27/02/2007

Επίδομα παραγωγικότητας εργαζομένων Υπουργείου Μεταφορών-Επικοινωνιών

Ερώτηση του Θανάση Λεβέντη προς τον Υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών

Οι εργαζόμενοι στο Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών, όπως και όλοι οι εργαζόμενοι βιώνουν την πολιτική λιτότητας που εφαρμόζεται στους μισθούς τους από την σημερινή, αλλά και από τις προηγούμενες Κυβερνήσεις.

Σε επανειλημμένες συναντήσεις του συλλόγου εργαζομένων του Υπουργείου με την πολιτική του ηγεσία εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα αναγνωρίστηκε το έργο που προσφέρουν και διαβεβαιώθηκαν πως θα του χορηγηθεί το επίδομα παραγωγικότητας, όπως λαμβάνουν μια σειρά παραμφερείς κατηγορίες εργαζομένων.

Με πρόσφατη ανακοίνωσή του ο σύλλογος αναφέρει πως για το επίδομα προέκυψε νέα αναβολή επίλυσής του και ότι πρόκειται για μια αρνητική εξέλιξη η οποία έρχεται σε ευθεία αντίθεση με τις επανειλημμένες διαβεβαιώσεις της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου για άμεση ικανοποίηση του δίκαιου και εφικτού αιτήματός τους.

Κατόπιν αυτών, ερωτάται ο κ. Υπουργός:

Τι μέτρα προτίθεται να πάρει άμεσα ώστε να χορηγηθεί το επίδομα παραγωγικότητας στους εργαζόμενους του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών;

Ο ερωτών Βουλευτής

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ