22/10/2023

Χρήστος Γιαννούλης: Φτάνει, φτάνει, φτάνει…

«Οι δημόσιες αντεγκλήσεις, οι χαρακτηρισμοί ένθεν κακείθεν, μεταξύ των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τραυματίζουν την ενότητα της παράταξης. Κάνω έκκληση σε όλες τις πλευρές, μέχρι τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, να πέσουν οι τόνοι, για να υπάρξει η δυνατότητα αναζήτησης κοινού τόπου» Αυτό τόνισε στο ΟΠΕΝ, ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και Τομεάρχης Ανάπτυξης Χρήστος Γιαννούλης.

«Η πολιτική δράση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και όχι οι εσωτερικές μας διεργασίες πρέπει να είναι στην επικαιρότητα.

Αδικεί αυτή η εικόνα την πολύ έντονη πολιτική παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τις σημαντικές κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες για όλα τα σημαντικά θέματα που απασχολούν την κοινωνία.

Δυο χρόνια μετά το χτύπημα του εγκέλαδου στο Αρκαλοχώρι διώχνουν με συνοπτικές διαδικασίες τους σεισμόπληκτους που διαμένουν σε οικίσκους οι οποίοι δεν είναι ιδιοκτήτες σπιτιών που καταστράφηκαν, αλλά ενοικιαστές».

.

Ολόκληρο το απόσπασμα στο