08/11/2019

Χ. Καφαντάρη: Σημαντική ανάσα ζωής στην ιδιαίτερα επιβαρυμένη περιβαλλοντικά Δυτική Αθήνα το Πάρκο Ραδιοφωνίας στο Δήμο Ιλίου

Συζήτηση επίκαιρης ερώτησης με θέμα την ανάδειξη και αξιοποίηση του Πάρκου Ραδιοφωνίας της ΕΡΤ στο Δήμο Ιλίου

Κατά την σημερινή συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης της Χαράς Καφαντάρη, Βουλευτή ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Δυτικής Αθήνας και Αν. Τομεάρχη Περιβάλλοντος της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., με θέμα την ανάδειξη και αξιοποίηση του Πάρκου Ραδιοφωνίας της ΕΡΤ στο Δήμο Ιλίου, ο αρμόδιος Υπουργός κ. Πέτσας έκφρασε τη βούληση της κυβέρνησης για ανάδειξη του χώρου. Ο κ. Υπουργός ανέφερε ότι η ΕΡΤ ΑΕ είναι εκείνη η οποία θα προχωρήσει το έργο. Τον καλέσαμε ως πολιτικό προϊστάμενο της ΕΡΤ ΑΕ να συμβάλει στην επίσπευση υλοποίησης του σχεδιασμού ανάδειξης αυτού του χώρου. Σημειώνουμε ότι οι μελέτες ωρίμανσης έχουν ολοκληρωθεί και το έργο πρέπει να ενταχθεί στο ΠΔΕ και να ξεκινήσει η υλοποίηση του.

Το Πάρκο Ραδιοφωνίας στο Δήμο Ιλίου αποτελεί ιστορικό χώρο και παράλληλα ελεύθερο χώρο, σημαντική ανάσα ζωής στην ιδιαίτερα επιβαρυμένη περιβαλλοντικά Δυτική Αθήνα.