25/06/2020

Χρ. Γιαννούλης: Αποκομμένη από την κοινωνία η αλαζονική κυβέρνηση

“Πρέπει να ντρεπόμαστε για την 9χρονη που λιποθύμησε από την πείνα στη Ρόδο. Φοβάμαι πως αυτά τα κρούσματα θα πολλαπλασιαστούν σε βαθμό που δεν θα είναι διαχειρίσιμα.Δυστυχώς έχουμε μία επικίνδυνη κυβέρνηση αλαζονικών ανθρώπων εντελώς αποκομμένων από την πραγματικότητα”.Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης στην εκπομπή «Kontra 24” με την Αναστασία Γιάμαλη.

«Υπάρχει χρόνος, υπάρχουν προτάσεις και υπάρχουν και τα χρήματα για να αλλάξει το μίγμα της πολιτικής για την αντιμετώπιση της κρίσης.

Στο πρόγραμμα «Μένουμε Ορθιοι» του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει ολοκληρωμένη πρόταση για μία καθολική, οριζόντια παρέμβαση για την αντιμετώπιση της ύφεσης και της ανεργίας.

Στην προανακριτική αντί να υπερισχύει η λογική και ο σεβασμός των κανόνων και του Συντάγματος, υπερισχύει η λογική της απόλυτης πλειοψηφίας.

Ο κύριος Μιωνής είναι ένας αποδεδειγμένα αναξιόπιστος μάρτυρας. Ενώ το 2013 είχε παραδεχθεί ότι συναντήθηκε με τον Αντώνη Σαμαρά -παρουσία του Νότη Μηταράκη- τώρα το αρνείται.

Είναι φανερό ότι έγινε συρραφή πριν δοθεί στη δημοσιότητα η συνομιλία Μιωνή –Παππά.

Ποιο είναι αλήθεια το σκάνδαλο Παππά; Η δημοσιοποίηση της συνομιλίας είναι ένας φτηνός, χυδαίος αντιπερισπασμός.

Τολμάει η ΝΔ και μιλάει για παρακράτος όταν ο υπουργός Ανάπτυξης σε μία άνευ προηγουμένου παρέμβαση του ζητάει τη φυλάκιση της Εισαγγελέως Διαφθοράς. Και αυτός ο άνθρωπος παραμένει στη θέση του;

Το τελευταίο χρόνο το κράτος δικαίου είναι το δίκαιο της ΝΔ. Ζούμε σε μία χώρα όπου οι αρχές επεμβαίνουν επιλεκτικά για να επιβάλλουν την τάξη, όπου αλλάζουν ακόμη και τους νόμους για να βολέψουν ημετέρους, όπου η Βουλή λειτουργεί με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, όπου ακόμη δεν μάθαμε πως μοιράστηκαν τα 20 εκατομμύρια στα ΜΜΕ.

Με το νομοσχέδιο για τις συναθροίσεις η κυβέρνηση επιδιώκει τη χειραγώγηση των πολιτών».