ΣΥΡΙΖΑ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς


Επικοινωνία / Contact RSS Twitter Facebook YouTube flickr

10/04/2019

Από την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στο Βόλο με θέμα: «Ευρωεκλογές 2019: Ένα προοδευτικό μέτωπο για την Ευρώπη»

Από την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στο Βόλο με θέμα: «Ευρωεκλογές 2019: Ένα προοδευτικό μέτωπο για την Ευρώπη»Από την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στο Βόλο
Από την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στο Βόλο


 

Ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπαδημούλης και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές, Γιάννη Μουζάλας και Όλγα Νάσση μίλησαν στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στο Βόλο με θέμα: «Ευρωεκλογές 2019: Ένα προοδευτικό μέτωπο για την Ευρώπη».

Σημεία τοποθέτησης του Δημήτρη Παπαδημούλη:

- Στόχος μας στις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου είναι να αποτυπωθεί η δυναμική που αναπτύσσουμε, να αναδείξουμε τη δουλειά μας και τις προτάσεις μας για ένα εναλλακτικό οικονομικό μοντέλο που θα αφορά τους πολλούς.

- H ευρύτατη συμμαχία που διαμορφώνουμε θέλουμε να αποτυπώνει τη μέγιστη δυνατή κοινωνική και πολιτική εκπροσώπηση. Σε αυτή την κατεύθυνση δουλεύουμε, για να διαμορφώσουμε εκείνους τους συσχετισμούς που θα μας επιτρέψουν να προχωρήσουμε τους προοδευτικούς μας στόχους.

- Η πρότασή μας θέτει ως κεντρικό στόχο την προώθηση των απαραίτητων θεσμικών μεταρρυθμίσεων στην ΕΕ και στην Ευρωζώνη, την προώθηση φιλοαναπτυξιακών οικονομικών πολιτικών, και την ενδυνάμωση όλων των πτυχών της κοινωνικής συνοχής και του κοινωνικού κράτους ευρύτερα.

- Η μεγάλη συνάντηση στο Γαλάτσι σηματοδοτεί την επιτάχυνση μιας επιλογής μακράς πνοής για τον ΣΥΡΙΖΑ και η συγκρότηση αυτής της πλατιάς προοδευτικής συμμαχίας είναι μονόδρομος και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Η συμμαχία θα αναπτυχθεί σε όλη την Ελλάδα, σε κάθε γωνία.

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019: Το συνολικό πρόγραμμα τετραετίας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία