11/02/2021

Τρ. Αλεξιάδης: Να ακουστούν οι προτάσεις του Εμπορικού Συλλόγου Νίκαιας

Την επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Νίκαιας με τις προτάσεις του για την αντιμετώπιση της κρίσης που πλήττει τα μέλη του αλλά και γενικότερα τον εμπορικό κόσμο της Αττικής σε συνέχεια του νέου κυβερνητικού lockdown, κατέθεσε ως Αναφορά στη Βουλή, ο βουλευτής Β’ Πειραιά και αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομικών ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Τρύφων Αλεξιάδης.

Στην επιστολή του ο Σύλλογος αναφέρεται στα προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν τα μέλη του και οι οικογένειες τους, έχοντας μηδενικό τζίρο λόγω του lockdown και προτείνουν μια σειρά μέτρων που να ελαφρύνουν τη ζοφερή κατάσταση.

Ο Τρύφων Αλεξιάδης ζητά απαντήσεις και ενημέρωση από τα Υπουργεία Οικονομικών, Ανάπτυξης & Επενδύσεων , Υγείας σχετικά με την ανταπόκρισή τους στα αιτήματα του Συλλόγου που περιλαμβάνουν την οικονομική ενίσχυση, τη φορολογική ελάφρυνση, τη ρύθμιση των χρεών, αλλά και την ενίσχυση του Ε.Σ.Υ. με σκοπό την αποφυγή του «άνοιξε - κλείσε» που εφαρμόζει η κυβέρνηση.

Επισυνάπτεται η Αναφορά του βουλευτή και η επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Νίκαιας.

H αναφορά του βουλευτή
H επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Νίκαιας