ΣΥΡΙΖΑ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς


Επικοινωνία / Contact RSS Twitter Facebook YouTube flickr

12/03/2018

ΣΥΡΙΖΑ: Amber Alert! Εξαφάνιση του Προέδρου της ΝΔ και του γραφείου τύπου της

ΣΥΡΙΖΑ: Amber Alert! Εξαφάνιση του Προέδρου της ΝΔ και του γραφείου τύπου τηςΑνακοίνωση του Γραφείου Τύπου


Εδώ και δύο μέρες, αγνοείται η τύχη της ΝΔ και του προέδρου της, Κυριάκου Μητσοτάκη. Ελπίζουμε η σιωπή τους να οφείλεται σε πολιτικούς λόγους και να μην υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα.

Εξηγούμαστε: Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, ζητήσαμε μέσω ανακοινώσεων τη θέση της ΝΔ και του προέδρου της για τα παρακάτω θέματα: 1. Τις απαράδεκτες δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ, Δ. Σταμάτη, σχετικά με τα ελληνοτουρκικά θέματα. 2. Το δημοσίευμα της εφημερίδας “Νέα Σελίδα” σχετικά με τις επιχειρηματικές σχέσεις της συζύγου του Κυρ. Μητσοτάκη, Μ. Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη, με την ιδιωτική εταιρεία μεταφορών, υπέρ της οποίας ξιφουλκούσε ο ίδιος. 3. Το δημοσίευμα της εφημερίδας “Κυριακάτικη Δημοκρατία” σχετικά με τις μίζες που έδινε η Siemens στη ΝΔ. 4. Το δημοσίευμα της εφημερίδας “Documento” για τις στενές σχέσεις στελεχών της ΝΔ με μέλη της νεοναζιστικής οργάνωσης Combat 18, η οποία εξαρθρώθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Παρόλα αυτά, η ΝΔ και ο πρόεδρος της εξακολουθούν να σιωπούν. Σε περίπτωση που οι ανακοινώσεις... παρέπεσαν, τις παραθέτουμε εκ νέου προκειμένου να ενημερωθούν:

1. Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για σημερινή δήλωση του βουλευτή της ΝΔ Δ. Σταμάτη

2. Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με δημοσίευμα της εφημερίδας «Νέα Σελίδα»

3. ΣΥΡΙΖΑ: Αναμένουμε από τις ηγεσίες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ εξηγήσεις σχετικά με δημοσίευμα της «Κυριακάτικης Δημοκρατίας» για τις μίζες της Siemens

4. ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης γνώριζαν για τις σχέσεις των νεοναζιστών εγκληματιών με στελέχη του κόμματός τους;