14/05/2019

Από την ανοιχτή πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στο Παγκράτι

Ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και υποψήφιος ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδημούλης ήταν ομιλητής σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία στο Παγκράτι, μαζί με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές Πάνο Λάμπρου, Γιώτα Λαζαροπούλου, Τζένη Αρσένη και Μιχάλη Σπουρδαλάκη, με τίτλο «Για την Ελλάδα των Πολλών, για την Ευρώπη των Λαών».

Δημ. Παπαδημούλης: Πάμε για τη νίκη στις ευρωεκλογές, για τους πολλούς, που μας στήριξαν από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε τη διακυβέρνηση της χώρας, απέναντι στην προγραμματική ένδεια, στην πολιτική ανεπάρκεια και το ρεβανσιστικό μίσος της ΝΔ - Όσο δηλαδή πιο μεγάλη και ισχυρή είναι η δική μας εκπροσώπηση, η εκπροσώπηση του ΣΥΡΙΖΑ και των αριστερών και προοδευτικών δυνάμεων, τόσο πιο θετικά θα είναι αποτελέσματα για τους πολλούς, για την κοινωνίας μας, για τις ευρωπαϊκές κοινωνίες

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης τόνισε πως «οι ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου λαμβάνουν χώρα σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη συγκυρία, και για τη χώρα μας και για ολόκληρη την Ευρώπη», προσθέτοντας πως «αυτό είναι κάτι που πρέπει να γνωρίζουν και να αντιληφθούν όλοι οι Έλληνες πολίτες, ανεξαρτήτως ηλικίας, να σπεύσουν στις κάλπες και να ψηφίσουν μαζικά».

Ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σημείωσε επίσης ότι «οι πολίτες θα πρέπει επίσης να γνωρίζουν ότι ένα πολύ μεγάλο μέρος των αποφάσεων λαμβάνεται στο Ευρωκοινοβούλιο», υπογραμμίζοντας ότι «όσο δηλαδή πιο μεγάλη και ισχυρή είναι η δική μας εκπροσώπηση, η εκπροσώπηση του ΣΥΡΙΖΑ και των αριστερών και προοδευτικών δυνάμεων, τόσο πιο θετικά θα είναι αποτελέσματα για τους πολλούς, για την κοινωνίας μας, για τις ευρωπαϊκές κοινωνίες».

.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία δήλωσε επίσης ότι «απέναντι στη λάσπη, στη μιζέρια, την τοξικότητα και ταξική μεροληψία της ΝΔ, απαντάμε με έργα ουσίας, με επιτάχυνση της ανάπτυξης με όρους βιωσιμότητας, με τη συγκρότηση ενός νέου κοινωνικού κράτους καθολικών παροχών, με τη σταδιακή αποκατάσταση των αδικιών που προκάλεσαν στην ελληνική κοινωνία και στις ασθενέστερες τάξεις οι πολιτικές των μνημονίων».

Πρόσθεσε, τέλος, πως «πάμε για τη νίκη στις ευρωεκλογές, για τους πολλούς, που μας στήριξαν από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε τη διακυβέρνηση της χώρας, απέναντι στην προγραμματική ένδεια, στην πολιτική ανεπάρκεια και το ρεβανσιστικό μίσος της ΝΔ».