17/03/2021

Χρ. Γιαννούλης: Μετατρέπουν τη χώρα σε μπανανία, υποθηκεύουν το μέλλον των παιδιών μας - ηχητικό

"Η κυβέρνηση Μητσοτάκη με την αναθεωρημένη αποικιακού τύπου σύμβαση με την Ελληνικός Χρυσός, βάζουν σε υποθήκη το περιβάλλον και το μέλλον των παιδιών μας. Η Ελληνικός Χρυσός με τη νέα σύμβαση μετατρέπεται σε «κράτος εν κράτει», που δεν λογοδοτεί στο δημόσιο, δεν λογοδοτεί σε καμία αξιόπιστη ελεγκτική αρχή". Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Χρήστος Γιαννούλης στα Παραπολιτικά FM.

"Δεν πείθει πλέον κανέναν το επιχείρημα και η κατηγορία της κυβέρνησης πως ο ΣΥΡΙΖΑ βγάζει τους πολίτες στους δρόμους. Είναι η κυβέρνηση που με τα νομοθετήματα της έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις και την αγανάκτηση εργαζομένων και φοιτητών.

Σε απόγνωση οι άνθρωποι της αγοράς με τα μπρος- πίσω της κυβέρνησης και την ανικανότητα της να διαχειριστεί την κρίση.
Μικρή μειοψηφία στο σώμα της αστυνομίας οι πρόθυμοι πραιτοριανοί που ξυλοφορτώνουν τους πολίτες.​ Στην συντριπτική τους πλειοψηφία οι αστυνομικοί τιμούν τον όρκο τους.

Με ελλιπή εκπαίδευση οι εκατοντάδες ειδικοί φρουροί που τους έβαλε στην αστυνομία από το «παράθυρο» ο Χρυσοχοΐδης. Ένα ανεκπαίδευτο σώμα πιστών και υπάκουων στις εντολές του υπουργού Προστασίας του Πολίτη".