12/05/2017

Εκδήλωση της Ομάδας Θεωρίας της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά –Δίκτυο για τη Θεωρία και την Αριστερά– με ομιλητή τον Πέτρο-Ιωσήφ Στανγκανέλλη

Η Ομάδα Θεωρίας της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά –Δίκτυο για τη Θεωρία και την Αριστερά– οργανώνει πέντε συναντήσεις για τον εισαγωγικό κύκλο συζητήσεων με γενικό τίτλο:

Θεωρία & Αριστερά
Συζητήσεις, αναζητήσεις, προβληματισμοί

2η Συνάντηση:
Θέμα: Ιστορία & Αριστερά: Από την Α΄ Διεθνή στη Νέα Σοσιαλδημοκρατία
και στη Νέα Αριστερά
Εισηγητής: Πέτρος-Ιωσήφ Στανγκανέλλης

Παρασκευή 12/05/2017, ώρα 20:00-22:15 *
Στέκι του Λιμανιού της Αγωνίας
(Πραξιτέλους 78 & Ελευθερίου Βενιζέλου, κέντρο Πειραιά)

Οι πέντε συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στο διάστημα από 28 Απριλίου μέχρι 23 Ιουνίου 2017 (περίπου κάθε δεκαπενθήμερο) και φιλοδοξούμε να αποτελέσουν την αφετηρία ενός διαρκέστερου σεμιναρίου γύρω από τη συγκεκριμένη προβληματική, του οποίου οι θεματικές ενότητες θα αναδύονται μέσα από την ίδια του τη δυναμική.

Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται στον φιλόξενο χώρο του Στεκιού του Λιμανιού της Αγωνίας και είναι ανοιχτές στον καθένα και την καθεμία που ενδιαφέρεται για τη θεωρητική προσέγγιση ζητημάτων που αφορούν την υπόθεση της Αριστεράς.

Για τις θεματικές και τις ημερομηνίες των επόμενων τριών συναντήσεων του παρόντος κύκλου θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση.