05/06/2016

Κώστας Σπαρτινός και Ανδρέας Ριζούλης στα εγκαίνια του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου της Πάτρας

Οι βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Ριζούλης και Κώστας Σπαρτινός παρευρέθησαν στα εγκαίνια και την επίσημη έναρξη του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου της Πάτρας (Patras Open Mall), που σχεδίασε και οργάνωσε ο  Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών.

Οι δύο βουλευτές απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό.

Ο Κώστας Σπαρτινός ανέφερε πως το σύνθημα «κανένας μόνος στην κρίση» θα πρέπει να γίνει «κανένας μόνος στην ανασυγκρότηση» και υπογράμμισε ότι θεσμικά εργαλεία όπως ο Αναπτυξιακός Νόμος και το νέο ΕΣΠΑ δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα σε συνεργατικούς σχηματισμούς και οικονομίες συνέργιας, όπως και το εγχείρημα του Συλλόγου.

Ο Ανδρέας Ριζούλης αναφέρθηκε επίσης στη σημασία των συνεργιών και στα πλεονεκτήματά τους. «Η πολιτική σταθερότητα που εμπεδώνεται θα ευνοήσει τις αναπτυξιακές δράσεις» τόνισε.

Οι δύο βουλευτές ευχήθηκαν το Open Mall να ξεπεράσει τα όρια του κέντρου και να επεκταθεί πολύ σύντομα σε όλη την πόλη.

Εξέφρασαν πάντως τον προβληματισμό τους για την απουσία του Δήμου της Πάτρας στην εκδήλωση και την έλλειψη ανταπόκρισής του στην πρωτοβουλία του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών.

«Καθώς η συγκεκριμένη δράση στοχεύει σε καλύτερες τιμές για τους δημότες τις πόλης, τη στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων και τη διασφάλιση θέσεων εργασίας είναι άξια απορίας η απουσία της Δημοτικής αρχής».