20/09/2019

Γ. Βαρεμένος: Μακριά από την ιδιωτικοποίηση του νερού

Αποσπάσματα συνέντευξης του Τομεάρχη Υποδομών-Μεταφορών και Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ στην εκπομπή των Δ. Βερύκιου και Τ. Χατζή στο ραδιόφωνο του Alpha

Και ο αέρας γιατί να είναι τζάμπα, αφού είναι τόσο πολύτιμος, σχολίασε δηκτικά στην εκπομπή των Δ. Βερύκιου και Τ. Χατζή στον Alpha ο Γιώργος Βαρεμένος, τα όσα είπε ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Παπαδημητρίου, για τη χαμηλή τιμή του νερού, υπενθυμίζοντας ταυτόχρονα, ότι τις απόψεις περί του νερού ως τροφίμου, είχε αναπτύξει και ο πρόεδρος της NESTLE.

Συνεχίζοντας το ίδιο πνεύμα, ο κ. Βαρεμένος είπε ότι και η εκτροπή του Αχελώου, που «ξέθαψε» στα καλά του καθουμένου ο κ. Μητσοτάκης, μπορεί να συμβάλει σε ένα σχέδιο ακριβής και κερδοφόρου πώλησης του νερού.

Για να σοβαρολογούμε, συνέχισε ο κ. Βαρεμένος, το θέμα δεν είναι μόνο αν ο κ. Παπαδημητρίου είναι λαγός, αλλά ότι με παρόμοιες απόψεις εμφορούνται πολλοί στη Ν.Δ. και με τη σύμφωνη γνώμη των δημοσιογράφων της εκπομπής τόνισε: Μακριά από την ιδιωτικοποίηση του νερού. Όσο για τους επενδυτές είπε ότι δεν ξέρει ποιοι θα έρθουν ή θα παραμείνουν στη χώρα, όταν διαπιστώσουν, ότι η κυβέρνηση κατρακυλάει στις προ χρεοκοπίας πρακτικές του φαβοριτισμού υπέρ συγκεκριμένων επιχειρηματιών και του αποκλεισμού των υπολοίπων.

Για τα Εξάρχεια ο κ. Βαρεμένος καταλήγοντας τόνισε ότι δόγμα της Ν.Δ. είναι ότι το σόου πρέπει να συνεχιστεί, ασχέτως αν η δράση των εμπόρων ναρκωτικών συνεχίζεται απρόσκοπτα.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ.