες βουλευτικές εκλογές όταν είναι να γίνουν. Αλλά και αν κερδίσουμε και αν έχω την τιμή να είμαι πρωθυπουργός σας, και μετά θα το κάνουμε. Διότι μόνο έτσι θα μείνουμε πλειοψηφία και μόνο έτσι θα αλλάξει αυτός ο τόπος.

Και για να αλλάξει ο τόπος, πρέπει να σπάσουμε τους μηχανισμούς των συμφερόντων. Και αυτό δεν γίνεται εύκολα, γίνεται σιγά σιγά. Ναι, χρειάζεται ένας ουρανοκατέβατος outsider για να έρθει δίπλα στην κοινωνία, να το πετύχουμε. Οι βαρονίες Μητσοτάκη, Βαρβιτσιώτη ό,τι θέλετε πείτε, δεν το λύνουν. Εσείς μπορείτε να το λύσετε. Και θα είμαι εγώ εδώ για εσάς, με εσάς δίπλα σας να το κάνουμε μαζί.

Όχι Μεσσίας καθόλου, συνεργάτης, σύμμαχος, συνάνθρωπος. Συν-άνθρωπος! Αυτό θέλω από εσάς: ελάτε να δείξουμε ότι η σύγχρονη Αριστερά παράγει αποδοτική, ανθρωποκεντρική πολιτική. Αυτό θα κάνουμε και έτσι θα κερδίσουμε.

 

 

Φωτογραφία: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Συνομιλία του Στέφανου Κασσελάκη με τους πολίτες στην Πλατεία Λαού στο Κερατσίνι
Συνομιλία του Στέφανου Κασσελάκη με τους πολίτες στην Πλατεία Λαού στο Κερατσίνι
Συνομιλία του Στέφανου Κασσελάκη με τους πολίτες στην Πλατεία Λαού στο Κερατσίνι
Συνομιλία του Στέφανου Κασσελάκη με τους πολίτες στην Πλατεία Λαού στο Κερατσίνι
Συνομιλία του Στέφανου Κασσελάκη με τους πολίτες στην Πλατεία Λαού στο Κερατσίνι
Συνομιλία του Στέφανου Κασσελάκη με τους πολίτες στην Πλατεία Λαού στο Κερατσίνι
Συνομιλία του Στέφανου Κασσελάκη με τους πολίτες στην Πλατεία Λαού στο Κερατσίνι
Συνομιλία του Στέφανου Κασσελάκη με τους πολίτες στην Πλατεία Λαού στο Κερατσίνι
Συνομιλία του Στέφανου Κασσελάκη με τους πολίτες στην Πλατεία Λαού στο Κερατσίνι
Συνομιλία του Στέφανου Κασσελάκη με τους πολίτες στην Πλατεία Λαού στο Κερατσίνι
Συνομιλία του Στέφανου Κασσελάκη με τους πολίτες στην Πλατεία Λαού στο Κερατσίνι
Συνομιλία του Στέφανου Κασσελάκη με τους πολίτες στην Πλατεία Λαού στο Κερατσίνι




Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης και να αναλύουμε την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας μας. Με την παραμονή σας στην ιστοσελίδα, αποδέχεστε τη χρήση cookies όπως αυτή περιγράφεται στην Πολιτική Cookies ΟΚ