16/06/2022

Χ. Μαμουλάκης: Επιτελικό μπάχαλο, διαφωνεί ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού για την Αντιπρόεδρο που προτείνει ο Αδ. Γεωργιάδης!

Δήλωση του αν. Τομεάρχη Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία

Στην Επιτροπή Θεσμών & Διαφάνειας της Βουλής συμμετείχε εκτάκτως την Τετάρτη 15/6 ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, με θέμα την ακρόαση της προτεινόμενης από τον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων Χαρίκλειας Νικολοπούλου για την θέση της Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

«Το επιτελικό μπάχαλο που χαρακτηρίζει την Κυβέρνηση Μητσοτάκη, αλλά και οι κόντρες μεταξύ των στελεχών της, ξεδιπλώθηκαν και στην Επιτροπή Θεσμών & Διαφάνειας. Ο - διορισμένος από την Κυβέρνηση - Πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού, διαφώνησε με την προτεινόμενη από τον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων Αντιπρόεδρο, εκθέτοντας τον κ. Γεωργιάδη για την επιλογή του.

Η αξιοπιστία και η λειτουργία των Ανεξάρτητων Αρχών, πρέπει να προστατεύεται με κάθε τρόπο από την Πολιτεία. Τα όσα διαδραματίστηκαν στην συνεδρίαση της Επιτροπής, ο εκνευρισμός του Υπουργού Ανάπτυξης και η αμηχανία με την οποία η Κυβέρνηση χειρίστηκε το θέμα, δεν τιμούν τη Δημοκρατία μας.».