23/01/2016

Ανασυγκρότηση του Τμήματος Υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ

Μετά την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ , την ανάγκη για ανασυγκρότηση, αλλά και τη χάραξη πολιτικής για τον τομέα των Υποδομών, σας προσκαλούμε στην πανελλαδική ολομέλεια του Τμήματος που θα γίνει το Σάββατο 23/01/2016 και ώρα 11.00 π.μ., στα γραφεία της εφημερίδας «ΕΠΟΧΗ», στην οδό Βλαχάβα 11, 3ος όροφος (κοντά στη στάση ΜΕΤΡΟ Μοναστηράκι) με θέματα:

Ανασυγκρότηση του Τμήματος Υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ. Οι ενδιαφερόμενοι (παλαιά και νέα μέλη) καλούνται να εγγραφούν με αίτηση* τους, έως τις 21/01/2016**

Επικαιροποίηση των στόχων, της δομής και της πολιτικής του Τμήματος

Ευελπιστούμε στη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή σας

Η Γραμματεία του Τμήματος Υποδομών

Πληροφορίες: Τμήμα Υποδομών, Λεωνίδου 16-18, 2105291101

*Όλες οι αιτήσεις εγγραφής θα συμπληρώνονται σύμφωνα με το συνημμένο υπόδειγμα και θα αποστέλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση ypodomes@syriza.gr έως τις 21/01/2016, για την καλύτερη προετοιμασία της Ολομέλειας, Αιτήσεις εγγραφής θα γίνονται δεκτές και την ημέρα της Ολομέλειας

**Σημείωση: Σύμφωνα με το καταστατικό και τον κανονισμό λειτουργίας ως προϋπόθεση εγγραφής ορίζεται: οι ενδιαφερόμενοι να είναι μέλη του κόμματος και το επαγγελματικό και επιστημονικό τους πεδίο, σε συνδυασμό με τη δραστηριότητα τους, να είναι συναφή με το αντικείμενο του τμήματος.