16/06/2022

Χρ. Γιαννούλης: Ανοχύρωτη απέναντι σε έντονα καιρικά φαινόμενα η χώρα - ηχητικό

«Η κυβέρνηση διατυμπανίζει πως για την αντιμετώπιση ακραίων καιρικών φαινομένων και πυρκαγιών έχει δοθεί φέτος ιδιαίτερη έμφαση στην πρόληψη και το συντονισμό. Στην πράξη ωστόσο η χώρα δίνει την εντύπωση «ανοχύρωτης πολιτείας». Αυτό τόνισε Στο Κόκκινο 91,4 ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και αναπληρωτής τομεάρχης Μεταφορών Χρήστος Γιαννούλης.

«Τα ακραία καιρικά φαινόμενα, αποτέλεσμα και της κλιματικής αλλαγής, δεν επιτρέπουν εφησυχασμό και πολύ περισσότερο αδράνεια.

Τα αυτονόητα αιτήματα των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ προσκρούουν στην αδιαφορία και την αλαζονεία της ηγεσίας του Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Τα προβλήματα στον ΟΑΣΘ δεν θα λυθούν με την απομάκρυνση του ανεκδιήγητου Προέδρου του Οργανισμού. Οφείλει το υπουργείο να ξεκαθαρίσει εάν θα πάμε σε αστικές συγκοινωνίες τύπου ΚΤΕΛ ή εάν θα διατηρήσει το δημόσιο χαρακτήρα του ΟΑΣΘ.

Την ώρα που ο Πρωθυπουργός μιλά για εξάντληση της τετραετίας, την ίδια ώρα ο μηχανισμός της ΝΔ και οι βουλευτές του κόμματος φαίνεται να προετοιμάζονται για εκλογές το φθινόπωρο».

Ολόκληρο το απόσπασμα εδώ.