24/06/2015

Ερώτηση Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ: Άμεση ανάγκη ελέγχου και επισκευής κεντρικής γέφυρας στο 29ο χλμ. της εθνικής οδού Λιβαδειάς-Αράχωβας στην θέση "ΤΟΥΜΠΡΗ"

Προς τον Υπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού

Σοβαρό είναι το πρόβλημα της στατικότητας της κεντρικής γέφυρας που βρίσκεται στο 29ο χλμ. της εθνικής οδού Λιβαδειάς-Αράχωβας, στην θέση "ΤΟΥΜΠΡΗ" και το οποίο καθιστά τη διέλευση των οχημάτων ιδιαίτερα επικίνδυνη. Πρέπει να επισημανθεί ότι η διέλευση από το συγκεκριμένο σημείο της εθνικής οδού είναι ιδιαίτερα αυξημένη λόγω της επισκεψιμότητας των Δελφών και της Αράχωβας. Είναι συνεπώς επιτακτική η ανάγκη ελέγχου και επισκευής της γέφυρας από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Με βάση τα ανωτέρω,

Ερωτάται ο κ. Υπουργός:

Σε ποιες ενέργειες προτίθεται να προβεί ώστε να πραγματοποιηθεί άμεσα έλεγχος και επισκευή της γέφυρας που βρίσκεται στο 29ο χλμ. της εθνικής οδού Λιβαδειάς-Αράχωβας, στην θέση "ΤΟΥΜΠΡΗ";

Ο ερωτών βουλευτής

Σταθάς Γιάννης