08/10/2023

Ρ. Σβίγκου: Η αλλαγή είναι στο χέρι μας - Και η αλλαγή έρχεται μόνο με τη συμμετοχή

Ανάρτηση της Γραμματέα της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στα social media

Σήμερα ψηφίζουμε για τις πόλεις μας, για τον τόπο μας, για τις ζωές μας. Για μια αριστερή, προοδευτική, δημοκρατική αυτοδιοίκηση, που θα βάλει τέλος στις πελατειακές σχέσεις των εκλεκτών της ΝΔ. Και που θα θέσει στο επίκεντρο τα πραγματικά προβλήματα των τοπικών κοινωνιών. Οι πυρκαγιές του καλοκαιριού, αλλά και οι καταστροφικές πλημμύρες ανέδειξαν τις ευθύνες των αυτοδιοικητικών διοικήσεων στις Περιφέρειες και στους Δήμους. Η αλλαγή είναι στο χέρι μας. Και η αλλαγή έρχεται μόνο με τη συμμετοχή.

Ο Κώστας Ζαχαριάδης στην Αθήνα, ο Γιώργος Γαβρίλης στον Πειραιά, ο Γιώργος Ιωακειμίδης στην Περιφέρεια Αττικής, ο Σπύρος Πέγκας στην Θεσσαλονίκη, μπορούν να φέρουν μια προοδευτική αλλαγή στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και να σταθούν δίπλα στους πολίτες και τις ανάγκες τους.

Το ίδιο ισχύει και με τις υπόλοιπες υποψηφιότητες που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις Περιφέρειες. Του Στέργιου Ηλιόπουλου στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, του Γιάννη Μυλόπουλου στην Κεντρική Μακεδονία, της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου στη Δυτική Μακεδονία, του Γιάννη Στέφου στην Ήπειρο, του Δημήτρη Κουρέτα στη Θεσσαλία, του Θοδωρή Γαλιατσάτου στα Ιόνια, του Κωνσταντίνου Καρπέτα στη Δυτική Ελλάδα, του Απόστολου Γκλέτσου στη Στερεά, του Μανώλη Μάκαρη στην Πελοπόννησο, της Βάσως Χοχλάκα στο Βόρειο Αιγαίο, της Χρύσας Καραγιάννη στο Νότιο Αιγαίο, του Σπύρου Δανέλλη στην Κρήτη.

Αυτήν την Κυριακή, ας δώσουμε μια δυναμική απάντηση στην αλαζονεία, την ανικανότητα και την εγκληματική αδιαφορία του δήθεν «επιτελικού κράτους» της ΝΔ και των εκλεκτών της στην Τοπική Αυτοδιοίκηση