07/06/2024

Αλ. Αυλωνίτης: Το καταγγείλαμε, το αποδεικνύουμε - Ο Πρωθυπουργός της χώρας λέει συνεχώς και ανερυθρίαστα ψέματα!

Δήλωση του βουλευτή Κέρκυρας και τομεάρχη Δικαιοσύνης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Σήμερα ο Καθολικός Αρχιεπίσκοπος Κέρκυρας διαψεύδει οποιαδήποτε ανάμιξή του στη συνάντηση της χαμηλοσυνταξιούχου συμπατριώτισσάς μας με τον Πρωθυπουργό στην επίσκεψή του στην Κέρκυρα. Υπενθυμίζω ότι η συμπατριώτισσά μας είπε στον Πρωθυπουργό για την ελάχιστη σύνταξή της που δαπανά κυρίως σε ενοίκιο, κι εκείνος αντί να ντραπεί τη ρώτησε αν τη βοηθά η εκκλησία!!! Για να δικαιολογήσει δε, την κατάπτυστη απάντησή του δήλωσε στον ΑΝΤ1 ότι η αναφορά στην εκκλησία έγινε διότι η κυρία αυτή πήγε στη συνάντηση μαζί με τον καθολικό επίσκοπο!

Πλήρη άγνοια δηλώνει η Καθολική Αρχιεπισκοπή, που αναφέρει σε γραπτή ανακοίνωσή της: «Ο Καθολικός Αρχιεπίσκοπος όχι μόνο δεν παρέστη ούτε αυτοπροσώπως ούτε με εκπρόσωπό του στο συμβάν, αλλά τελούσε σε πλήρη άγνοια για την παρουσία της συμπολίτισσάς μας στην επίσκεψη του κ. Πρωθυπουργού. Ο αρχιεπίσκοπος δηλαδή ουδέποτε δρομολόγησε ή άλλως πως «διευκόλυνε» την επίμαχη συνομιλία της συμπολίτισσάς μας με τον κ. Πρωθυπουργό».
Θα το ξαναπώ. Εκεί που λέμε δεν έχει πιο κάτω, πιάσαμε πάτο, η Κυβέρνηση Μητσοτάκη κι ο ίδιος ο πρωθυπουργός της χώρας αποδεικνύουν ότι η κατρακύλα τους δεν έχει όριο!

Αξίζει στη χώρα αυτός ο άνθρωπος για Πρωθυπουργός; Με την έλλειψη ενσυναίσθησης και τσίπας; Με τα ντροπιαστικά ψέματα και την κοροϊδία των πολιτών;

Το Δελτίο Τύπου της Καθολικής Αρχιεπισκοπής