15/07/2022

Θ. Μωραΐτης: Άνθρακας ο επικοινω​νιακός θησαυρός του Power Pass!

Σε δήλωση προέβη ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α - Προοδευτική Συμμαχία, Θάνος Μωραΐτης, αναφορικά με το Power Pass.

Όπως ανέφερε, «ο κ. Μητσοτάκης προσπάθησε σκόπιμα να εξαπατήσει τους πολίτες», ενώ «η δήθεν αποζημίωση για τους υπέρογκους λογαριασμούς ρεύματος είναι επιτομή του φιάσκου και απόπειρας εξαπάτησης». Μάλιστα, τόνισε ότι «την ίδια στιγμή, το πάρτι της αισχροκέρδειας συνεχίζεται. Ο κ. Μητσοτάκης παρέα με τα golden boys και τα καρτέλ κερδίζουν 10 και δίνουν πίσω 1, καταδικάζοντας την πλειοψηφία της κοινωνίας σε ραγδαία φτωχοποίηση».

«Ο λαός πλέον έχει καταλάβει. Οι μέρες της κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι ξεκάθαρα μετρημένες», είπε ο βουλευτής κλείνοντας τη δήλωσή του.

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Μωραΐτη:

«Κύμα αγανάκτησης κατακλύζει την κοινωνία, που πλέον δεν ανέχεται άλλο να γίνεται αντικείμενο εμπαιγμού από την "Μαξίμου ΑΕ".

Ο κ. Μητσοτάκης προσπάθησε σκόπιμα να εξαπατήσει τους πολίτες! Η δήθεν αποζημίωση για τους υπέρογκους λογαριασμούς ρεύματος είναι επιτομή του φιάσκου και απόπειρας εξαπάτησης:

1. Η προπαγάνδα των 600 ευρώ συνετρίβη από την ίδια την πραγματικότητα, αφού αποδεικνύεται πως η μέση επιδότηση είναι 17 ευρώ το μήνα για 6 μήνες, σε λογαριασμούς έως και πενταπλάσιους!

2. Ενώ η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεσμευόταν ότι την αποζημίωση θα την λάβει το 95% των νοικοκυριών, τελικά το 40% δε θα λάβει τίποτα.

Την ίδια στιγμή, το πάρτι της αισχροκέρδειας συνεχίζεται. Ο κ. Μητσοτάκης παρέα με τα golden boys και τα καρτέλ κερδίζουν 10 και δίνουν πίσω 1, καταδικάζοντας την πλειοψηφία της κοινωνίας σε ραγδαία φτωχοποίηση.

Τα ψίχουλα που βαφτίζει "αποζημίωση" συνιστούν ολοφάνερη και εξοργιστική υποτίμηση και κοροϊδία.

Ο λαός πλέον έχει καταλάβει. Οι μέρες της κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι ξεκάθαρα μετρημένες».