30/06/2022

Χρ. Γιαννούλης: Πολιτική γκάφα ολκής η ολιγωρία της κυβέρνησης με το Turkaegean - ηχητικό

«Δεν αρκούν οι όψιμες συγνώμες και οι δακρύβρεχτες δηλώσεις για την πολιτική γκάφα ολκής με το Turkaegean. Απαιτείται εγρήγορση και όχι ολιγωρία για να διορθωθεί ένα τραγικό λάθος που στοιχίζει πολύ ακριβά στη χώρα». Αυτό τόνισε στο Yellow Radio, ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Χρήστος Γιαννούλης.

«Η σταδιακή άρση του εμπάργκο πώλησης όπλων στην Τουρκία, η στήριξη που παρέχει η αμερικανική κυβέρνηση στην αναβάθμιση των τουρκικών F-16 και οι χλιαρές αναφορές των συμμάχων μας στο ΝΑΤΟ για αποφυγή των εντάσεων στο Αιγαίο, πρέπει να μας προβληματίσουν.

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός έχασε την ευκαιρία να θέσει δυναμικά τις ελληνικές θέσεις, στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δύο επιλογές. Είτε να προκρίνει την προσφυγή στις κάλπες το φθινόπωρο όπου και θα ηττηθεί, είτε εκλογές με τη λήξη της τετραετίας όπου και θα συντριβεί.

Τρία χρόνια τώρα η κυβέρνηση της περιορισμένης ή μηδενικής ευθύνης, για οτιδήποτε αρνητικό συμβαίνει στη χώρα επιρρίπτει την ευθύνη στους πολίτες, τον ΣΥΡΙΖΑ και στην…κακή μας μοίρα».

Ολόκληρο το απόσπασμα εδώ.