Επικοινωνία / Contact RSS Twitter Facebook YouTube flickr

21/05/2018

ΣΥΡΙΖΑ: Τελικά ποιά είναι η θέση της Ν.Δ. σε ό,τι αφορά την ονομασία της πΓΔΜ;

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου για τις σημερινές δηλώσεις του κ. Κυρανάκη

Στη σημερινή συνέντευξή του στην εκπομπή της ΕΡΤ 1, " Απευθείας”, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Κ. Κυρανάκης απέφυγε επίμονα να καταδικάσει τις κατάπτυστες δηλώσεις του δήμαρχου Άργους και στελέχους της Ν.Δ. Δ. Καμπόσου για τη φασιστική επίθεση που δέχθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης. Ο κ. Κυρανάκης ισχυρίστηκε, μία μέρα μετά, πως δεν έχει δει την επίμαχη δήλωση!

Επιπλέον, σχολιάζοντας τις διαπραγματεύσεις που διεξάγονται για την επίλυση του θέματος της ονομασίας της πΓΔΜ, ο κ. Κυρανάκης δήλωσε πως η Νέα Δημοκρατία δεν αποδέχεται την χρήση του όρου “Μακεδονία” για την ονομασία της γείτονος χώρας.

Τελικά ποιά είναι η θέση της Ν.Δ. σε ό,τι αφορά την ονομασία της πΓΔΜ; Η θέση που εξέφρασε ο Κυρ. Μητσοτάκης στη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος που διεξήχθη στη Σόφια την περασμένη εβδομάδα ή η θέση που εξέφρασε ο Κ. Κυρανάκης; Σε κάθε περίπτωση, κανείς δεν μπορεί να πατάει σε δύο βάρκες χωρίς να αποφύγει το βούλιαγμα.