23/11/2022

Ν. Παππάς: Ο κ. Μητσοτάκης ποιεί την νήσσαν για τη σύνδεση ΕΥΠ – Predator

Συνέντευξη του Νίκου Παππά, τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και βουλευτή Β3’ Νότιου Τομέα Αθηνών, στο Open

«Η Ν.Δ. είναι ένα κόμμα στο οποίο θα βρεις ή παρακολουθητές ή παρακολουθούμενους», ανέφερε ο Νίκος Παππάς, μιλώντας στο Open και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Παναγιώτη Στάθη.

Επεσήμανε ότι κυβερνών κόμμα βρίσκεται σε μία «κατάσταση παραφροσύνης», καθώς αποκαλύπτεται ότι ο αρχηγός του, όντας «απολύτως ανασφαλής», παρακολουθούσε τους πάντες. Για να συμπληρώσει: «Ο κ. Μητσοτάκης έσκιζε τα ρούχα του ότι δεν υπήρχε καμία σύνδεση ΕΥΠ και Predator και τώρα ποιεί την νήσσαν ενώ υπάρχουν αλλεπάλληλα δημοσιεύματα τα οποία αναφέρονται στον τρόπο με τον οποίο η ΕΥΠ προμηθεύτηκε το Predator και δημοσιεύονται ονόματα αξιωματικών και αστυνομικών οι οποίοι χειρίζονταν το λογισμικό της κατασκοπείας». Υπογραμμίζοντας, ακόμα, ότι οι αξιωματικοί, τα ονόματα των οποίων δόθηκαν στη δημοσιότητα, θα πρέπει να κληθούν από τη δικαιοσύνη για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Ο βουλευτής του Β3’ Νότιου Τομέα Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, ενώ επέκρινε την κυβέρνηση Μητσοτάκη για την επιλογή της να φέρει τροπολογία η οποία «διασφαλίζει ότι δεν θα μάθουμε ποτέ γιατί παρακολουθούσε τον Δένδια, τον Χατζηδάκη και άλλους πολιτικούς», ρώτησε τον κ. Μηταράκη, που βρισκόταν στο ίδιο πάνελ, αν θα προσφύγει στη δικαιοσύνη σε περίπτωση που υπάρξει δημοσίευμα το οποίο θα παρουσιάζει και τον ίδιο ως παρακολουθούμενο, με τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής να απαντά αμήχανα «όχι».