22/03/2023

Ανοιχτή Εκδήλωση της ΟΜ Παπάγου - Χολαργού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την ιδιωτικοποίηση του νερού

Η 22 Μαρτίου είναι η παγκόσμια μέρα νερού. Μια μέρα πριν, την Τρίτη 21 Μαρτίου 2023, η κυβέρνηση Μητσοτάκη φέρνει για ψήφιση στη Βουλή ένα καταστροφικό νομοσχέδιο το οποίο περιέχει 264 άρθρα που αφορούν σε κρίσιμες ρυθμίσεις για τα νερά, τα δάση, τη βιοποικιλότητα, τα απορρίμματα, τις ΑΠΕ, την ενέργεια, ενώ ο χρόνος διαβούλευσης ήταν σχεδόν ανύπαρκτος.

Παρά τις συνεχείς καταστροφές και τη διακήρυξη για τη σπουδαιότητα της πράσινης πολιτικής στην αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης, η νεοφιλελεύθερη πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη συνεχίζει ακάθεκτη να σαρώνει τις δημόσιες υποδομές και τα δημόσια κοινά αγαθά που έχουν διασωθεί μέχρι σήμερα. Χρέος δικό μας να τους σταματήσουμε.

Με αφορμή την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου που ως κορωνίδα έχει το ότι ανοίγει το δρόμο για την ιδιωτικοποίηση του υπέρτατου αγαθού, του νερού μεταθέτοντας την αρμοδιότητα εποπτείας υδάτων και αποβλήτων στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ), η ΟΜ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση  με ομιλητές:

Τον ΣΩΚΡΑΤΗ ΦΑΜΕΛΛΟ, πρώην υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας και νυν Τομεάρχη Περιβάλλοντος και Ενέργειας ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., και τον HΛΙΑ ΚΟΡΛΟ, πρόεδρο του επιστημονικού συλλόγου και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 στα γραφεία της ΟΜ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ, Κεραμεικού 2 και Βεντούρη, απέναντι από το εμπορικό κέντρο του Χολαργού.

Σας περιμένουμε όλες και όλους.

Το συντονιστικό της ΟΜ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ