06/08/2020

Χρήστος Γιαννούλης: «Ειπώθηκαν ψέματα που ντράπηκαν και τα ίδια»

Σημεία συνέντευξης του βουλευτή Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ στην εκπομπή “Newsroom” του ΣΚΑΙ

.

«Η «new fashion» πολιτική προσέγγιση της κυβέρνησης έχει φέρει καταστροφικά αποτελέσματα.Το μόνο καλό που συνέβη σε αυτή τη χώρα το τελευταίο 24ωρο ήταν η αποδυνάμωση του Αδωνι Γεωργιάδη, με τον τομέα της ανάπτυξης να περνάει σε άλλα χέρια».Αυτό τόνισε ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης στην εκπομπή “Newsroom” του ΣΚΑΙ.
«Εάν το σχέδιο Πισσαρίδη στοχεύει να ισοπεδώσει τα εργασιακά δικαιώματα και να μετατρέψει την αγορά εργασίας σε ζούγκλα, τότε δεν είμαστε υπερ της πρότασης Πισσαρίδη.
Με μόνο όπλο την επικοινωνία εξευτέλισαν και κορόιδεψαν εκατοντάδες χιλιάδες συνταξιούχους με τα αναδρομικά.
Βλέποντας την κυβέρνηση Μητσοτάκη, τα πεπραγμένα και τα πρόσωπα αντιλαμβάνεσαι πόσο επίκαιρη είναι η ταινία «Υπάρχει και φιλότιμο».
Μόλις χθες στο Δήμο Παύλου Μελά κοινοποιήθηκε σε μονογονεική οικογένεια (μητέρα υπάλληλος του δημοσίου με δύο παιδιά) αναγκαστική κατάσχεση της πρωτης κατοικίας με επισπεύδουσα τράπεζα, ενώ η συγκεκριμένη υπάλληλος έχει προσφύγει σε δεύτερο βαθμό στα δικαστήρια.
Ακόμη και στην αντιμετώπιση της πανδημίας στέλνουν αντιφατικά μηνύματα στους πολίτες.
Λαμβάνουν τώρα μέτρα που θα μπορούσε η ισχύ τους να είχε παραταθεί μετά την 11η Μαίου.
Τραγική η εικόνα στον ΟΑΣΘ με μόλις 180 λεωφορεία στους δρόμους και τους επιβάτες στοιβαγμένους σαν σαρδέλες, σε περίοδο έξαρσης των κρουσμάτων κορδονιού.
Είχανε πολύ κοντά πόδια τα ψέματα του Υπουργού Υποδομών Κώστα Καραμανλή που υποστήριξε πως κινούνται 350 λεωφορεία του ΟΑΣΘ.
Με αφορμή την τραγωδία στη Βηρυτό, θα πρέπει και στη χώρα μας μικρές διάσπαρτες εστίες να τύχουν της προσοχής μας για μην εξελιχθούν σε πηγές κινδύνων.