11/06/2020

Επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε τη Θεσσαλονίκη όπου πραγματοποίησε περιοδεία στον Εύοσμο και συσκέψεις με εκπροσώπους της τοπικής οικονομίας και τους παραγωγικούς φορείς της πόλης.

Περιοδεία στην αγορά του Ευόσμου και συνάντηση με εμπόρους και επαγγελματίες της εστίασης του δήμου Κορδελιού - Ευόσμου

Δήλωση στο σταθμό Βενιζέλου του Μετρό Θεσσαλονίκης

Το μετρό της Θεσσαλονίκης είναι η μεγαλύτερη απάτη του κ. Μητσοτάκη στους Θεσσαλονικείς. Ένα έργο το οποίο θα ήταν ανάσα πνοής για την πόλη και που θα μπορούσαν να έχουν ολοκληρωθεί οι 12 από τους 13 σταθμούς, το φθινόπωρο του 2020, παίρνει παράταση συνολικά, τουλάχιστον ως το 2023.

Δεν είναι κάτι σπάνιο. Οι κυβερνήσεις της ΝΔ έχουν μια ιδιαίτερη σχέση με τις καθυστερήσεις και τις υπέρογκες αποζημιώσεις στους εργολάβους, όπως συνέβη και στο παρελθόν.

Η απόφαση του κ. Μητσοτάκη και της κυβέρνησης της ΝΔ είναι εις βάρος του λαού και της πόλης της Θεσσαλονίκης που δικαιούνται ένα σύγχρονο έργο.

Αλ. Τσίπρας: Τούτη την ώρα θέλουμε όλους τους εργαζόμενους στη θέση τους και τις επιχειρήσεις σε λειτουργία για να σταθούμε όρθιοι και να προχωρήσουμε

[Σύσκεψη με παραγωγικούς φορείς της Θεσσαλονίκης]

Στη σύσκεψη με παραγωγικούς φορείς της Θεσσαλονίκης είχα την ευκαιρία να ακούσω τις αγωνίες τους, τις προτάσεις και τις ιδέες τους για τη κρίσιμη περίοδο που διανύουμε.

Τούτη την ώρα θέλουμε όλους τους εργαζόμενους στη θέση τους και τις επιχειρήσεις σε λειτουργία, για να μπορέσουμε να σταθούμε όρθιοι και να προχωρήσουμε. #ΜένουμεΌρθιοι #Θεσσαλονίκη

Επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη #ΜένουμεΌρθιοι

Η κυβέρνηση της ΝΔ συνεχίζει να αγνοεί τις αγωνίες των επαγγελματιών και των εμπόρων, των εργαζομένων και των ιδιοκτητών μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Ο κ. Μητσοτάκης, αφού έφερε την ύφεση πριν από την πανδημία και το lockdown, σήμερα, ακολουθώντας τη στρατηγική της αδράνειας, βυθίζει ακόμα περισσότερο την ελληνική οικονομία.

Ο #ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει να προτείνει ουσιαστικές λύσεις για την αναγκαία και άμεση στήριξη εργαζομένων και επιχειρήσεων, μέσα από το σχέδιο #ΜένουμεΌρθιοι#Θεσσαλονίκη