05/07/2020

Συνεχίζονται οι περιοδείες του Τομέα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον Α. Ξανθό σε δομές του ΕΣΥ

Μετά την επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς» της Αθήνας, την προηγούμενη Πέμπτη 2/7, με τη συμμετοχή των βουλευτών Ανδρέα Ξανθού, Σάκη Παπαδόπουλου και Κώστα Ζαχαριάδη, συνεχίζονται και την ερχόμενη βδομάδα οι περιοδείες του Τομέα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τον Τομεάρχη Υγείας και Βουλευτή Ρεθύμνου Ανδρέα Ξανθό, σε δομές του ΕΣΥ. Οι επισκέψεις αυτές πραγματοποιούνται σε συνεργασία με το Τμήμα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ και έχουν στόχο την επικοινωνία με τους ανθρώπους του συστήματος υγείας και την προβολή των προτάσεων για την ενίσχυση της δημόσιας περίθαλψης, που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα «Μένουμε Όρθιοι ΙΙ» του ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικότερα:

Τη Δευτέρα 6/7 θα πραγματοποιηθεί περιοδεία στο Νομό Αργολίδας, όπου ο Α. Ξανθός, συνοδευόμενος από τον Βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Γκιόλα, από τον πρώην Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας Γιώργο Γιαννόπουλο, τον πρώην Αν. Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας Σταμάτη Βαρδαρό και στελέχη της Ν.Ε. Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ θα επισκεφθούν τα Νοσοκομεία Άργους και Ναυπλίου , καθώς και τα Κέντρα Υγείας Άργους, Ναυπλίου, Λυγουριού και Κρανιδίου. Στη διάρκεια της περιοδείας η αντιπροσωπεία θα έχει μια σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους των Διοικήσεων, των Σωματείων των Γιατρών και των υπόλοιπων Εργαζομένων και υγειονομικών φορέων της περιοχής.

Την Τρίτη 7/7 ο Ανδρέας Ξανθός θα επισκεφθεί το Νοσοκομείο Έλενα Βενιζέλου και το απόγευμα της ίδιας μέρας θα μεταβεί στην Χίο, όπου μαζί με τον Αναπληρωτή Τομεάρχη Υγείας και Βουλευτή Χίου Ανδρέα Μιχαηλίδη θα συμμετάσχει σε ανοιχτή Ανοικτή Πολιτική Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ στην Δασκαλόπετρα Βροντάδος.

Την Τετάρτη 8/7 συνοδευόμενος από τον Ανδρέα Μιχαηλίδη και στελέχη της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Χίου θα περιοδεύσει σε Δομές Υγείας (Νοσοκομείο Χίου, Κέντρο Υγείας Πυργίου, ΤΟΜΥ) του νησιού, ενώ θα συναντηθεί με τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας καθώς και με τους Εργαζόμενους στο Νοσοκομείο Χίου.

Την Πέμπτη 9/7 τέλος ο Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ θα επισκεφθεί το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Λαϊκό».