ΣΥΡΙΖΑ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς


Επικοινωνία / Contact RSS Twitter Facebook YouTube flickr

09/05/2019

Ανδρ. Ριζούλης: Ο πυρήνας της αντίληψης τους είναι ότι η αγορά μόνον αφού δημιουργήσει κέρδη θα πρέπει να μετακυλιθούν στην κοινωνία - βίντεοΤοποθέτηση του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων για το νομοσχέδιο των 120 δόσεων

.

Ο Ανδρέας Ριζούλης ανέφερε ότι το νομοσχέδιο για τις 120 δόσεις θα δώσει αξιοπρέπεια σε ανθρώπους που για λόγους αδυναμίας πληρωμής των ασφαλιστικών εισφορών στερούνταν ακόμα και τη σύνταξη τους ή δεν μπορούσαν να δραστηριοποιηθούν οικονομικά.

Άσκησε κριτική στην αντιπολίτευση που ενοχλείται από το σχέδιο νόμου καθώς καταρρίπτει το μύθο περί τέταρτου μνημονίου ενώ φανερώνει ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει πλέον ελευθερία νομοθέτησης.

"Ο πυρήνας της αντίληψης τους είναι ότι η αγορά μόνον αφού δημιουργήσει κέρδη θα πρέπει να μετακυλιθούν στην κοινωνία" ανέφερε ο βουλευτής σε αντίθεση με την κυβέρνηση που μεριμνά για την ανάπτυξη των πολλών χωρίς αποκλεισμούς.

Τέλος ο Ανδρέας Ριζούλης άσκησε κριτική στην προσχηματική τροπολογία που εισήγαγε η αξιωματική αντιπολίτευση περί μείωσης του αφορολόγητου, αναρωτώμενος αν την έχει εντάξει στο πρόγραμμα της.