07/09/2016

ΣΥΡΙΖΑ: Σιγή ασυρμάτου για το σκάνδαλο των Γρεβενών

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα θέμα στο οποίο υπάρχει εμπλοκή στελεχών της Νέας Δημοκρατίας σε σκάνδαλο χάνεται "ως διά μαγείας" από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
Όπως φαίνεται, η ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και η επιβολή περιοριστικών όρων σε δύο στελέχη της ΝΔ, τον  πρώην βουλευτή Τιμολέοντα Κοψαχείλη και τον πρώην νομάρχη Δημοσθένη Κουπτσίδη, για υπόθεση που αφορά μελέτη ύψους 800.000 ευρώ, η οποία, σύμφωνα με τη δικογραφία, δεν παραδόθηκε ποτέ στην αρμόδια αρχή της Νομαρχίας Γρεβενών, δεν είναι ικανή να συγκινήσει τα ΜΜΕ.
Δεν τολμάμε ούτε να φανταστούμε τι θα είχε συμβεί στην περίπτωση που ένα οποιοδήποτε μέλος του ΣΥΡΙΖΑ είχε την παραμικρή εμπλοκή σε παρόμοια υπόθεση, η οποία μάλιστα έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης.
Περιμένουμε ακόμα την επίσημη απάντηση της Νέας Δημοκρατίας και του κ. Μητσοτάκη για το θέμα. Η σιωπή της αξιωματικής αντιπολίτευσης ισοδυναμεί με κάλυψη των στελεχών της.
ΥΓ Σε δελτίο του, αργά χτες το βράδυ, το Γραφείο Τύπου της ΝΔ αναφέρεται σε ψέματα και σε λάσπη του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς όμως ο συντάκτης να έχει την πρόνοια να αναφερθεί στο θέμα της ανακοίνωσης, έστω και στον τίτλο. Δεν έχουμε τηλεπαθητικές ικανότητες για να καταλάβουμε αν αναφέρονται στα Γρεβενά, συνηγορώντας υπέρ των κατηγορουμένων, ή σε άλλη υπόθεση.