01/12/2016

Τμ. Εργατικής Πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ: Ζητάμε την άμεση και σε βάθος διερεύνηση του δυστυχήματος και τον αυστηρό καταλογισμό ευθυνών όπου προκύπτουν

Τμ. Εργατικής Πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ: Ζητάμε την άμεση και σε βάθος διερεύνηση του δυστυχήματος  και τον αυστηρό  καταλογισμό  ευθυνών όπου προκύπτουν

Το Τμήμα Εργατικής Πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει την οδύνη του για το τραγικό δυστύχημα στο κατάστημα “Everest” στην πλατεία Βικτωρίας που κόστισε τη ζωή σε μία εργαζόμενη μητέρα δύο παιδιών ενώ τραυματίστηκαν και άλλοι 5 εργαζόμενοι.
Το τραγικό συμβάν έρχεται να καταδείξει με το χειρότερο τρόπο  την απαξίωση των θεμάτων  υγείας και ασφάλειας στους χώρους εργασίας  όλα τα προηγούμενα χρόνια και την ανάγκη για  αυστηρή εφαρμογή των υφιστάμενων διατάξεων, περαιτέρω ενδυνάμωση των ελεγκτικών μηχανισμών  και άμεση βελτίωση του σχετικού θεσμικού πλαισίου.
Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους οικείους της εργαζόμενης που έχασε τη ζωή της και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.
Συγχρόνως, ζητάμε την άμεση και σε βάθος διερεύνηση του δυστυχήματος  και τον αυστηρό  καταλογισμό  ευθυνών όπου προκύπτουν.