10/09/2014

Δήλωση Γ. Μηλιου, υπεύθυνου οικονομικής πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τα ψεύδη του κ. Α. Γεωργιάδη

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Κοινωνία ώρα MEGA» της 9/9/2014 ο κ Α. Γεωργιάδης ακο-λουθώντας τη γνωστή τακτική των ύβρεων, των συκοφαντιών, των ψευδών και των τσι-ρίδων με τις οποίες προσπαθεί να επιβιώσει πολιτικά και επικοινωνιακά, διαστρέβλωσε πλήρως την πραγματικότητα σχετικά με τον έλεγχο της λίστας Λαγκάρντ. Ανέφερε επί λέξει ότι: «ο ΣΔΟΕ έχει ήδη ελέγξει 500 υποθέσεις από τις 2062», επικαλούμενος ως πηγή του: «ο Δ/ντής της ΚΥ του ΣΔΟΕ κ. Θεόδωρος Φλωράτος».

Η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική. Όπως ανέφερε στις 4/9/2014 ο Ε.Γ. του ΣΔΟΕ κ. Σ. Στασινόπουλος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Α. Τσίπρα, παρουσία ανώτατων υπηρεσιακών στελεχών του ΣΔΟΕ και 4 πολιτικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, μόνο σε 25 υποθέσεις από τη λίστα Λαγκάρντ έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος για το 2013-2014. Από τα όσα αναφέρει ΨΕΥΔΩΣ ο κ. Γεωργιάδης σχετίζονται με ελέγχους που έχουν ξεκινήσει, αλλά δεν έχουν ολοκληρωθεί! Διότι στην πλούσια ελληνική γλώσσα είναι διαφορετικό να ισχυριστείς ότι έχουν ήδη ελεγχθεί 25 υποθέσεις και διαφορετικό ότι έχει ξεκινήσει ο έλεγχος σε 500 υποθέσεις. Αν ισχύουν δε τα όσα ανέφερε για την πηγή της πληροφόρησής του, ο κ. Φλωράτος είναι συνταξιούχος υπάλληλος του ΣΔΟΕ και όχι διευθυντής της ΚΥ του.

Τελικά το ποιος είναι σχετικός με τα θέματα που αφορούν τους πολίτες και ποιος απλά προσπαθεί να παραπληροφορήσει και να εντυπωσιάσει με θεατρινισμούς είναι προφα-νές!