15/03/2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

Σίγουρα δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός πως κάποιοι έχουν στοχοποιήσει τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, την κύρια φωνή έκφρασης και οργάνωσης των λαϊκών αντιστάσεων. Είμαστε η πολιτική δύναμη που κτίζει από σήμερα μαζί με τον κόσμο της εργασίας την ελπίδα  για ένα καλύτερο και τελείως διαφορετικό αύριο, στον αντίποδα των μνημονίων της εξαθλίωσης, του νεοφιλελεύθερου αυταρχισμού και της πολιτικής-πολιτισμικής κατάπτωσης που οδηγεί τη χώρα η τρικομματική κυβέρνηση με την ακροδεξιά της ατζέντα.

Είναι η τέταρτη φορά που γίνεται επίθεση στο χώρο μας στο Ηράκλειο Αττικής. Τα ξημερώματα της Παρασκευής 15/03/2013 «άγνωστοι» έσπασαν την τζαμαρία.

Προφανώς η παρουσία μας και η πολιτική μας δράση ενοχλεί όσους εχθρεύονται το λαϊκό κίνημα κα τη δημοκρατία.

Έχουν προηγηθεί οι επιθέσεις ανήμερα των Χριστουγέννων 26/1/2012  και τα μεσάνυχτα της Πέμπτης  προς Παρασκευή 11/1/2013 κατά του χώρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Ηρακλείου Αττικής στην οδό Νεότητας 20.

Η στρατηγική της έντασης και του εμφυλιοπολεμικού διχασμού υπονομεύει τη δημοκρατία. Είναι αναγκαίο να βρει απέναντι της το σύνολο των προοδευτικών πολιτών..

Εμείς καλούμε όλους τους πολίτες να συμμετέχουν μαζικά στους ειρηνικούς αγώνες για υπεράσπιση και εμβάθυνση της δημοκρατίας, για μια κοινωνία δικαιοσύνης, αλληλεγγύης, ανθρωπιάς και  για ζωή με αξιοπρέπεια.

Το δίκιο είναι με το μέρος μας και θα νικήσουμε!

ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ