19/06/2020

Κ. Αρβανίτης: Ας ψάξει αλλού η κ. Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου για «τεκμήρια αθωότητας» της Τουρκίας

Απάντηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία – GUE/NGL, στα fake news της Α. Μ. Ασημακοπούλου

H Κυρία Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, ευρωβουλευτής της ΝΔ, του κόμματος που ως αντιπολίτευση θεωρούσε πιο αξιόπιστο τον Ερντογάν από τον Έλληνα πρωθυπουργό, της ΝΔ που παρακολουθεί ατάραχη την Ευρωπαϊκή ηγεσία να χαϊδεύει τις επικίνδυνες χορογραφίες του «Σουλτάνου» στην Ανατολική Μεσόγειο και να αποκαλεί την Τουρκία «φίλη χώρα», ανακάλυψε «τεκμήριο αθωότητας» για τη γειτονική χώρα σε μια ερώτηση που μιλά καθαρά για την τουρκική προπαγάνδα που «επιχειρεί να εκθέσει την Ελλάδα σε ένα ζήτημα με καθαρά ευρωπαϊκή διάσταση, και μάλιστα στην περιοχή όπου βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η επιχείρηση POSEIDON».

Σε μια ερώτηση που ζητά από την ΕΕ ουσιαστικά να προστατεύσει την Ελλάδα από τα προπαγανδιστικά παιχνίδια της Άγκυρας, η κυρία Άννα Μισέλ βλέπει φίλους της Τουρκίας;
Αν θέλει να βρει φίλους της Τουρκίας ας κοιτάξει στο κόμμα της, στην παράταξή της, στην ηγεσία της Ευρωπαϊκής Δεξιάς που στο σώου του Έβρου έταξαν στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνησή του μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια για να κάνει την Ελλάδα φυλακή προσφύγων και μεταναστών και όχι στην Αριστερά που δεν έχει σταματήσει ούτε στιγμή στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να πιέζει με κάθε τρόπο για να πετύχει την πολιτική καταδίκη της Άγκυρας και καταγγέλλει με κάθε ευκαιρία τους τυχοδιωκτισμούς Ερντογάν σε βάρος της χώρας μας, και στον Έβρο και παντού.

Στο ΕΛΚ, στην δική της Ευρωπαϊκή παράταξη, θα βρει τους πιο πιστούς, τους πιο φανατικούς φίλους της Τουρκίας, και όχι στην Αριστερά.