ΣΥΡΙΖΑ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς


Επικοινωνία / Contact RSS Twitter Facebook YouTube Instagram

Δεκέμβριος 2020

[02/12/2020] Εκδήλωση ΟΜ Παγκρατίου και ΝΕ Α΄Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία: «Δικαιώματα και καταστολή: Η πανδημία ως άλλοθι», Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου

Η Οργάνωση Μελών Παγκρατίου και η Νομαρχιακή Επιτροπή Α` Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία διοργανώνουν ζωντανή διαδικτυακή εκδήλωση, την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου στις 18:30, με θέμα: «Δικαιώματα και καταστολή: Η πανδημία ως άλλοθι»

Ομιλητές:

Πάνος Λάμπρου, μέλος Πολιτικής Γραμματείας, υπεύθυνος Τομέα Δικαιωμάτων

Παναγιώτης Παναγιώτου, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου

Βασίλης Γλέζος, γραμματέας Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Α΄ Αθήνας

Παρεμβαίνει:

Αλεξάνδρα Κορωναίου, κοσμήτορας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών Παντείου Πανεπιστημίου, καθηγήτρια Κοινωνιολογίας

Συντονίζει η Αννέτα Καββαδία, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, δημοσιογράφος

Ερωτήσεις μπορούν να υποβάλλονται στο μέιλ: syrizapagrati@gmail.com

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί LIVE: Από το facebook ΣΥΡΙΖΑ Α` Αθήνας και ΣΥΡΙΖΑ Παγκρατίου


[02/12/2020] Διαδικτυακή εκδήλωση για την Υγεία της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Μεσσηνίας - Τετάρτη 2/12/2020

Η Ν.Ε. Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία διοργανώνει την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 7.00 μ.μ., ζωντανή διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα:
«Δημόσια Υγεία στον καιρό της πανδημίας - Η κατάσταση στις δομές της Μεσσηνίας -
 Oι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ»
Ομιλητές:
• Ανδρέας Ξανθός, Μικροβιολόγος, Βουλευτής Ρεθύμνης, τ. Υπουργός Υγείας, τομεάρχης Υγείας ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
• Αλέξης Χαρίτσης, τ. Υπουργός Εσωτερικών, βουλευτής Μεσσηνίας, τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
• Σταμάτης Βαρδαρός, τ. αναπλ. γεν. γραμματέας Υγείας, υπεύθυνος για ΠΦΥ
Θα παρέμβουν εκπρόσωποι των ιατρικών φορέων και των εργαζομένων στον τομέα υγείας του νομού μας.
Την εκδήλωση μπορείτε να την παρακολουθήσετε ζωντανά στον σύνδεσμο του YouTube:https://youtu.be/5XFycUrXENw

Τα στοιχεία που θα εμφανίζονται για τη ζωντανή μετάδοση στο κανάλι μας στο YouTube θα είναι τα εξής:
Τίτλος:Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας: Δημόσια Υγεία στον καιρό της Πανδημίας (2/12/2020, 7μμ).Ερωτήσεις, σχόλια ή παρατηρήσεις θα γίνονται στο κανάλι μας στο Youtube, στο παραπάνω link, στο "παράθυρο" δεξιά της οθόνης (Ζωντανή συζήτηση)



[03/12/2020] Διαδικτυακή εκδήλωση των Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Ιονίων Νήσων με θέμα: «Η οικονομική κρίση και η απορρύθμιση της εργασίας την εποχή της πανδημίας»

Οι Νομαρχιακές Επιτροπές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Ιονίων Νήσων διοργανώνουν ζωντανή διαδικτυακή εκδήλωση, την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου στις 19:00, με θέμα:

« Η οικονομική κρίση και η απορρύθμιση της εργασίας την εποχή της πανδημίας».

Ομιλητές:

Έφη Αχτσιόγλου, βουλεύτρια και τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία

Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, βουλεύτρια και τομεάρχης Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία

Αλέξανδρος Αυλωνίτης , βουλευτής και αναπληρωτής τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία

Δείτε ζωντανά την εκδήλωση, μέσα από τις σελίδες facebook των ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας – Λευκάδας - Κεφαλονιάς & Ιθάκης και Ζακύνθου.

 


[03/12/2020] Διαδικτυακή εκπομπή – συζήτηση με το Νίκο Φίλη και θέμα «ΠαΝΔημία στην Παιδεία»

Πώς λειτουργεί η εξ αποστάσεως εκπαίδευση κατά τη διάρκεια του lockdown; Μπορεί να υποκαταστήσει τη δια ζώσης διδασκαλία; Έχει εξασφαλιστεί η πρόσβαση του συνόλου των μαθητών; Ποια μέτρα έλαβε το αρμόδιο υπουργείο για να διευκολύνει και να προστατέψει την εκπαιδευτική κοινότητα στην περίοδο της πανδημίας αλλά και ποια τα σχέδια της κυβέρνησης για την δημόσια παιδεία και το μέλλον των δημόσιων σχολείων;

Να απαντήσουν σε αυτά τα ερωτήματα και να προσεγγίσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει συνολικά ο χώρος της εκπαίδευσης θα επιχειρήσουν οι συμμετέχοντες στην διαδικτυακή εκπομπή – συζήτηση, που διοργανώνει στις 19:00 το βράδυ της Πέμπτης, 3 Δεκεμβρίου, η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, σε συνεργασία με το Κόκκινο Κρήτης 88,4 fm.

Κεντρικός ομιλητής στη διαδικτυακή εκδήλωση θα είναι ο πρώην υπουργός και τομεάρχης Παιδείας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Νίκος Φίλης.

Θα συμμετάσχουν επίσης ο ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου Κρήτης και πρώην αναπληρωτής υπουργός Έρευνας και Καινοτομίας Κώστας Φωτάκης, ο αντιπρόεδρος της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας Γιώργος Τρούλης, ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Ηρακλείου Ζαχαρίας Ρηγάκης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου «Δ.Θεοτοκόπουλος» Γιώργος Μακράκης, η αντιπρόεδρος του συλλόγου Ειρήνη Τερζάκη, ο πρ. Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης Γιώργος Τερζάκης, ο πρ. διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων Στέλιος Ζερβάκης, ο γ.γ. της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Γονέων Μαθητών Ελλάδας Βασίλης Μπούρας, ο διευθυντής του 3ου Λυκείου Ηρακλείου Μανώλης Αλεξάκης, ο διευθυντής του 48ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου Νίκος Μεντζίνης και η ειδική παιδαγωγός Νικολέττα Σαμαρά.

Τον συντονισμό και παρουσίαση έχουν αναλάβει οι δημοσιογράφοι Βασίλης Σπυριδάκης και Σταύρος Γιακουβής.

Η διαδικτυακή εκπομπή – συζήτηση θα αναμεταδοθεί ζωντανά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

- facebook, από το προφίλ του Κόκκινου Κρήτης

- youtube, από το κανάλι του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου.


[04/12/2020] Ζωντανή διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: Θεμελιώδεις Αρχές της Ισότητας των Φύλων και ΕΕ

Την Παρασκευή 4/12/2020 στις 19:00, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Θεμελιώδεις Αρχές της Ισότητας των Φύλων και ΕΕ – Θετικές πρωτοβουλίες και κίνδυνοι οπισθοδρόμησης».

Σε μια Ευρώπη που κλυδωνίζεται λόγω της πρωτόγνωρης για τον 21ο αι. πανδημίας και της υγειονομικής, οικονομικής, κοινωνικής κρίσης, οι αποτυπώσεις των οποίων ενέχουν έμφυλο πρόσημο, η διασφάλιση και προώθηση της έμφυλης ισότητας αποτελεί προϋπόθεση και εχέγγυο για την άμβλυνση των έμφυλων ανισοτήτων, για ανάκαμψη της οικονομίας και εχέγγυο μιας Ευρώπης δημοκρατικής,  πολύμορφης, ευημερούσας. Παράλληλα,  οι συντηρητικές αναδιπλώσεις, η ενίσχυση των ακροδεξιών κομμάτων και πολιτικών, η περιστολή των ελευθεριών,  των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, οι προσπάθειες πειθάρχησης των σωμάτων των γυναικών μέσα από νόμους (βλ προσφάτως Πολωνία), θέτουν σε κίνδυνο τα κεκτημένα δικαιώματα και κατακτήσεις των γυναικών και του φεμινιστικού κινήματος, αλλά και τις θεμελιώδεις αρχές της ισότητας του Ευρωπαϊκού οικοδομήματος.  

Ποια τα διακυβεύματα της ΕΕ στην παρούσα συγκυρία, ποιές προκλήσεις οφείλει να αντιμετωπίσει ώστε το αίτημα για μια Ευρώπη της δημοκρατίας, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της έμφυλης ισότητας να παραμείνει ζωντανό; Κι αντιστοίχως, ποιός ο ρόλος της Ευρωπαϊκής Ριζοσπαστικής  Αριστεράς για τη διασφάλιση μιας Ευρώπης, που μας χωράει όλους/όλες/όλα, είναι μερικά από τα ζητήματα που θα κληθούν οι συμμετέχουσες/ντες  Ευρωβουλεύτριες/ές  να συζητήσουν.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν οι:

· Αγαθοπούλου Ειρήνη, Βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κιλκίς, Αν. Τομεάρχισσα Δικαιοσύνης ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Αρμόδια για θέματα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Ισότητας και Καταπολέμησης των Διακρίσεων

· Παπαδημούλης Δημήτριος, Αντιπρόεδρος Ευρωκοινοβουλίου, Επικεφαλής της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Ευρωομάδα της Αριστεράς (The Left)

· Κουντουρά Έλενα, Ευρωβουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Ευρωομάδα της Αριστεράς (The Left)

 

Η εκδήλωση θα προβάλλεται ζωντανά μέσω facebook στις παρακάτω σελίδες:

· Αγαθοπούλου Ειρήνη @agathopoulou (https://www.facebook.com/agathopoulou)

· Δημήτρης Παπαδημούλης @papadimoulis (https://www.facebook.com/papadimoulis/)

· Έλενα Κουντουρά @kountouraelena (https://www.facebook.com/kountouraelena)

 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρχει η δυνατότητα της υποβολής γραπτών ερωτήσεων στους ομιλητές από το κοινό.


[04/12/2020] Ζωντανή διαδικτυακή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Κορινθίας με θέμα: Η δημόσια υγεία στην εντατική: διαχειριστική επάρκεια ή πολιτική ιδεοληψία;

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Κορινθίας πραγματοποιεί διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα " Η δημόσια υγεία στην εντατική: διαχειριστική επάρκεια ή πολιτική ιδεοληψία; " την Παρασκευή 4/12 και ώρα 18:30.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά στο facebook και στο Youtube από το προφίλ ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Κορινθίας

Ερωτήσεις και παρατηρήσεις μπορούν να υποβάλλονται στο email: syriza.korinthias@gmail.com και μέσω μηνυμάτων στη σελίδα του facebook.

 


[04/12/2020] Διαδικτυακή εκδήλωση Ο.Μ. Άνω Πόλης και Ο.Μ. Πλατείας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης

Oι Ο.Μ. Άνω Πόλης και Πλατείας Δημοκρατίας θα πραγματοποιήσουν κοινή διαδικτυακή εκδήλωση, μέσω Facebook, την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου, στις 19:00, με τίτλο: "Η επόμενη μέρα της πανδημίας. H προοδευτική πρόταση" και ομιλητές τους:
- Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, Βουλευτής Ά Θεσσαλονίκης ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία
-Θεοχάρης Τσιόκας, μέλος Π.Σ. ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία & Κ.Ε.Α.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση  ζωντανά από την σελίδα της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Άνω Πόλης Θεσσαλονίκης.


[05/12/2020] Διαδικτυακή εκδήλωση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. Πειραιά και της Ο.Μ. 4ου Διαμερίσματος για τον Πτωχευτικό Κώδικα

Η Νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Πειραιά και η Οργάνωση Μελών Δ` Διαμερίσματος συνδιοργανώνουν διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα:
Πανδημία,Κρίση και Πτωχευτικός Κώδικας.Οι απειλές και οι προκλήσεις για την κοινωνία, το Σάββατο 5/12 στις 19.30.
Ομιλητές:
-Στάθης Σχινάς Δημοσιογράφος (105.5 Στο Κόκκινο)

-Διονύσης Τεμπονέρας, Δικηγόρος-Εργατολόγος

Tην εκδήλωση μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά στους εξής συνδέσμους:

1) Στο site του LEFT https://left.gr/

2)Στο facebook ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά https://www.facebook.com/syrizapeiraia/

*Με στόχο η συζήτηση να γίνει διαδραστική, σας καλούμε να στείλετε τις ερωτήσεις σας στις ηλεκτρονικες διευθύνσεις:
syrizanompirea@gmail.com
syriza.peiraia4@gmail.com


[05/12/2020] Zωντανή διαδικτυακή εκδήλωση της Ν.Ε. Α΄ Αθήνας και της Ο.Μ. Νεπαόλης Εξαρχείων του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία με θέμα: «Καθολική κάλυψη ΥΓΕΙΑΣ και ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ: Η πρόκληση της επόμενης μέρας για την Αριστερά»

Η Οργάνωση Μελών Νεάπολης Εξαρχείων και η Νομαρχιακή Επιτροπή Α` Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία διοργανώνουν ζωντανή διαδικτυακή εκδήλωση, το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου στις 18:00, με θέμα:

«Καθολική κάλυψη ΥΓΕΙΑΣ και ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ: Η πρόκληση της επόμενης μέρας για την Αριστερά»

Ομιλητές:
Ανδρέας Ξανθός - τέως υπουργός, τομεάρχης Υγείας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία
Γιάννης Μπασκόζος - τέως γ.γ. Δημόσιας Υγείας
Σταμάτης Βαρδαρός -τέως αναπληρωτής γ.γ. του υπουργείου Υγείας

Παρεμβάσεις:
Μιχάλης Υδραίος - συντονιστής «Αλληλεγγύης για Όλους»
Εύα Λεωνίδη - παιδοψυχίατρος

Τη συζήτηση συντονίζει η γιατρός, Χαρά Ματσούκα

Ερωτήσεις μπορούν να υποβάλλονται στο μέιλ: syrizaneapolis@gmail.com

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί LIVE:
Από το Left.gr
Στο facebook: ΣΥΡΙΖΑ Α` Αθήνας και ΣΥΡΙΖΑ Νεάπολης Εξαρχείων

https://www.facebook.com/events/456231548695011/


[06/12/2020] Εκδήλωση της ΟΜ Κερατσινίου - Δραπετσώνας με θέμα: «Οικονομία - Πανδημία»

Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ -ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ διοργανώνει την ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ στις 7.30 μμ διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΠΑΝΔΗΜΙΑ» με ομιλητές τους:

ΤΡΥΦΩΝΑ ΑΛΕΞΙΑΔΗ - αναπληρωτή τομεάρχη Οικονομικών, βουλευτή Β` Πειραιά

ΔΙΟΝΥΣΗ ΤΕΜΠΟΝΕΡΑ - πρώην Γενικό Γραμματέα Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, μέλος Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτικής Συμμαχίας

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά στο FACEBOOK από τις σελίδες:
1. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Κερατσινίου Δραπετσώνας https://www.facebook.com/ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική-Συμμαχία-Κερατσινίου-Δραπετσώνας-105319491430752

2. Τρύφων Αλεξιάδης Βουλευτής Β` Πειραιά https://www.facebook.com/trifonalexiadis

3. Dionisis Temponeras  https://www.facebook.com/dionisis.temponeras

καθώς και από την ιστοσελίδα www.left.gr

Για ερωτήσεις προς τους ομιλητές, μπορείτε να απευθυνθείτε

με e-mail: syrizakedra@hotmail.com

με sms:     6947 392337


[08/12/2020] Διαδικτυακή εκδήλωση της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Γλυφάδας με θέμα: Οικονομία - Ανάπτυξη - Επιχειρηματικότητα στον καιρό της πανδημίας

Την Τρίτη 8-12-2020 στις 18:30 η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Γλυφάδας πραγματοποιεί διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα “Οικονομία – Ανάπτυξη – Επιχειρηματικότητα στον καιρό της πανδημίας” με ομιλητές τους Αλέξη Χαρίτση, βουλευτή και τομεάρχη Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Κατερίνα Παπανάτσιου, βουλευτή και αναπληρωτή τομεάρχη Οικονομικών.

Η τεράστια ζημιά που προκαλείται στην ελληνική οικονομία εξαιτίας της πανδημίας φαίνεται ότι αποκτά δομικά χαρακτηριστικά. Η νεοφιλελεύθερη πολιτική της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη αρνείται την ουσιαστική στήριξη σε επιχειρήσεις, εργαζόμενους και νοικοκυριά, ενώ σύντομα θα οδηγηθεί στην λήψη περιοριστικών μέτρων λιτότητας στην οικονομία, όπως προαναγγέλλουν και με την έκθεση Πισσαρίδη. Ο νέος Πτωχευτικός Κώδικας που ψηφίστηκε καθώς και το νομοσχέδιο Βρούτση αποτελούν τα κυβερνητικά εργαλεία απορρύθμισης του κοινωνικού ιστού και των εργασιακών σχέσεων.

Ο προϋπολογισμός έχει αναθεωρήσει όλα τα σενάρια των βασικών μεγεθών προς το χειρότερο και αυτό σε συνδυασμό με μηδενικά μέτρα για την επόμενη χρονιά. Πρόκειται για ένα προϋπολογισμό ευχολόγιο με ανεδαφικές και πλασματικές προβλέψεις, με σαφή αντικοινωνικό προσανατολισμό σε βάρος της πλειονότητας της κοινωνίας. Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι απαιτείται άμεσο και αποτελεσματικό σχέδιο για τη ανάσχεση της κοινωνικής και οικονομικής κατάρρευσης, για τη στήριξη της κοινωνικής συνοχής και την εξομάλυνση των επιπτώσεων της οικονομικής κρίσης.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά στα facebook: Σύριζα Γλυφάδας_Official https://www.facebook.com/SyrizaGlyfadasOfficial/

και ΣΥΡΙΖΑ ΝΟΤΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ https://www.facebook.com/syrizanotiaathina/

Ερωτήσεις και παρατηρήσεις μπορούν να υποβάλλονται στο email: omsyrizaglyfadas@gmail.com και μέσω μηνυμάτων στη σελίδα του facebook Σύριζα Γλυφάδας_Official

 


[08/12/2020] Διαδικτυακή εκδήλωση της ΔΝΕ Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και τη Θεματικής Υγείας με θέμα: Η κυβέρνηση της ΝΔ απειλεί την υγεία όλων μας. Οι θέσεις – προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

Η ΔΝΕ ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Κιλκίς και η Θεματική Υγείας, διοργανώνουν διαδικτυακή εκδήλωση την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου και ώρα 7.30 μ.μ. με θέμα “Η κυβέρνηση της ΝΔ απειλεί την υγεία όλων μας. Οι θέσεις – προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ”.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Ανδρέας Ξανθός, μικροβιολόγος και Υπουργός Υγείας στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Χαιρετισμό θα απευθύνει η Ειρήνη Αγαθοπούλου, Βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Κιλκίς.

Παρεμβαίνουν στη συζήτηση γιατροί και εργαζόμενοι της πρώτης γραμμής και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων υγείας από τον ν.Κιλκίς. Επίσης, ερωτήματα θα θέσουν δημοσιογράφοι από τον τοπικό έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

Οι μέρες που διανύουμε είναι δύσκολες και κρίσιμες τόσο για τη δημόσια υγεία, όσο και για την καθημερινότητα όλων μας.

Διανύοντας το δεύτερο κύμα πανδημίας γιατροί, νοσηλευτές, φορείς και σωματεία καταθέτουν καθημερινά την προσπάθειά τους παλεύοντας με τον αόρατο εχθρό. Τα δημόσια νοσοκομεία ήδη από την πρώτη φάση της πανδημίας απέδειξαν την αναγκαιότητα της ύπαρξης και της ενίσχυσής τους.

Όσοι λοιδορούσαν το Ε.Σ.Υ., αναγκάστηκαν να το χειροκροτήσουν. Γιατί η αλήθεια είναι, πως εκτός από αυτό, δεν έκαναν τίποτα ουσιαστικό για να βελτιώσουν τις συνθήκες στις δομές υγείας. Με το αφήγημα της ατομικής ευθύνης πάλευαν και παλεύουν να απεμπολήσουν ευθυνών, αλλά η ίδια η πραγματικότητα διασαφηνίζει πως η Κυβέρνηση πάσχει από ατομική αναισθησία.

Αυτά μαρτυρούν οι καθημερινές τοποθετήσεις γιατρών και πολιτών, όπως και οι προθέσεις της ΟΕΝΓΕ για μηνύσεις προς την κυβέρνηση, καθώς χαρακτηρίζουν τις ευθύνες της “εγκληματικές” καταγγέλοντάς την για την τραγική κατάσταση στα νοσοκομεία.

 

*Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από την ιστοσελίδα του Facebook ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς :

https://www.facebook.com/syrizakilkis

YouTube ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς:

https://www.youtube.com/channel/UC7RAFLYAnDOyDWdoOjw3KvA/

 


[09/12/2020] Διαδικτυακή εκδήλωση της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Δάφνης- Υμηττού με θέμα την παιδεία

Η ΟΜ Συριζα Δάφνης Υμηττού οργανώνει θεματική διαδικτυακή εκδήλωση την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 7μμ με θέμα την παιδεία, «Παιδεία σε καραντίνα, ανάγκη η πολιτική επιλογή» και κύριο ομιλητή στην διαδικτυακή αυτή εκδήλωση τον τομεάρχη παιδείας σύντροφο Νίκο Φίλη.

Παρεμβαίνουν στην εκδήλωση :

· Ελένη Ασημακοπούλου Νηπιαγωγός προϊσταμένη 6ου Νηπιαγωγείου Δάφνης

· Γιώτα Μαρρέ πρόεδρος Ζ! ΕΛΜΕ.

· Μαριος Μουρελατος μέλος ΔΣ Ζ! ΕΛΜΕ.

· Μπαμπης Αλεξατος πρώην διευθυντής 1ου Λυκείου Υμηττού.

· Όλγα Χριστινάκη -Μαρκάκη πρόεδρος ένωσης συλλόγων γονέων & κηδεμόνων Δάφνης Υμηττού.

· Αλεξια Παπαθανασιου μαθήτρια Λυκείου

Παρακολούθηση της εκδήλωσης από:

Face Book: Συριζα -Προοδευτική Συμμαχία Δάφνης Υμηττού

Face Book: Νομαρχιακή Συριζα Ν.Ε. Ανατολικής Αττικής

youTube: Συριζα-Προοδευτική Συμμαχία Δάφνης Υμηττού

 


[09/12/2020] Διαδικτυακή Συζήτηση Ευρωομάδας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Επικαιρότητα -Σύνοδος Κορυφής»

• Ανοιχτή διαδικτυακή συζήτηση της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με τους Δημήτρη Παπαδημούλη και Κώστα Αρβανίτη, εν όψει Συνόδου Κορυφής

• Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου, 17.30’, με Live streaming στο Facebook

Λίγο πριν από την κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής και εν μέσω της πανδημίας και της κρίσης που δημιουργεί το δεύτερο κύμα του COVID-19, η ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, εγκαινιάζει μια σειρά από συζητήσεις – εκδηλώσεις για όσα συμβαίνουν στην Ευρώπη για την αντιμετώπιση των προκλήσεων αυτής της περιόδου.

Η συμμετοχή των Ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, αλλά και Ευρωβουλευτών όλων των κρατών – μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι οποίοι θα παρεμβαίνουν σε αυτές τις συζητήσεις θα είναι διαδικτυακή, όπως οι παρούσες συνθήκες. Παρέμβαση θα έχουν βέβαια και οι δημοσιογράφοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό με ερωτήσεις που θα υποβάλλουν επίσης διαδικτυακά.

Η πρώτη διαδικτυακή συζήτηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9/12 και ώρα 17.30 Ελλάδος (16.30 ώρα Βρυξελλών) και θα διαρκέσει 45’. Θέμα της συζήτησης είναι Επικαιρότητα - Σύνοδος Κορυφής (Οικονομία, Ευρωτουρκικά, Κράτος Δικαίου).

Την επικαιρότητα θα συζητήσουν ο Αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και Επικεφαλής της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Δημήτρης Παπαδημούλης και ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Κώστας Αρβανίτης.

Μετά τις 18.00 οι Ευρωβουλευτές θα απαντήσουν σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Η συζήτηση θα προβάλλεται ζωντανά μέσω Facebook στις παρακάτω σελίδες:

• Syriza European Parliament @SYRIZAEP (https://www.facebook.com/syrizaep)

• Δημήτρης Παπαδημούλης @papadimoulis (https://www.facebook.com/papadimoulis/)

• Κώστας Αρβανίτης @kostarvanitis (https://www.facebook.com/arvanitiskosta)

 


[09/12/2020] Διαδικτυακή εκδήλωση της Ν.Ε. Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία με θέμα την πανδημία του COVID-19, την αντιμετώπισή της και την αναγκαιότητα αναβάθμισης του εθνικού συστήματος υγείας και του ρόλου των υγειονομικών

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ διοργανώνει την Τετάρτη 9 /12 ώρα 19:00 διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα την πανδημία του COVID-19, την αντιμετώπισή της και την αναγκαιότητα αναβάθμισης του εθνικού συστήματος υγείας και του ρόλου των υγειονομικών.

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο Ανδρέας Ξανθός, πρ. Υπουργός Υγείας, ο Δημήτρης Πλουμπίδης, Καθηγητής Ψυχιατρικής στο ΕΚΠΑ και Πρόεδρος της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας και ο Βουλευτής του νομού Κώστας Μπάρκας.

Παρεμβαίνουν Επιστημονικοί και Συνδικαλιστικοί φορείς Π.Ε. Πρέβεζας.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από τις ιστοσελίδες:

* https://www.facebook.com/syrizaprevezas

* https://www.atpreveza.gr/

* https://www.prevezatoday.gr

 


[10/12/2020] ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΝΕ Ν.ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

Την Πέμπτη 10/12 στις 19.30 η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Νότιας Αθήνας διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, Αστοχίες και προκλήσεις της COVID περιόδου.
Ομιλητές:
Νίκος Παππάς, Βουλευτής Β3 Νότιου Τομέα Αθηνών, Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ,
Τάσος Ταστάνης, πρώην Πρόεδρος ΔΣ του ΟΑΣΑ (Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών), Αρχιτέκτονας,
Γεώργιος Σπ. Θωμόπουλος, πρώην Διευθύνων Σύμβουλος ΣΤΑ.ΣΥ (Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε.), μέλος γραμματείας Τμήματος Οικονομικής Πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Οικονομολόγος,
Βασίλης Σαμουρκάσογλου, Αναπλ. Γενικός Γραμματέας ΣΗΕΚ (Σωματείου Ηλεκτροδηγών και λοιπών Εργαζομένων στην Κίνηση της ΣΤΑ.ΣΥ),
Ηλίας Γκιουλάκης, μέλος διοίκησης ΕΚΑ (Εργατικού Κέντρου Αθήνας), μέλος διοίκησης Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ-ΟΣΥ,
Μιχάλης Τασούλας, Οδηγός ΟΣΥ (Οδικές Συγκοινωνίες ΑΕ)

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά LIVE VIDEO στο FACEBOOK: ΣΥΡΙΖΑ ΝΟΤΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ
Ερωτήσεις, παρατηρήσεις και σχόλια μπορούν να υποβάλλονται στο μέηλ: nesyrizaps.notia@gmail.com


[13/12/2020] Διαδικτυακή εκδήλωση της Ο.Μ. 5ης Δημοτικής Κοινότητας και της Ν.Ε. Α' Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία με θέμα: «Υγεία - Ψυχική Υγεία - Πρόνοια»

Η Οργάνωση μελών 5ης Δημοτικής Κοινότητας και η Νομαρχιακή Επιτροπή Α` Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία διοργανώνουν ζωντανή διαδικτυακή εκδήλωση, την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στις 18:00, με θέμα: «ΥΓΕΊΑ - ΨΥΧΙΚΉ ΥΓΕΊΑ - ΠΡΌΝΟΙΑ»

Ομιλητές/Ομιλήτριες:
Δημήτρης Μαγριπλής, ψυχίατρος, μέλος Ν.Ε. Υγείας ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ

Γιώργος Γιαννόπουλος, γιατρός, πρώην γ.γ. υπουργείου Υγείας


Χαρά Ματσούκα, γιατρός, πρώην πρόεδρος ΕΚΕΑ

Παρεμβαίνουν:
Νέφη Αικατερινίδη, κοινωνική λειτουργός ΚΥΑΔΑ

Ελένη Σωτηροπούλου, κοινωνική λειτουργός ΚΦ Πατησίων


Συντονίζει ο Κωνσταντίνος Βαλσαμάκης, στέλεχος υπουργείου Υγείας

 

Ερωτήσεις μπορούν να υποβάλλονται στο mail: SYRIZA5OU@GMAIL.COM

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί live:

Από το Left.gr και ΣΤΟ FACEBOOK: ΣΥΡΙΖΑ Α` Αθήνας και ΣΥΡΙΖΑ 5ης Δημοτικής Κοινότητας Αθήνας


[13/12/2020] Διαδικτυακή Εκδήλωση των Ο.Μ. Κεντρικού τομέα Ανατ. Αττικής και της Ν.Ε. Ανατ. Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. με θέμα: «Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ Κ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ»

Οι Ο.Μ. Κεντρικού τομέα Αν. Αττικής (ΟΜ Αρτέμιδας – Κορωπίου – Μαρκοπούλου – Παιανίας – Παλλήνης – Ραφήνας – Σπάτων) και η Νομαρχιακή Επιτροπή Αν. Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία πραγματοποιούν διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ», την την Κυριακή 13/12 στις 19.00.

 

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι:

· Χρήστος Σπίρτζης: Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αν. Αττικής. Πρώην Υπουργός. Τομεάρχης προστασίας του πολίτη

· Αριστείδης Μπαλτάς: τ. υπουργός μέλος Πολιτικού Συμβουλίου ΣΥΡΙΖΑ

· Κλειώ Παπαπαντολέων: Νομικός. ΓΓ της Ένωσης για τα δικαιώματα των ανθρώπων

· Κώστας Τσουκαλάς: Δικηγόρος - Εργατολόγος . Μέλος διευρυμένης ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Αν. Αττικής

 

Θα συντονίζει η δημοσιογράφος Βούλα Κεχαγιά.

Τις ερωτήσεις και παρατηρήσεις σας μπορείτε να τις στείλετε στο email ekdilosi.kentrikoutomea2020@gmail.com

 

Η εκδήλωση θα προβληθεί από:

το left.gr

https://www.facebook.com/pg/syrizaanatolikiattiki/


[15/12/2020] Διαδικτυακή εκδήλωση των Νομαρχιακών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δωδεκανήσου

Διαδικτυακή εκδήλωση των Νομαρχιακών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δωδεκανήσου

Με θέμα «Οικονομική κρίση, τουρισμός και απορρύθμιση εργασίας στην εποχή
της πανδημίας»

15/12/2020

Οι ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Βόρειας και Νότιας Δωδεκανήσου διοργανώνουν διαδικτυακή
εκδήλωση για τον τουρισμό και την εργασία με θέμα "Οικονομική κρίση, τουρισμός και απορρύθμιση εργασίας την εποχή της πανδημίας" την Τετάρτη
16 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 19:00.

Θα μιλήσουν οι:

- Κατερίνα Παπανάτσιου, αναπληρώτρια τομεάρχης Οικονομικών,
πρώην υφυπουργός Οικονομικών

- Νεκτάριος Σαντορινιός, τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής
Πολιτικής, πρώην αν. Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

- Διονύσης Τεμπονέρας, δικηγόρος-εργατολόγος, μέλος της
Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ

Παρεμβαίνει ο Κωνσταντίνος Βλαχάκης, μέλος ΚΣ Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ

Συντονίζει: Αντώνης Αποστολίδης, Συντονιστής ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ν. Δωδεκανήσου

Την εκδήλωση μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά στο κανάλι του YoutubeΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Βόρειας και Νότιας Δωδεκανήσου

(https://www.youtube.com/channel/UCAXqAmx9mQ0k5730hZuJNsA/ )

και στις σελίδες των ΝΕ στο Facebook: ΣΥΡΙΖΑ ΒΟΡΕΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, ΣΥΡΙΖΑ ΝΟΤΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ.

Ερωτήσεις μπορούν να υποβάλλονται πριν και κατά τη διάρκεια της
εκδήλωσης στα email syriza12@gmail.com και syriza.kos@gmail.com


--


[15/12/2020] Διαδικτυακή εκδήλωση - Πανδημία και Οικονομία: Η επόμενη μέρα

Την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου, στις 19:00, θα πραγματοποιηθεί κοινή διαδικτυακή εκδήλωση των Ο.Μ. Άνω Πόλης και Πλατείας Δημοκρατίας με θέμα : ``Πανδημία και Οικονομία: Η επόμενη μέρα``

Ομιλητής ο πρ. Υπουργός Οικονομικών και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία., ΕυκλείδηςΤσακαλώτος.
Θα παρέμβουν οι:
- Κώστας Αμπατζάς, Δικηγόρος, Μέλος Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ.,, Οργανωτικός Υπ. Ν.Ε. Α΄ και Β΄ Θεσσαλονίκης
- Χρήστος Δουίτσης, Συντονιστής Ν.Ε. Α΄Θεσσαλονίκης ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ.
- Μίλτος Οικονόμου, Υπ. Οργανωτικού Ν.Ε. Α΄ΘεσσαλονίκηςΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ.
- Γιάννης Κωτίδης, Μέλος Γραμ. Ν.Ε. Α΄Θεσσαλονίκης ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ., Υπ. Ε.Β.Ε.
- Χρήστος Ρόκος, Ιατρός, Νομικός, Υπ. Οργανωτικού Ο.Μ. Άνω Κέντρου ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.
- Νικίας Φονταράς, Πολιτικός Μηχανικός, Υπ. Επικοινωνίας Ο.Μ. Πλ. Δημοκρατίας ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ.

Η εκδήλωση θα προβληθεί μέσω FacebookLive:
Πανδημία και οικονομία: Η επόμενη μέρα
Links:
https://www.facebook.com/%CE%A3%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%B1-%CE%A0%CF%81%CE%BF%CE%BF%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%A3%CF%85%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%87%CE%AF%CE%B1-%CE%86%CE%BD%CF%89-%CE%A0%CF%8C%CE%BB%CE%B7%CF%82-%CE%98%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B7%CF%82-112017480494784/live_videos/?__cft__[0]=AZWbFly6empUm3O0zgjB0jk0n8Z07z4ph7EdZfDLRoJrNrhCAoFJVNnqIHhGKDFGew8dfRRsBwTCzj-vKXCjPLO9UJ9Ch5IxyHDWG9VaLk-OT_Ns4J6WmzeM3F0gFvvr_4YBCK3luR9ujBlWhzNGWox5&__tn__=q
ΣΥΡΙΖΑ Α` ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


[16/12/2020] Ζωντανή Διαδικτυακή Εκδήλωση της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Καισαριανής με θέμα: Δημοκρατία στις μέρες του κορωνοϊού

Η χώρα μας και οι πολίτες της δοκιμάζονται τους τελευταίους δέκα μήνες από την πανδημία.

Σε αυτή την υγειονομική συνθήκη και με πρόφαση αυτή, η κυβέρνηση της ΝΔ, εξυφαίνεται και πραγματώνει σχέδιο απόλυτης περιστολής δημοκρατικών δικαιωμάτων.

Η διακινδύνευση της υγείας και της ζωής, η επισφάλεια στην εργασία και την αξιοπρεπή διαβίωση, η ανοχή σε ακραία φαινόμενα αστυνομικής βίας και δράσης ακροδεξιών θυλάκων, είναι το περιβάλλον που πολιτεύεται η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η Δημοκρατία στη χώρα μας χτυπιέται σε όλα τα επίπεδα ανερυθρίαστα και προκλητικά.

 

Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Καισαριανής διοργανώνει στο πλαίσιο αυτό ζωντανή διαδικτυακή εκδήλωση, την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00, με θέμα:


«ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ»

 

Ομιλητές/τριες:

· Νίκος Βούτσης, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, πρ. Πρόεδρος της Βουλής

· Όλγα Γεροβασίλη, βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γραμματέας Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ

· Νίκος Μπίστης, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

 

Συντονίζει ο Γιώργος Χριστοφορίδης, δημοσιογράφος

 

 

Live video: FB ΣΥ.ΡΙΖ.Α Καισαριανής


[16/12/2020] Διαδικτυακή Συζήτηση Ευρωομάδας ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ.: «Εμβόλια, Πανδημία – Σύνοδος Κορυφής»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Διαδικτυακή Συζήτηση Ευρωομάδας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Εμβόλια, Πανδημία – Σύνοδος Κορυφής»
• Ανοιχτή διαδικτυακή συζήτηση της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με τους Στέλιο Κούλογλου και Πέτρο Κόκκαλη, για τα εμβόλια και την πανδημία, αλλά και την αποτίμηση της κρίσιμης Συνόδου Κορυφής της 10ης Δεκεμβρίου.
• Θα λάβει χώρα αύριο, Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου στις 15:00, και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω της σελίδας της Ευρωομάδας στο Facebook.

Οι Ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέλιος Κούλογλου και Πέτρος Κόκκαλης, συζητούν διαδικτυακά αύριο, Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου στις 15:00 (ώρα Ελλάδος) και ενώ στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου εξελίσσεται η συζήτηση και λαμβάνονται αποφάσεις για πολύ σημαντικά θέματα. Λίγες ημέρες μετά την Σύνοδο Κορυφής οι δύο Ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία συζητάνε για τα θέματα της επικαιρότητας.
Στη συζήτηση, που θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω Facebook θα έχουν τη δυνατότητα να παρέμβουν με ερωτήσεις τους δημοσιογράφοι για όλα τα κρίσιμα θέματα που απασχολούν τη χώρα και την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Είναι η δεύτερη συζήτηση ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, καθώς η Ευρωομάδα εγκαινίασε από την περασμένη Τετάρτη σειρά συζητήσεων – εκδηλώσεων με θέμα την επικαιρότητα και τα προβλήματα που απασχολούν καθημερινά τον Έλληνα αλλά και τους ανθρώπους από όλες τις χώρες της Ένωσης.
Το ραντεβού με τους πολίτες ανανεώθηκε και αυτή την εβδομάδα, προκειμένου η ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία να ενημερώσει για τα συμπεράσματα της Συνόδου Κορυφής, αλλά και για τις εξελίξεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σε σχέση με την πανδημία, τα εμβόλια αλλά και την κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής της περασμένης εβδομάδας. 

Η συζήτηση θα προβληθείζωντανά μέσω facebook στις παρακάτω σελίδες:
• Syriza European Parliament @SYRIZAEP (https://www.facebook.com/syrizaep)
• Στέλιος Κούλογλου@SteliosKoul(https://www.facebook.com/stelioskouloglou)
• Πέτρος Κόκκαλης@PetrosKokkalis(https://www.facebook.com/KokkalisPetros)

Μπορείτε να βρείτε την διαδικτυακή εκδήλωση στο Facebook στο παρακάτω link με όλες τις σχετικές πληροφορίες: Εμβόλια, Πανδημία – Σύνοδος Κορυφής 


[16/12/2020] Διαδικτυακή Εκδήλωση Ν.Ε. Βόρειας Αθήνας ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία - «Η οικονομία και η εργασία την εποχή της πανδημίας»

H Νομαρχιακή Επιτροπή Βόρειας Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία,

διοργανώνει αύριο Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020 στις 7 μ.μ.

ζωντανή διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα:

«Η οικονομία και η εργασία την εποχή της πανδημίας»

 

Ομιλητές:

Τσακαλώτος Ευκλείδης

Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος -Συντονιστής Οικονομικής Πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Ξενογιαννακοπούλου Μαριλίζα

Βουλευτής Βόρειου Τομέα Αθηνών - Τομεάρχης Εργασίας ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Χατζησωκράτης Δημήτρης

Μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

 

Το απαραίτητο για την διασύνδεση link

«Η οικονομία και η εργασία την εποχή της πανδημίας»

Dec 16, 2020 19:00 Athens

Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/82842034462?pwd=Vm9la3gzelBiWkxCWk11Z0RJbWN6UT09


[16/12/2020] Εκδήλωση «Εξωτερική πολιτική και ελληνοτουρκικές σχέσεις - Υπάρχει διέξοδος στη διαμάχη του Αιγαίου;»

Εκδήλωση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Α΄ Αθήνας με θέμα: «Εξωτερική πολιτική και ελληνοτουρκικές σχέσεις - Υπάρχει διέξοδος στη διαμάχη του Αιγαίου;»

 

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Α` Αθήνας διοργανώνει ζωντανή διαδικτυακή εκδήλωση, την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου στις 19:00, με θέμα:

«Εξωτερική πολιτική και ελληνοτουρκικές σχέσεις - Υπάρχει διέξοδος στη διαμάχη του Αιγαίου;»

Θα μιλήσουν: 

- Σία Αναγνωστοπούλου, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, πρώην αναπληρώτρια Υπουργός Εξωτερικών

- Ράνια Σβίγκου, υπεύθυνη στην Πολιτική Γραμματεία ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για τον Τομέα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων

- Αντώνης Τζανακόπουλος, αναπληρωτής Καθηγητής Δημοσίου Διεθνούς Δικαίου

- Θόδωρος Τσίκας, πολιτικός επιστήμονας - διεθνολόγος, μέλος Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

 

Ερωτήσεις μπορούν να υποβάλλονται στο μέιλ: syrizaathinas@gmail.com

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί LIVE: 

Στην ιστοσελίδα και τη σελίδα του facebook του left.gr
Στη σελίδα του facebook ΣΥΡΙΖΑ Α` Αθήνας 


[16/12/2020] ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.: Ανοιχτή εκδήλωση την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020 στις 7.30 μμ "ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΉ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ"

Κάλεσμα της 1ης, 2ης ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Περιστερίου, ΟΜ Εκπαιδευτικών Δυτικής Αθήνας

στην ανοιχτή εκδήλωση-συζήτηση

την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020 στις 7.30 μμ

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΉ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

Ομιλητές

Ζήσης Καπράνας, δάσκαλος

Ειδικός Γραμματέας στο ΔΣ της ΔΟΕ

"Το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο στην εποχή του κορωνοϊού και του ιού της ΙΔΙΩΤΙΚΌ ΠΟΊΗΣΗΣ"

Νεκτάριος Κορδής, καθηγητής

Αιρετός στο ΚΥΣΔΕ, μέλος στο ΓΣ της ΑΔΕΔΥ

"Οι νέοι νόμοι και η αντιμεταρρύθμιση στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση"

Ανδρομάχη Καραγιαννίδου, καθηγήτρια

" Οι αλλαγές στα ωρολόγια προγράμματα στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, που αποσκοπούν;"

Συντονίζει τη συζήτηση

Λίτσα Τρίπκου, καθηγήτρια

θα ακολουθήσει συζήτηση μεταξύ των συμμετεχόντων

Η εκδήλωση - συζήτηση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας ZOOM

Join Zoom Meetinghttps://us02web.zoom.us/j/81698177359?pwd=WEZkZjBSczlEVzhTL294QkxBS2ZLdz09Meeting ID: 816 9817 7359

Passcode: 246354

 

 

 

 

 


[16/12/2020] ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας: Διαδικτυακή εκδήλωση για την υγεία

Ζωντανή διαδικτυακή εκδήλωση πραγματοποιεί η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία με θέμα:

Η διαχείριση της πανδημίας και το ΕΣΥ στη μετά-Covid εποχή

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020, στις 6 μμ.
Ομιλητές θα είναι οι:

Ανδρέας Ξανθός, Βουλευτής Ρεθύμνου, Τομεάρχης Υγείας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., πρώην Υπουργός Υγείας Γιώργος Γιαννόπουλος, πρώην Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Υγείας, πρώην διοικητής 6ης ΥΠΕ

Παρέμβαση στην εκδήλωση θα κάνουν ο βουλευτής Ηλείας Διονύσης Καλαματιανός και οι παρακάτω εκπρόσωποι φορέων από τον χώρο της υγείας:

Γιαννικούλης Χρήστος, Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Πύργου-Ολυμπίας Γαλανόπουλος Αλέκος, Πρόεδρος Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηλείας Μυλωνόπουλος Τάκης, Γραμματέας Φαρμακευτικού Συλλόγου Ηλείας Απαλίδης Παναγιώτης, Ιατρός Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας Σδούγας Νίκος, Πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών ιατρών Αμαλιάδας Τσερεμέ Αρετή, Μαία του Κ.Υ. Γαστούνης και του Δικτύου Μαιών Ηλείας Γεωργοπούλου Θεώνη, Ιατρός Πνευμονολόγος Ρηγοπούλου Αγαθή, Πρόεδρος ΑΜΕΑ Ηλείας

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί διαδικτυακά
- στο facebook στη σελίδα https://www.facebook.com/SYRIZAILIDAS
- στο κανάλι youtube https://www.youtube.com/channel/ UC3XH-2SOrQDhOTqEwEbQ8Zw της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Αμαλιάδας.

Οι θεατές θα μπορούν να υποβάλλουν ερωτήσεις μέσω των σελίδων facebook
- Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΠΥΡΓΟΥ
- Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

 


[17/12/2020] Εκδήλωση της Ο.Μ Κυψέλης και της Ν.Ε. Α΄ Αθήνας, με θέμα: «Υγεία και Πρόνοια στον καιρό της πανδημίας»

Εκδήλωση της Ο.Μ Κυψέλης και της Ν.Ε. Α΄ Αθήνας, με θέμα: «Υγεία και Πρόνοια στον καιρό της πανδημίας» - Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου στις 19:00

Η Οργάνωση Μελών Κυψέλης και η Νομαρχιακή Επιτροπή Α` Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία διοργανώνουν ζωντανή διαδικτυακή εκδήλωση, την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου στις 19:00, με θέμα:

«Υγεία και Πρόνοια στον καιρό της πανδημίας»

Θα μιλήσουν:

Ανδρέας Ξανθός, τομεάρχης Υγείας της Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

Θεανώ Φωτίου, αναπληρώτρια τομεάρχης για την Κοινωνική Αλληλεγγύη της Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

Συντονίζει η δημοσιογράφος Σοφία Μανδηλαρά

 

Ερωτήσεις μπορούν να υποβάλλονται στο μέιλ: syriza.omkipselis@gmail.com


Η εκδήλωση θα μεταδοθεί LIVE:

Από το Left.gr

Στο facebook: ΣΥΡΙΖΑ Α` Αθήνας


[17/12/2020] Διαδικτυακή εκπομπή–συζήτησης με Μ. Ξενογιαννακοπούλου και θέμα «ΠαΝΔημία στα εργασιακά»

«Πανδημία στα εργασιακά» είναι το θέμα της νέας διαδικτυακής εκπομπής – συζήτησης, με κεντρική ομιλήτρια την τομεάρχη Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, την οποία διοργανώνουν αύριο, Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου, οι Νομαρχιακές Επιτροπές του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία της Κρήτης, σε συνεργασία με τον ραδιοφωνικό σταθμό Κόκκινο Κρήτης 88,4 fm.

Η αρμόδια τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία θα αναλύσει και θα συζητήσει με τους βουλευτές της Κρήτης και εκπροσώπους συνδικαλιστικών οργανώσεων του νησιού για την εργασιακή λαίλαπα που έφερε η κυβέρνηση της ΝΔ, αξιοποιώντας την πανδημία για να επιβάλλει σειρά αντεργατικών ρυθμίσεων προς όφελος του ΣΕΒ και των εργοδοτών.

Το πρόγραμμα «Συν-εργασία», η υποχρεωτική αναστολή εργασίας για χιλιάδες εργαζόμενους, το καθεστώς της τηλεργασίας, η εργασιακή επισφάλεια, η ανεργία αλλά και το νέο «εργασιακό νομοσχέδιο» που ετοιμάζεται να φέρει η κυβέρνηση της ΝΔ, για να μονιμοποιήσει τα έκτακτα αντεργατικά μέτρα που έχει ήδη επιβάλλει, είναι ορισμένα από τα θέματα που θα απασχολήσουν την συζήτηση, με επίκεντρο τις επιπτώσεις στην Κρήτη.

Τοποθετήσεις και παρεμβάσεις θα γίνουν από τους βουλευτές που εκλέχτηκαν με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Κρήτη: Σωκράτη Βαρδάκη, Νίκο Ηγουμενίδη και Χάρη Μαμουλάκη από το Ηράκλειο, Μανόλη Θραψανιώτη από το Λασίθι, Ανδρέα Ξανθό από το Ρέθυμνο και Παύλο Πολάκη από τα Χανιά.

Στη συζήτηση συμμετέχουν επίσης οι πρόεδροι των Εργατοϋπαλληλικών Κέντρων των τεσσάρων νομών του νησιού: Στέλιος Βοργιάς (Ηράκλειο), Μανόλης Πεπόνης (Λασίθι), Γιώργος Λιολάκης (Ρέθυμνο) και Γιάννης Μανωλικάκης (Χανιά).

Τοποθετήσεις θα γίνουν επίσης από τους εκπροσώπους συνδικαλιστικών οργανώσεων: Μάνο Τσαγκαράκη, μέλος διοίκησης Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ηρακλείου, Νίκο Κοκολάκη, πρόεδρο του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Νομού Ηρακλείου, και Σταύρο Σεραφειμίδη, πρόεδρο του Σωματείου Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης - «Ο Ερμής».

Τη διαδικτυακή εκπομπή – συζήτηση θα παρουσιάσουν και θα συντονίσουν οι δημοσιογράφοι Βασίλης Σπυριδάκης και Σταύρος Γιακουβής.

Η συζήτηση θα αναμεταδοθεί ζωντανά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

- facebook, από το προφίλ του Κόκκινου Κρήτης

- youtube, από το κανάλι του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου.

 


[17/12/2020] Διαδικτυακή Εκδήλωση της Ο.Μ. Ζωγράφου – Ιλισίων του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Σήμερα, Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου και ώρα 7:30, η Ο.Μ. Ζωγράφου – Ιλισίων του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. πραγματοποιεί διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα την οικονομία και τις εργασιακές σχέσεις μετά την ψήφιση του προϋπολογισμού.

Ομιλητές:

Διονύσης Τεμπονέρας, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Γιάννης Μπαλάφας, βουλευτής Νότιου Τομέα Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Η συνάντηση θα μεταδοθεί από το fb στη διεύθυνση που βλέπετε πιο κάτω, αλλά και από τον σύνδεσμο/link:

https://us02web.zoom.us/j/81549102116?pwd=WDFMK25PMCs2Y2dKY250MzdFY2ZZdz09


[18/12/2020] «Πανδημία και Ενημέρωση» - Διαδικτυακή ανοιχτή πολιτική εκδήλωση της ΟΜ-ΜΜΕ ΣΥΡΙΖΑ για τις εξελίξεις στον Τύπο

Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση μέσω του διαδικτύου, με τίτλο «Πανδημία και Ενημέρωση ή πανδημία στην Ενημέρωση: οι εξελίξεις, οι λίστες και ο νόμος Πέτσα, το δημοκρατικό έλλειμμα – Τα εργασιακά και ασφαλιστικά ζητήματα», διοργανώνει την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου, στις 7.30μμ, η «Οργάνωση Μελών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης», του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης.

Οι κεντρικές εισηγήσεις θα γίνουν από τους:

· Αναστασία Γκαρά, δημοσιογράφος, βουλευτής Έβρου, αναπληρώτρια Τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Ενημέρωσης & Επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ

· Φώτη Κουβέλη, νομικός, πρώην πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, πρώην υπουργός Δικαιοσύνης

· Σταύρο Καπάκο δημοσιογράφος, γ.γ. της ΕΣΗΕΑ, πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ

· Νίκος Καρράς δημοσιογράφος, πρόεδρος της ΕΣΗΕΜ-Θ

Επίσης θα παρέμβουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ:

§ Δώρα Αυγέρη, δημοσιογράφος, βουλευτής Β Θεσσαλονίκης

§ Χρήστος Γιαννούλης, δημοσιογράφος, βουλευτής Α Θεσσαλονίκης

§ Κυριακή Μάλαμα, σκηνοθέτης, βουλευτής Χαλκιδικής

§ Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, δημοσιογράφος, βουλευτής Α Θεσσαλονίκης

Η διαδικτυακή εκδήλωση της ΟΜ – ΜΜΕ ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, θα γίνει την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου – Ώρα 7.30μμ και θα μεταδοθεί μέσω της σελίδας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Θεσσαλονίκης : https://www.facebook.com/syrizathessalonikis/

 


[18/12/2020] Εκδήλωση ΝΕ Κυκλάδων για την Παιδεία και την Ψυχική Υγεία - Παρασκευή 18/12

«Πανδημία – Εκπαίδευση χωρίς Αποκλεισμούς – Ψυχική Υγεία. Δρόμοι Παράλληλοι»

Ø  Πόσο δύσκολη είναι η εκπαιδευτική διαδικασία εν καιρώ πανδημίας;

Ø  Ποιες είναι οι επιπτώσεις της κυβερνητικής πολιτικής στην παιδεία;

Ø  Τι συνέπειες έχει στην κοινωνική ένταξη των μαθητών, την ανάπτυξη των μαθησιακών τους δεξιοτήτων, την αναγνώριση δυσκολιών και ιδιαιτεροτήτων;

Ø  Πώς αντιμετωπίζονται από τις οικογένειες και τους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων οι δυσκολίες, τα τεχνικά ζητήματα, η κατανόηση της ύλης, η έλλειψη διάδρασης;

Ø  Πόσο δύσκολο είναι για ένα παιδί, έναν έφηβο, έναν δάσκαλο ή καθηγητή να προσαρμοστεί στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση;

Ø  Τι προβλήματα δημιουργεί η μοναξιά, η απομόνωση, η κακή οικονομική κατάσταση πολλών οικογενειών, η απομάκρυνση από τους φίλους, η απουσία της καθημερινής ρουτίνας δραστηριοτήτων στον ψυχικό κόσμο μαθητών και εκπαιδευτικών;

Ø  Πού οφείλονται τα αυξημένα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας και με ποιους τρόπους μπορούμε να κάνουμε πρόληψη και διαχείριση;

Ø  Με ποιες προϋποθέσεις  μπορεί να είναι δυνατή η επιστροφή στην κανονικότητα της εκπαιδευτικής διαδικασίας ;
Είναι μερικά από τα ερωτήματα που θα προσπαθήσει να αναλύσει ή και να απαντήσει η διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Πανδημία – Εκπαίδευση χωρίς Αποκλεισμούς – Ψυχική Υγεία. Δρόμοι Παράλληλοι» που οργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, την Παρασκευή 18 Δεκέμβρη στις 18.30.
Στην εκδήλωση συμμετέχουν οι:
Δημήτρης Μπαξεβανάκης, εκπαιδευτικός, πρώην υφ. Παιδείας
Δημήτρης Πλουμπίδης, ψυχίατρος/καθηγητής ΕΚΠΑ,
Μαρία Γεωργαρίου, εκπαιδευτικός και ΓΓ του Κέντρου Μελετών της ΟΛΜΕ
Εύα Λεωνίδη, παιδοψυχίατρος.
Τον συντονισμό και την αναφορά στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση στις Κυκλάδες θα κάνουν οι:
Μαριαλένα Παναγάκη, εκπαιδευτικός, Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πάρου Αντιπάρου
Ανθή Πατραμάνη, εκπαιδευτικός, Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Επαρχίας Θήρας και αιρετή στο ΠΥΣΔΕ Κυκλάδων
Την εκδήλωση μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά στο κανάλι του Youtube ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΣΥΡΙΖΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝ https://youtu.be/-uaejhikUG4


[19/12/2020] Διαδικτυακή εκδήλωση της Ο.Μ. Νεάπολης Εξαρχείων και της Ν.Ε. Α' Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία για την καθολική κάλυψη υγείας και την αλληλεγγύη

Η Οργάνωση Μελών Νεάπολης Εξαρχείων και η Νομαρχιακή Επιτροπή Α` Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία διοργανώνουν ζωντανή διαδικτυακή εκδήλωση, το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στις 18:00, με θέμα: «ΚΑΘΟΛΙΚΉ ΚΆΛΥΨΗ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ: Η ΠΡΌΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΌΜΕΝΗΣ ΜΈΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΆ»

Ομιλητές:
ΑΝΔΡΈΑΣ ΞΑΝΘΌΣ - τέως υπουργός, τομεάρχης Υγείας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία
ΓΙΆΝΝΗΣ ΜΠΑΣΚΌΖΟΣ - τέως γ.γ. Δημόσιας Υγείας
ΣΤΑΜΆΤΗΣ ΒΑΡΔΑΡΌΣ -τέως αναπληρωτής γ.γ. του υπουργείου Υγείας

Παρεμβάσεις:
ΜΙΧΆΛΗΣ ΥΔΡΑΊΟΣ -συντονιστής «Αλληλεγγύης για Όλους»
ΕΎΑ ΛΕΩΝΊΔΗ -παιδοψυχολόγος

Τη συζήτηση συντονίζει η γιατρός, ΧΑΡΆ ΜΑΤΣΟΎΚΑ

Ερωτήσεις μπορούν να υποβάλλονται στο mail: SYRIZANEAPOLIS@GMAIL.COM

H εκδήλωση στο facebook

 

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί live:

Από το Left.gr και ΣΤΟ FACEBOOK: ΣΥΡΙΖΑ Α` Αθήνας και ΣΥΡΙΖΑ Νεάπολης Εξαρχείων


[19/12/2020] Διαδικτυακή εκδήλωση των Ν.Ε. Δυτ. Αθήνας-Δυτ. Αττικής-Πειραιά με θέμα τη Διαχείριση των Απορριμμάτων

Οι Νομαρχιακές επιτροπές Δυτικής Αθήνας, Δυτικής Αττικής, Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία συνδιοργανώνουν διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα : "Διαχείριση Απορριμάτων. Οι σχεδιασμοί Κυβέρνησης και Περιφέρειας και η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για ένα εναλλακτικό μοντέλο", το Σάββατο 19/12 στις 19.00.

Ομιλητές:

-Ρένα Δούρου, Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ,Υπεύθυνη για κλιματική αλλαγή περιβάλλον και ενέργεια

-Σωκράτης Φάμελλος, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ,Τομεάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος KO.

Παρεμβαίνουν οι βουλευτές  Δυτικής Αθήνας, Δυτικής Αττικής και Πειραιά. 

*Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Ηλέκτρα Βισκαδουράκη.  

Με στόχο η συζήτηση να γίνει διαδραστική, σας καλούμε να στείλετε τις ερωτήσεις σας στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις:

 

-syrizanompirea@gmail.com

-syrizaditikiathina@gmail.com

-syrizadytikisattikis@gmail.com

 


[19/12/2020] Ζωντανή Διαδικτυακή Εκδήλωση του Τμήματος Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

Το Τμήμα Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, διοργανώνει Ζωντανή Διαδικτυακή Εκδήλωση με θέμα: «Ψηφιακός Μετασχηματισμός και Επιπτώσεις σε Οικονομία, Επιχειρήσεις και Λογιστές», το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου και ώρα 5:30 μ.μ.


[19/12/2020] Εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Ανασυγκρότησης Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στο πλαίσιο του 23ου FORUM Ανάπτυξης.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ανασυγκρότησης Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ –Προοδευτική Συμμαχία διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση - συζήτηση στο πλαίσιο του 23ου FORUM Ανάπτυξης 2020το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 6:00 μμ με θέμα:

“Τηλεργασία: Η Νέα Πραγματικότητα”

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από τη σελίδα του ForumΑνάπτυξης (www.forumanaprixis.gr)

Συμμετέχουν οι:

Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Βουλευτής Β1 Βόρειου Τομέα Αθηνών, Τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων της Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία

Κώστας Αρβανίτης, Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και μέλος της Ευρωομάδας της Αριστεράς (GUE/NGL), μέλος της Επιτροπής Απασχόλησης και Κοινωνικών Υποθέσεων (EMPL) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Αντώνης Μπόγρης, Καθηγητής Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών, Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής

Κώστας Τηλιγάδας, Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων ΟΑΕΔ

Σταυρούλα Παπαδημητρίου, Επιθεωρήτρια Εργασίας, μέλος του ΓΣ της ΑΔΕΔΥ (εκλεγμένη με την παράταξη της ΕΑΕΚ) , μέλος στη Γραμματεία Ισότητας της ΑΔΕΔΥ

Στη συζήτηση παρεμβαίνουν οι:

Σία Αναγνωστοπούλου, Βουλευτής Αχαΐας, Τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία

Κώστας Μάρκου, Βουλευτής ΑχαΐαςΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Θάνος Χριστακόπουλος.

 


[20/12/2020] Διαδικτυακή εκδήλωση των Ο.Μ. Νότιου τομέα της Ν.Ε. Ανατολικής Αττικής

Διαδικτυακή εκδήλωση των Οργανώσεων Μελών Νότιου τομέα της Ν.Ε. Ανατολικής Αττικής: 

3Β (Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης) Καλυβίων, Κερατέας, Λαυρίου, Σαρωνικού

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου και ώρα 6:00 μ.μ.

Θέμα: "Η κρίση του κοινωνικού κράτους εν μέσω πανδημίας και δεξιάς διακυβέρνησης"

Ομιλητές: Δέσποινα Παπαδοπούλου καθηγήτρια Κοινωνικής Πολιτικής και πρόεδρος του τμήματος
Πάνος Σκουρολιάκος βουλευτής, αν. Τομεάρχης πολιτισμού
Γιώργος Σταθάκης πρώην υπουργός, υπεύθυνος προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
Νίκος Φίλης βουλευτής, τομεάρχης παιδείας
Θεανώ Φωτίου βουλευτής, αν. Τομεάρχης κοινωνικής πρόνοιας

Συντονιστής: ο δημοσιογράφος Φοίβος Κλαυδιανός,

 

Ερωτήσεις στο email: syrizanotioutomea@gmail.com

Απ` ευθείας Live μετάδοση από το fb Left.gr https://www.facebook.com/left.gr

 

ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ https://www.facebook.com/syrizaanatolikiattiki

 

Το fb των Οργανώσεων και από την ιστοσελίδα του left.gr


[20/12/2020] Ανοιχτή διαδικτυακή εκδήλωση των Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Π. Φαλήρου και Αλίμου με θέμα: "Πανδημία Κοινωνικές-Θεσμικές-Ψυχικές Διαστάσεις"

Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στις 7μ.μ., οι Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Π. Φαλήρου και Αλίμου διοργανώνουν Ανοιχτή διαδικτυακή εκδήλωση - Γ.Σ., μέσω του ΖΟΟΜ, με θέμα:

"ΠΑΝΔΗΜΙΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ- ΘΕΣΜΙΚΕΣ - ΨΥΧΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ"

Εισηγητές:
Ανδρέας Ξανθός, Βουλευτής, γιατρός, Τομεάρχης Υγείας της Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ.
Δημήτρης Πλουμπίδης, Καθηγητής Ψυχιατρικής στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Δημήτρης Χριστόπουλος, Καθηγητής Πολιτικης Επιστήμης και Ιστορίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο

Παρεμβαίνει ο Γιάννης Μουζάλας, Βουλευτής Β3 Ν. Αθήνας, γιατρός.
Θα ακολουθήσουν ερωτήσεις- τοποθετήσεις

Ο σύνδεσμος για τη συμμετοχή σας είναι:

Join Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/8247645206

 


[21/12/2020] Διαδικτυακή συζήτηση της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ –Προοδευτική Συμμαχία Ηλιούπολης, για την Οικονομία και τον Νέο Πτωχευτικό Νόμο

Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία πραγματοποιεί διαδικτυακή συζήτηση, τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου και ώρα 7:00 μ.μ. με θέμα "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΝΕΟΣ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ".

Ομιλητές:

ΕΦΗ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ

Μετάδοση από: facebook ΣΥΡΙΖΑ Ηλιούπολης


[21/12/2020] Εκδήλωση της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Γλυφάδας; Νεοφιλελεύθερες αλλαγές σε Πρόνοια και Εργασία την εποχή της πανδημίας

Την Δευτέρα 21-12-2020 στις 19:00 η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Γλυφάδας πραγματοποιεί διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα “Νεοφιλελεύθερες αλλαγές σε Πρόνοια και Εργασία την εποχή της πανδημίας ” με ομιλήτριες τις Θεανώ Φωτίου, βουλευτή Νότιου Τομέα Β’ Αθήνας και αναπλ. τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κοινωνική Πρόνοια-Κοινωνική Αλληλεγγύη και Μαρία Καραμεσίνη, καθηγήτρια στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και πρώην Διοικήτρια ΟΑΕΔ.
Η ζοφερή πραγματικότητα επιβεβαιώνει το σχέδιο της ΝΔ. Την ισοπέδωση της κοινωνίας ως ευκαιρία για ριζικές αναδιαρθρώσεις, προς όφελος των ισχυρών της αγοράς, που είναι και οι βασικοί της υποστηρικτές και χρηματοδότες.
Η μείωση των εισοδημάτων, επειδή η κυβέρνηση δεν ενίσχυσε επιχειρήσεις, εργαζόμενους και νοικοκυριά εμπροσθοβαρώς, όπως πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ και όπως έκαναν οι άλλες ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, οδηγεί στην ύφεση και τη φτωχοποίηση των μεσαίων στρωμάτων και την περαιτέρω επιδείνωση των αδύναμων νοικοκυριών.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία προτείνει ολοκληρωμένο σχέδιο στήριξης της κοινωνίας με κύριους βραχίονες ανάμεσα σε μια σειρά μέτρων:

·         Τη στήριξη της εργασίας, των εργασιακών σχέσεων και συνθηκών με σεβασμό στις ανάγκες των εργαζομένων.

·         Την καθολική φροντίδα και την αξιοπρεπή διαβίωση των πολιτών σε κάθε φάση της ζωής τους που έχουν αυξημένες ανάγκες όπως κατά την παρούσα υγειονομική και οικονομική κρίση. Κοινωνικό εισόδημα με παροχές και υπηρεσίες για την οικογένεια, τα παιδιά, του ηλικιωμένους, τους ανάπηρους, τη λαϊκή στέγη και όχι μόνο για τους συμπολίτες μας που βρέθηκαν σε κατάσταση ακραίας φτώχειας.
Την εκδήλωση συντονίζει ο Στέργιος Σιφνιός, κοινωνικός λειτουργός - εμπειρογνώμονας παιδικής προστασίας
Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά στα facebook: Σύριζα Γλυφάδας_Official και ΣΥΡΙΖΑ ΝΟΤΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ

https://www.facebook.com/syrizanotiaathina

https://www.facebook.com/SyrizaGlyfadasOfficial

Ερωτήσεις μπορούν να υποβάλλονται στο email: omsyrizaglyfadas@gmail.com  και μέσω μηνυμάτων στη σελίδα του facebook Σύριζα Γλυφάδας_Official


[21/12/2020] Διαδικτυακή Εκδήλωση Δευτέρα 21-12-20: «Ευρώπη, Αριστερά & η Νέα Ψηφιακή Συνθήκη»

Διαδικτυακή Εκδήλωση του ευρωβουλευτή ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία – The Left, μέλους της Επιτροπής Απασχόλησης και Κοινωνικών Υποθέσεων (EMPL) του Ε/Κ, Κώστα Αρβανίτη:

Αθήνα – 21 Δεκεμβρίου 2020

«Ευρώπη, Αριστερά & η Νέα Ψηφιακή Συνθήκη»

Η νέα ψηφιακή συνθήκη είναι εδώ και αλλάζει τη ζωή μας.

Τηλεργασία, Big Data, ολοταχώς ψηφιοποιούμενη οικονομία: όλα γύρω μας «φωνάζουν» πως η 4η Βιομηχανική Επανάσταση ήδη εξελίσσεται και αλλάζει τον τρόπο που δουλεύουμε, επικοινωνούμε, ψυχαγωγούμαστε.

Η πανδημία επιταχύνει τις αλλαγές, φέρνει το αύριο, σήμερα.

Για όλα τα παραπάνω και κυρίως για το ρόλο της Αριστεράς στη νέα εποχή, πολιτικοί και επιστήμονες συζητούν τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου στις 19:00 στη διαδικτυακή εκδήλωση του Κώστα Αρβανίτη:


ΕΥΡΩΠΗ, ΑΡΙΣΤΕΡΑ & Η ΝΕΑ ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΝΘΗΚΗ


Παίρνουν μέρος:

-Κώστας Αρβανίτης
Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία / The Left, εισηγητής της Επιτροπής EMPL του Ε/Κ για τον φάκελο "Μια Ευρώπη προσαρμοσμένη στην ψηφιακή εποχή - Ενδυναμώνοντας τον Πολίτη"

-Κώστας Γαβρόγλου
Ομότιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών, πρ. Υπουργός Παιδείας

-Λευτέρης Κρέτσος
Honorary Senior Lecturer, City University of London, πρ. Υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής

-Ερρίκος Βεντούρας
Καθηγητής Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής

-Γιάννης Τσιλίκας
Ερευνητής στις Φυσικές Επιστήμες

-Όλγα Νάσση
Δρ. Ανθρωπολογίας, διδ/σα στο πανεπιστήμιο της Catania, επιστ. συνεργάτης του Κ. Αρβανίτη.


Η εκδήλωση θα μεταδοθεί από το κανάλι του Κώστα Αρβανίτη στο YouΤube και τη σελίδα Kostas Arvanitis στο Facebook.


[21/12/2020] Διαδικτυακή εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Δ. Αθήνας - Σήμερα στις 19:00

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Δυτικής Αθήνας διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση σήμερα, Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου, στις 19:00 με θέμα «Σχέδιο Πισσαρίδη: Το αποτύπωμά του στον Προϋπολογισμό 2021 και η αριστερή εναλλακτική πρόταση».

Ομιλητές θα είναι ο βουλευτής του Δυτικού Τομέα Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, πρώην Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και πρώην Υπουργός Οικονομίας & Ανάπτυξης Γιάννης Δραγασάκης και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και συντονιστής Οικονομικού Κύκλου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, πρώην Υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Δείτε απευθείας:

https://www.facebook.com/syrizadytikisathinas & Left.gr


[21/12/2020] Διαδικτυακή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ρεθύμνου για Οικονομία και Δημόσια Υγεία την Δευτέρα 21/12 με Αλ. Χαρίτση και Α. Ξανθό

ιαδικτυακή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ρεθύμνου για την Οικονομία και την Δημόσια Υγεία την Δευτέρα 21/12 με Αλέξη Χαρίτση και Ανδρέα Ξανθό

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ρεθύμνου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία διοργανώνει την

Δευτέρα 21/12/2020 στις 7 μμ ζωντανή διαδικτυακή εκδήλωση-συζήτηση με θέμα:

«Οικονομία και Δημόσια Υγεία στον καιρό της Πανδημίας - Οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία»

Συζητούν οι:

Αλέξης Χαρίτσης, Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Μεσσηνίας.

Ανδρέας Ξανθός, Τομεάρχης Υγείας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ρεθύμνου.

Με τους παρακάτω εκπροσώπους παραγωγικών φορέων του νομού Ρεθύμνου:

· Αντώνης Παπαδεράκης, Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Καινοτομίας και Κοινωνικής Οικονομίας της Περιφέρειας Κρήτης.

· Γιώργος Γιακουμάκης, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ρεθύμνου.

· Θοδωρής Δουλουμπέκης, Αντιπρόεδρος ΤΕΕ Ρεθύμνου.

· Ανδρέας Κλαψινός, Πρόεδρος Σωματείου Εστίασης και Συναφών Επαγγελμάτων Δήμου Ρεθύμνου.

· Γιώργος Λιολάκης, Πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Ρεθύμνου.

· Ηρακλής Ξυδάκης, Πρόεδρος Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Νομού Ρεθύμνου.

· Γιώργος Πολιουδάκης, Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Ρεθύμνου.

· Όθωνας Χριστουλάκης, τ. Πρόεδρος Σωματείου Εστίασης και Συναφών Επαγγελμάτων Δήμου Ρεθύμνου.

· Μανώλης Ψαρουδάκης, Αντιπρόεδρος ΕΣΕΕ και Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Ρεθύμνου.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί live από την σελίδα του ΣΥΡΙΖΑ Ρεθύμνου στο Facebook: facebook.com/syrizarethymnou

Ερωτήσεις μπορούν να υποβάλλονται στο μέηλ: syriza.rethymnou@gmail.com και στα σχόλια του Facebook.

 


[22/12/2020] Διαδικτυακή Εκδήλωση: Επαγγελματική Εκπαίδευση και κατάρτιση: Το νομοσχέδιο της ΝΔ και οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ

Διαδικτυακή εκδήλωση του Τμήματος Παιδείας και του κοιν, Τομέα Παιδείας – Επαγγελματική Εκπαίδευση και κατάρτιση: Το νομοσχέδιο της ΝΔ και οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ

Το τμήμα παιδείας της Κ.Ε. και ο κοινοβουλευτικός τομέας παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, διοργανώνουν διαδικτυακή εκδήλωση

την ΤΡΙΤΗ 22/12/2020, 7 μ.μ.

με θέμα:

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ:

Το νομοσχέδιο της ΝΔ και οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ

Η εκδήλωση θα προβληθεί από το left.gr και το youtube στο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ για την ΠΑΙΔΕΙΑ

Ομιλητές:

Νίκος Φίλης, τομεάρχης Παιδείας ΣΥΡΙΖΑ,

Μερόπη Τζούφη, αναπλ.ΠαιδείαςΣΥΡΙΖΑ,

Δημήτρης Μπαξεβανάκης, πρώην Υφυπ. Παιδείας

Θέμης Κοτσιφάκης, μέλος Τμήματος Παιδείας ΣΥΡΙΖΑ

 

Παρεμβαίνουν:

Βαγγέλης Μπουντουλούλης, αντιπρόεδρος ΟΛΜΕ

Γιάννης Παπατσεχελίδης, διευθυντής ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ

Ερρίκος Βεντούρας, καθηγητής Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής


[22/12/2020] Διαδικτυακή εκδήλωση των Ο.Μ. Δράμας και Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία - Ελληνοτουρκικές σχέσεις. Υπάρχει διέξοδος στην Αν. Μεσόγειο και στο Αιγαίο;

Την Τρίτη 22/12 και ώρα 7.30μμ οι Οργανώσεις ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δράμας και Καβάλας διοργανώνουν διαδικτυακή εκδήλωση για την εξωτερική πολιτική με θέμα:

Ελληνοτουρκικές σχέσεις. Υπάρχει διέξοδος στην Αν. Μεσόγειο και στο Αιγαίο;

Ομιλητές:

Γιώργος Κατρούγκαλος, Ράνια Σβίγκου, Νίκος Μπίστης

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί απευθείας από το left.gr.

 

 


[22/12/2020] Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Δ. ΒΥΡΩΝΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ & ΔΥΤΙΚΑ και ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΒΥΡΩΝΑ: ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΑΝΩ ΦΩΤΙΟΥ - Τρίτη 22/12 στις 18:00

Την Τρίτη 22/12/2020 και ώρα 18:00 οι ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ ΒΥΡΩΝΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ και Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΒΥΡΩΝΑ συνδιοργανώνουν διαδικτυακή συζήτηση με τη ΘΕΑΝΩ ΦΩΤΙΟΥ βουλευτή Νότιου τομέα, Αν. Τομεάρχη Κοινωνικής Πρόνοιας, με θέμα:

ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΙΣΣΑΡΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ.

Το λινκ για την εκδήλωση στο facebook

https://www.facebook.com/events/830458171073901?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[%7B%22extra_data%22%3A%22%22%2C%22mechanism%22%3A%22surface%22%2C%22surface%22%3A%22create_dialog%22%7D%2C%7B%22extra_data%22%3A%22%22%2C%22mechanism%22%3A%22surface%22%2C%22surface%22%3A%22permalink%22%7D%2C%7B%22extra_data%22%3A%22%22%2C%22mechanism%22%3A%22surface%22%2C%22surface%22%3A%22edit_dialog%22%7D]%7D 

ΤΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. ΒΥΡΩΝΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ – ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΒΥΡΩΝΑ

 

 

 

Περιοχή συνημμένων


[22/12/2020] Διαδικτυακή Εκδήλωση Ο.Μ. Εορδαίας - «ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ :ΠΑΝΔΗΜΙΑ- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ και οι ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ στην ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ»

Οι Οργανώσεις Μελών Εορδαίας ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ σας προσκαλούν στην διαδικτυακή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ και ώρα 19:00με Θέμα:

«ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ :ΠΑΝΔΗΜΙΑ- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ και οι ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ στην ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ»

 

Κεντρικός Εισηγητής: Διονύσης Τεμπονέρας, Δικηγόρος μέλος της ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία

 

Στην εκδήλωση συμμετέχουν:

 

-Νικόλαος Σαρρής: Πρόεδρος ΕΒΕ Κοζάνης

-Παρασκευή Κτενίδου: Δικηγόρος, Αντιπρόεδρος ΚΕΠΚΑ

-Ιωάννης Κόνσουλας: Συμβολαιογράφος, Πρόεδρος Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Λάρισας - Κοζάνης

-Ιωάννης Αντωνιάδης: Δικηγόρος Θεσσαλονίκης

-Καλλιόπη Βέττα: Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ Νομού Κοζάνης

-Στέφανος Τσίκας: Δικηγόρος, μέλος της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ Κοζάνης

 

Την εκδήλωση συντονίζει ηΘεοδώρα Γούλιαρου, Συμβολαιογράφος Μέλος της ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

 

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από τη σελίδα του ΣΥΡΙΖΑ - Εορδαίας στο FB: facebook.com/syriza.eordaias

 

Ερωτήσεις μπορούν να υποβληθούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης:

-Στη σελίδα του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ στο FB: facebook.com/syriza.eordaias

-Στο Mailsyrizaeordaias@gmail.com


[23/12/2020] Διαδικτυακή εκδήλωση της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Δάφνης Υμηττού με θέμα : «Πολιτικές για την αναπηρία στην εποχή της πανδημίας»

Διαδικτυακή εκδήλωση της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Δάφνης Υμηττού με θέμα : «Πολιτικές για την αναπηρία στην εποχή της πανδημίας»

Η Ο.Μ. Δάφνης-Υμηττού οργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα:

«Πολιτικές για την αναπηρία στην εποχή της πανδημίας»

την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου στις 7 μ.μ.

Ομιλητές:

Θεανώ Φωτίου Αναπληρώτρια Τομεάρχης Πρόνοιας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία πρώην Υπουργός- Βουλευτής Β3 Νοτίου Τομέα

Γιώργος Χρηστάκης Αναπληρωτής Συντονιστής Τμήματος Αναπηρικής Πολιτικής της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Υποψήφιος Ευρωβουλευτής, Χορογράφος

Όλγα Χριστινάκη-Μακράκη Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης
«Πολίτες σε Κίνηση Δάφνης-Υμηττού», Δημοτική Σύμβουλος, Πρόεδρος Ένωσης Συλλόγων Γονέων Δάφνης-Υμηττού

Απευθείας Μετάδοση:

Youtube Ο.Μ. Δάφνης-Υμηττού

Facebook Σελίδα Ο.Μ. Δάφνης-Υμηττού

Facebook Ομάδα Ο.Μ. Δάφνης-Υμηττού


Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης και να αναλύουμε την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας μας. Με την παραμονή σας στην ιστοσελίδα, αποδέχεστε τη χρήση cookies όπως αυτή περιγράφεται στην Πολιτική Cookies ΟΚ