08/09/2020

Χ. Γιαννούλης: Μακριά από την πραγματικότητα ο αμήχανος Πρωθυπουργός

Σημεία από τη συνέντευξη του βουλευτή Α` Θεσσαλονίκης, Χρήστου Γιαννούλη, στην εκπομπή "Παρεμβάσεις" του Blue Sky

.

«Αμήχανος ο Πρωθυπουργός στη Βουλή, απαριθμούσε δράσεις της κυβέρνησης, που όμως  δεν αντιστοιχίζονται με την πραγματικότητα. Κάνουμε εκ νέου έκκληση στην κυβέρνηση, έστω και τώρα, να λάβουν τα απαραίτητα γενναία μέτρα για την αντιμετώπιση της υγειονομικής, οικονομικής και κοινωνικής κρίσης». Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης στην εκπομπή «Παρεμβάσεις» του BlueSky.

“Να μην υπάρχει καμία οικογένεια χωρίς εισόδημα. Υπάρχουν τα χρηματοδοτικά εργαλεία. Εθνικοί πόροι, ΕΣΠΑ και κοινοτική χρηματοδότηση.

Ενδυνάμωση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, με επιτάχυνση των προσλήψεων, ενίσχυση των υγειονομικών μονάδων με σύγχρονο εξοπλισμό.

Οριζόντια χρηματοδότηση των επιχειρήσεων για να μείνουν ανοιχτές και να μη χαθούν θέσεις εργασίας.

Το 2009 η χώρα χρεοκόπησε λόγω της αδιαφάνειας, της διαφθοράς και της ανικανότητας. Έκλεβαν χωρίς κανένα ίχνος ντροπής.

Η μάσκα είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για την προστασία της δημόσιας υγείας. Όσοι ρίχνουν νερό στο μύλο της αμφισβήτησης προσφέρουν πολύ κακές υπηρεσίες”