17/01/2023

Χρ. Γιαννούλης: Στο DNA της ΝΔ η διαφθορά, η αδιαφάνεια και το πλιάτσικο στα δημόσια ταμεία

«Είναι πρόκληση να κατηγορεί η ΝΔ τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για διαφθορά.  Να κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία αυτοί που με τις γεμάτες ευρώ σακούλες έστησαν ψηφοθηρικό μηχανισμό στη Ηλεία το 2007.

Αυτοί που συναλλάσσονταν με τον Χριστοφοράκο και λάμβαναν δωρεές από το Siemens. Να κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία το κόμμα του Πάτση και του  Χειμάρα. Το κόμμα που αντιμετωπίζει το κράτος ως λάφυρο και συνεχίζει το πλιάτσικο στα δημόσια ταμεία  Το κόμμα που συνεχίζει να χρωστά στις τράπεζες 390 εκατομμύρια ευρώ». Αυτό τόνισε στον ΣΚΑΙ ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Χρήστος Γιαννούλης.

«Ενώπιον της δικαιοσύνης θα καταπέσουν με πάταγο οι ψευδείς μαρτυρίες της πρώην γραμματέως του κυρίου Καλογρίτσα, τις οποίες έσπευσε να υιοθετήσει η ΝΔ.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιχείρησε με αφορμή την κηδεία του έκπτωτου βασιλιά Κωνσταντίνου να αλλάξει την ατζέντα του δημόσιου διαλόγου, που είχε επικεντρωθεί στη δύσκολη καθημερινότητα που βιώνουν οι πολίτες».