01/03/2021

ΑΚΕ Ραγκούση - Σαντορινιού: Κοινοποίηση της Επιστολής Ε.ΛΙΜ.Ε προς το Υπουργείο Ναυτιλίας για το εύρος των αρμοδιοτήτων και τη νομιμότητα των ενεργειών της Ρυθμιστικής Αρχής Λιμένων

Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου Γ. Ραγκούση και του Τομεάρχη Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ν. Σαντορινιού του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία προς τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Γιάννης Ραγκούσης και ο Τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριος Σαντορινιός προχώρησαν σε Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων προς τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ζητώντας την κοινοποίηση της Επιστολής της Ε.ΛΙΜ.Ε. προς το Υπουργείο Ναυτιλίας, πριν την πρόσφατη τροποποίηση του οικείου νομοθετικού πλαισίου, σχετικά με τον προβληματισμό της για τη νομιμότητα των ενεργειών της Ρ.Α.Λ., το εύρος των αρμοδιοτήτων της Ρ.Α.Λ, καθώς και την ενδεχόμενη αλληλοεπικάλυψή τους με τις εξουσίες του Υπουργείου Ναυτιλίας και της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ
(άρθρο 133 ΚτΒ)

Προς τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

Θέμα: Κοινοποίηση της Επιστολής της Ένωσης Λιμένων Ελλάδας προς το Υπουργείο Ναυτιλίας, αναφορικά με το εύρος των αρμοδιοτήτων και τη νομιμότητα των ενεργειών της Ρυθμιστικής Αρχής Λιμένων.
Παρακαλούμε όπως μας κοινοποιήσετε την Επιστολή της Ε.ΛΙΜ.Ε. προς το Υπουργείο Ναυτιλίας, πριν την πρόσφατη τροποποίηση του οικείου νομοθετικού πλαισίου, σχετικά με τον προβληματισμό της για τη νομιμότητα των ενεργειών της Ρ.Α.Λ., το εύρος των αρμοδιοτήτων της Ρ.Α.Λ, καθώς και την ενδεχόμενη αλληλοεπικάλυψή τους με τις εξουσίες του Υπουργείου Ναυτιλίας και της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

Αθήνα, 1 Μαρτίου 2021
Οι ερωτώντες Βουλευτές