29/09/2020

Χρ. Γιαννούλης: Αρνητές της αδιαφορίας, όχι της μάσκας, οι μαθητές

Συνέντευξη του βουλευτή Α` Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Χρήστου Γιαννούλη, στον ρ/σ Alpha 989

«Οι καταλήψεις είναι δικαίωμα και απόφαση των μαθητών. Υπάρχει υποκινητής. Είναι η καθημερινότητα που βιώνουν μέσα στα σχολεία στοιβαγμένοι σε τάξεις των 25, 26 ακόμη και 27 ατόμων εν μέσω πανδημίας.Οι μαθητές δεν είναι αρνητές της μάσκας. Είναι αρνητές της αδιαφορίας και της ανοησίας».Αυτό τόνισε ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης στο ραδιοφωνικό σταθμό ALPHA 989, αναφερόμενος στις μαθητικές κινητοποιήσεις.

«Η ΝΔ είναι υπόλογη απέναντι στο ελληνικό λαό για τη στάση που κράτησε προεκλογικά στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Τα στελέχη που είχαν επιδοθεί στη λαθραλιεία ψήφων στα θολά νερά της ακροδεξιάς, εμφανίζονται τώρα ως υπέρμαχοι της συμφωνίας αναδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο το μέγεθος της πολιτικής απάτης.

Είναι πολυτέλεια για τον ΣΥΡΙΖΑ να επιτρέψει ένα κλίμα εσωστρέφειας να κυριαρχήσει στον δημόσιο διάλογο.

Δεν έχουμε την πολυτέλεια να σπαταλήσουμε χρόνο για εσωκομματικές πολιτικές ζυμώσεις, την ώρα που η κοινωνία είναι αντιμέτωπη με την υγειονομική και οικονομική κρίση».