08/09/2022

Χ. Γιαννούλης: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένας Πρωθυπουργός σε αποδρομή

«Η μεσαία τάξη, για την οποία το 2019 η ΝΔ, έριχνε κροκοδείλια δάκρυα, τείνει πλέον να εξαφανιστεί. Αποδεικνύεται με πόσο χυδαία πολιτικά τρόπο είχαν εργαλειοποιήσει τη μεσαία τάξη ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το κυβερνών κόμμα». Αυτό τόνισε στον ΣΚΑΙ ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Χρήστος Γιαννούλης.

«Ο στόχος μας πρέπει να είναι να ευημερούν οι άνθρωποι και όχι οι αριθμοί. Η μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στα καύσιμα, η μείωση του ΦΠΑ σε βασικά είδη διατροφής, η αποσύνδεση της τιμής του ρεύματος από το φυσικό αέριο και το πλαφόν στη χονδρική, είναι οι δραστικές παρεμβάσεις που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Την ώρα που νοικοκυριά και επιχειρήσεις βρίσκονται μπροστά σε αδιέξοδα, τα διυλιστήρια και οι πάροχοι ενέργειας καταγράφουν υπερκέρδη εκατοντάδων εκατομμυρίων.

Με την ανοχή, αν όχι την υποβοήθηση, της κυβέρνησης, δόθηκε η δυνατότητα στα ολιγοπώλια να πολλαπλασιάσουν τα κέρδη τους σε βάρος των πολιτών».

.

Ολόκληρο το απόσπασμα στο