08/05/2020

Αλ. Χαρίτσης: Στη μνήμη των νεκρών της Μαρφίν ο κ. Μητσοτάκης επιχειρεί να εξαγάγει πολιτική υπεραξία

Δήλωση Εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Χαρίτση - Απάντηση στον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο

Αφού πιάστηκε στα πράσα, ο κ. Μητσοτάκης αναγκάστηκε να πάρει πίσω την αίτηση αναίρεσης της δικαστικής απόφασης που έδινε αποζημιώσεις στους συγγενείς των θυμάτων της Μαρφίν.

Και προκειμένου να ξεγλιστρήσει από τον διασυρμό, επιδίδεται στη μουχλιασμένη τακτική του να επιχειρεί να ενοχοποιήσει τον ΣΥΡΙΖΑ.

Δυστυχώς, όμως, για τον κ. Μητσοτάκη τα γεγονότα είναι πεισματάρικα: Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε καταδικάσει από την πρώτη στιγμή τους εγκληματίες της Μαρφίν και είχε ζητήσει να προχωρήσουν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου να εξιχνιαστεί πλήρως η υπόθεση. Μήπως ο κ. Μητσοτάκης έχει ξεχάσει ποιος ήταν τότε ο αρμόδιος υπουργός; Μήπως δεν μπορεί να βρει τρόπο να τον αναζητήσει;

Σε κάθε περίπτωση, βέβαια, δεν περιμέναμε και κάτι καλύτερο από τον κ. Μητσοτάκη και το κόμμα του, που ακόμη και στη μνήμη των νεκρών της Μαρφίν επιχειρεί να εξαγάγει πολιτική υπεραξία.