02/09/2021

Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έδωσαν το παρών στη σημερινή συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο Υγείας, της ΠΟΕΔΗΝ

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, Χαρά Καφαντάρη, Δώρα Αυγέρη και Ραλλία Χρηστίδου συμμετείχαν στη συγκέντρωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων, τονίζοντας ότι πολύ ισχυρό όπλο κατά της πανδημίας είναι και η κοινωνική συναίνεση, η κοινωνική ειρήνη, το χτίσιμο της εμπιστοσύνης με πειθώ και επιχειρήματα και για αυτό απαιτείται η άμεση ανάκληση του μέτρου των αναστολών και η έναρξη διαλόγου με τους εργαζόμενους.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δώρα Αυγέρη αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτηση της:
Το εμβόλιο και ο εμβολιασμός κατά του COVID-19 αποτελούν έναν πολύ σημαντικό όπλο στον πόλεμο κατά της πανδημίας. Δυστυχώς όμως με τους χειρισμούς και την πολιτική του ο κ. Μητσοτάκης τον υπονόμευσε. Φαίνεται στις πολύ χαμηλές επιδόσεις στην πορεία του εμβολιαστικού προγράμματος.
Δυστυχώς, ο κ. Μητσοτάκης επέλεξε τον ολισθηρό δρόμο του διχασμού και του κοινωνικού αυτοματισμού, προσπαθώντας να στρέψει την μισή ελληνική κοινωνία ενάντια στο άλλη μισή για να ξεφορτωθεί τις ευθύνες του.
Πολύ ισχυρό όπλο είναι και ένα δυνατό ΕΣΥ, ενισχυμένα δημόσια νοσοκομεία και δομές με γιατρούς και νοσηλευτές.
Δυστυχώς, όμως ο κ. Μητσοτάκης σκοτώνει το ΕΣΥ απολύοντας υγειονομικούς. Αφαιρώντας τις υπηρεσίες τους και αποστερώντας τους τη δουλειά και τα μέσα βιοπορισμού τους.
Ανοίγοντας το παράθυρο για απολύσεις στο δημόσιο και ορθάνοιχτη την πόρτα στα ιδιωτικά συμφέροντα.