06/08/2020

Γ. Βαρεμένος: Πολιτικός Σαδισμός

Δήλωση του τομεάρχη Υποδομών – Μεταφορών της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, Γιώργου Βαρεμένου, για την ταλαιπωρία των επιβατών του ΟΑΣΘ

Πρωτοφανείς συνθήκες σαρδελοποίησης βιώνει το επιβατικό κοινό των αστικών λεωφορείων στη Θεσσαλονίκη. Ο περιορισμένος αριθμός των οχημάτων που απέμειναν σε ενέργεια, υποχρεώνει τον κόσμο να περιμένει στις στάσεις ακόμη και μία ώρα. Οι κίνδυνοι από υγειονομική άποψη είναι κάτι παραπάνω από προφανείς.

Η εποχή δεν είναι μάλλον κατάλληλη για κάποια επικοινωνιακή περατζάδα του αρμόδιου υπουργού, ο οποίος δεν μπορεί να μην έχει να πει και κυρίως να πράξει κάτι για την αντιμετώπιση της αφόρητης ταλαιπωρίας των κατοίκων της συμπρωτεύουσας. Έχει να πει ο κ. Καραμανλής κάποια συγνώμη στους Θεσσαλονικείς ανάλογη με αυτή που ζήτησε από τους κατοίκους της Αθήνας; Και αν ζητήσει συγνώμη τί θα σημάνει αυτό από πρακτικής άποψης για την αντιμετώπιση του προβλήματος; Μήπως θα επιβεβαιωθεί η ρήση ότι από τότε που ανακαλύφθηκε η νεοδημοκρατική υπουργική συγνώμη χάθηκε το πολιτικό φιλότιμο και απέμεινε το φιλότιμο των Ελλήνων για να το χρησιμοποιεί ο κ. Μητσοτάκης ως επικοινωνιακό σλόγκαν; Ως που άραγε εκτείνονται τα όρια αντοχής των πολιτών σύμφωνα με τους επικοινωνιακούς ειδήμονες του επιτελικού κράτους και μέχρι που μπορεί να τραβήξει η κοροϊδία;