28/01/2019

Δημόσια εκδήλωση με θέμα: «Προοδευτική συμμαχία για δημοκρατική και κοινωνική Ευρώπη» - Θα χαιρετίσει ο Αλέξης Τσίπρας, ομιλητής ο Δημήτρης Παπαδημούλης

Δημόσια εκδήλωση στις 28 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο «Τιτάνια», με τίτλο «Προοδευτική συμμαχία για δημοκρατική και κοινωνική Ευρώπη - Όχι στον νεοφιλελευθερισμό και την ακροδεξιά οπισθοδρόμηση - Η πρόκληση των Ευρωεκλογών»

Θα απευθύνει χαιρετισμό ο Αλέξης Τσίπρας

Θα παρουσιαστεί ο δημόσιος απολογισμός του έργου του Δημήτρη Παπαδημούλη στο Ευρωκοινοβούλιο

Τη Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου, στις 19.00,θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Τιτάνια» (Πανεπιστημίου 52) εκδήλωση με τίτλο«Προοδευτική συμμαχία για δημοκρατική και κοινωνική Ευρώπη - Όχι στον νεοφιλελευθερισμό και την ακροδεξιά οπισθοδρόμηση - Η πρόκληση των Ευρωεκλογών».

Η εκδήλωση οργανώνεται με αφορμή την έκδοση του Αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, για τον δημόσιο απολογισμό του έργου του στο ΕΚ (2017-2019).

Θα απευθύνει χαιρετισμό ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και θα ακολουθήσει η ομιλία του Δημ. Παπαδημούλη.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα προβληθούν δηλώσεις κορυφαίων προσωπικοτήτων του ΕΚ από ένα ευρύτατο πολιτικό φάσμα, καθώς και μηνύματα από τους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιο Κούλογλου και Κωνσταντίνα Κούνεβα.

Την εκδήλωση, στην οποία έχουν προσκληθεί να μετάσχουν και προσωπικότητες από τον ευρύτερο προοδευτικό χώρο, θα συντονίσουν η Ράνια Σβίγκου, εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιάννης Μπουρνούς, υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού στο Γραφείο του Πρωθυπουργού και η Κάκη Μπαλή, δημοσιογράφος της εφημερίδας «Αυγή».