Βλαστάρη Ειρήνη

Εκλογική περιφέρεια Κυκλάδων

Βλαστάρη Ειρήνη

Γεννήθηκε στην Κύθνο, με σπουδές στα παιδαγωγικά και πολιτικές επιστήμες. Συνταξιούχος εκπαιδευτικός, μητέρα δυο αγοριών και γιαγιά 4 εγγονών.
Εργάστηκε ως εκπαιδευτικός στην προσχολική και δημοτική εκπαίδευση, ιδιωτική και δημόσια, διετέλεσε διευθύντρια σε δημοτικά σχολεία της Δυτικής Αττικής, Σχολική Σύμβουλος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στις Κυκλάδες και Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο νομό Κυκλάδων με έδρα την Ερμούπολη, και με συγγραφικό έργο εκπαιδευτικών βιβλίων.
Ιδρυτικό μέλος και μέλος του Δ.Σ. του πολιτιστικού συλλόγου «Για το Μπουρνάζι», Ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος για 6 χρόνια του πολιτιστικού συλλόγου «΄Αγιος Ιωάννης Αγγουρίτσας-Βασιλικού Κύθνου Κυκλάδων», Διαμερισματική σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές του 2006 στο Δήμο Περιστερίου, διετέλεσε γραμματέας στο Σύλλογο Φίλων Αρχαιολογικού Μουσείου Νήσου Κύθνου. Συμμετοχή στην οργανωτική επιτροπή κοινωνικού φαρμακείου Σύρου 2012-2013.
Σήμερα είναι Γραμματέας στο Σύνδεσμο Κυθνίων.
Διαχειρίστρια των σελίδων ΝΟΣΤΟΣ, ΚΑΦΕΝΕΣ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΥΘΝΙΩΝ, ομάδας ΚΥΘΝΟΣ-KYTHNOS.
Μέλος της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Κύθνου.