ΣΥΡΙΖΑ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς


Επικοινωνία / Contact RSS Twitter Facebook YouTube flickr

02/04/2019

Συνάντηση του Θεοδόση Πελεγρίνη με κλιμάκιο της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής

Συνάντηση του Θεοδόση Πελεγρίνη με  κλιμάκιο της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ ΧαλκιδικήςΜε κλιμάκιο της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής αποτελούμενο από την βουλευτή Κατερίνα Ιγγλέζη, τον Δήμαρχο Αριστοτέλη Γιώργο Ζουμπά και τον συντονιστή της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής Στέλιο Παπαματθαίου, συναντήθηκε σήμερα Σάββατο 30 Μαρτίου, στον Πολύγυρο, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Θεοδόσης Πελεγρίνης σε μια ολιγόωρη επίσκεψή του στη Χαλκιδική.

Κατά την συζήτηση που αναπτύχθηκε, του επισημάνθηκαν ιεραρχημένα τα μείζονα ζητήματα που απασχολούν τόσο τον ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής όσο και όλους τους Χαλκιδικιώτες, με κορυφαίο το ζήτημα της καταστροφικής εξορυκτικής δραστηριότητας στις Σκουριές, την στήριξη του πρωτογενούς τομέα, την ανάπτυξη του ποιοτικού τουρισμού και των υποδομών της, την ανάδειξη και αξιοποίηση των αρχαιολογικών χώρων και της πολιτισμικής κληρονομιάς της Χαλκιδικής, την ενίσχυση των υποδομών υγείας και του οδικού δικτύου της.

Από την μεριά του ο κος Πελεγρίνης εξέφρασε την βούλησή του να προωθήσει τα παραπάνω ζητήματα τόσο στην ομάδα των υποψήφιων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και στους αρμόδιους θεσμικούς φορείς.