28/04/2021

Τμήμα Αναπηρικής Πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Σοβαρότατα προβλήματα στην αλυσίδα προσβασιμότητας στην Ακρόπολη μετά τις παρεμβάσεις του ΥΠΠΟΑ και του Ιδρύματος Ωνάση - βίντεο

Τμήμα Αναπηρικής Πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Σοβαρότατα προβλήματα στην αλυσίδα προσβασιμότητας στην Ακρόπολη μετά τις παρεμβάσεις του ΥΠΠΟΑ και του Ιδρύματος Ωνάση  - βίντεο

Οπτικοακουστικό υλικό από την πρόσφατη αυτοψία του Τμήματος Αναπηρικής Πολιτικής στην Ακρόπολη

Το Τμήμα Αναπηρικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δίνει στη δημοσιότητα βίντεο από την αυτοψία που πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του στην Ακρόπολη την Παρασκευή 09/04/2021.

Στο βίντεο, το οποίο βρίσκεται αναρτημένο στο νέο κανάλι του Τμήματος Αναπηρικής Πολιτικής στο youtube, αποτυπώνονται στην εικόνα και αναδεικνύονται με στόχο την πληροφόρηση του κοινού, τα σοβαρότατα προβλήματα στην αλυσίδα προσβασιμότητας μετά τις παρεμβάσεις του ΥΠΠΟΑ και του Ιδρύματος Ωνάση οι οποίες όπως αποδεικνύεται στην πράξη εξυπηρετούν αλλότριους σκοπούς.

Ευχαριστούμε και πάλι τον Προϊστάμενο του Τμήματος Έργων της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πόλης Αθηνών, Μιχάλη Λεφαντζή, για την υποδοχή και ξενάγηση, με τον οποίον έγινε μια διεξοδική και παραγωγική συζήτηση για την επίλυσή των σοβαρότατων ζητημάτων προσβασιμότητας, προκειμένου μια μέρα να καταστήσουμε την Ακρόπολη πραγματικά προσβάσιμη σε όλες και σε όλους.

* Θα προστεθούν υπότιτλοι για κωφούς και βαρήκοους.