05/07/2019

Τρ. Αλεξιάδης: Η δαπανηρή προεκλογική εκστρατεία κάποιων, δεν καλύπτεται από τα όρια του νόμου

Σημεία συνέντευξης στο News 247

Το θέμα της «τεράστιας φοροδιαφυγής» στην προεκλογική περίοδο έθεσε σε ραδιοφωνική του παρέμβαση στο Νews247 ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ Πειραιά, Τρύφων Αλεξιάδης.

«Βλέπω συνυποψήφιους μου σε όλη την Ελλάδα να κάνουν μια πολύ δαπανηρή προεκλογική εκστρατεία, η οποία δεν μπορεί να καλύπτεται από τα όρια του νόμου. Να χρησιμοποιούνται εργαζόμενοι με μαύρη εργασία και να μην υπάρχουν τα απαραίτητα παραστατικά. Εγώ δεν έχω εκδώσει προσωπικό φυλλάδιο, όχι μόνο για οικονομικούς, αλλά και για οικολογικούς λόγους. Δεν πρέπει να μολύνουμε το περιβάλλον μοιράζοντας παντού φυλλάδια. Δεν υπάρχει καμία εταιρεία που να έχει αναλάβει την προώθηση μου στα ΜΜΕ ή που να παίρνει τηλέφωνα εκ μέρους μου. Βλέπω κάποιους που διαθέτουν πάρα πολύ μεγάλους προϋπολογισμούς και δυστυχώς, έχω την εικόνα ότι αυτά τα χρήματα δεν είναι φορολογημένα» δήλωσε, χαρακτηρίζοντας το φαινόμενο «πολύ ανησυχητικό για το πολιτικό μας σύστημα».
Ο κ. Αλεξιάδης, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του Μπάμπη Παπαδημητρίου, αλλά και άλλων στελεχών της Πειραιώς, υποστήριξε πως οι πραγματικές θέσεις της ΝΔ κρύβονται «πίσω από τη βιτρίνα που προσπαθεί να εμφανίσει σαν προεκλογικό πρόγραμμα» και κάλεσε τους πολίτες να ενημερωθούν το τι έκανε κάθε κόμμα, αλλά και το τι προτείνει για την επόμενη μέρα.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Τρύφωνα Αλεξιάδη στον Γιώργο Βούλγαρη εδώ.