09/04/2024

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεσσαλονίκης: Επίσκεψη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης

Σήμερα Τρίτη 9 Απριλίου 2024 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη των μελών της Γραμματείας και εκπροσώπου της θεματικής Φεμινιστικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Α Θεσσαλονίκης στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Η επίσκεψη αφορούσε συνάντηση με τον Αντιστράτηγο Χρήστο Μπουλούμπαση, Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Β. Ελλάδος, τον Υποστράτηγο Γεώργιο Παπαδόπουλο, Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης και την Αστυνόμο Β’ Δημοπούλου Αλεξάνδρα, Υπεύθυνη Τμήματος Ενδοοικογενειακής Βίας ώστε να συζητηθούν τα φλέγοντα θέματα που αφορούν την ασφάλεια των πολιτών και ιδιαιτέρως την αντιμετώπιση της έξαρσης της ενδοοικογενειακής βίας, καθώς και τα φαινόμενα της βίαιης συμπεριφοράς που εμφανίζουν ομάδες εφήβων.

Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ενημερώθηκε για τα νέα μέτρα που ελήφθησαν από τη μεριά της Κυβέρνησης και της Αστυνομίας.

Η Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε τις θέσεις του κόμματος για τα συγκεκριμένα ζητήματα καθώς και την πεποίθηση ότι αυτά αντιμετωπίζονται και λύνονται όχι μόνο με την καταστολή αλλά -κυρίως- με τις κατάλληλες δράσεις που ευαισθητοποιούν το σύνολο της κοινωνίας.