ΣΥΡΙΖΑ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς


Επικοινωνία / Contact RSS Twitter Facebook YouTube Instagram

Δεκέμβριος 2022

[01/12/2022-25/12/2022] ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ - Ν.Ε. Β΄ Θεσσαλονίκης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση-συζήτηση

Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση-συζήτηση

Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για την επόμενη μέρα

Την ώρα που οι πολίτες υφίστανται διπλή αφαίμαξη λόγω του πληθωρισμού αλλά και των φορολογικών επιβαρύνσεων, εκδιώκονται από τα σπίτια τους για μικροχρέη, παρακολουθούνται από τον Μητσοτάκη και την παρέα του, περιστέλλονται εργασιακά δικαιώματα, δημοκρατικά δικαιώματα, το δικαίωμα στην υγεία, στην εκπαίδευση, στη δημοκρατική ενημέρωση, κατατέθηκε στη Βουλή ο προϋπολογισμός για το 2023. Ένας προϋπολογισμός που αρνείται εμμονικά τη σημερινή πραγματικότητα, συνεισφέροντας στην περαιτέρω αύξηση των κοινωνικών ανισοτήτων. Ανισότητες ήδη οξυμένες από τις πολιτικές επιλογές της παρούσας κυβέρνησης. Η ανατροπή αυτού του καθεστώτος είναι πιο αναγκαία από ποτέ.

Με κύριο στόχο να ακουστεί η γνώμη των πολιτών, οι Ο.Μ. του δήμου Θέρμης διοργανώνουν ανοιχτή πολιτική εκδήλωση-συζήτηση με θέμα: «Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για την επόμενη μέρα».

Θα εισηγηθεί ο Νάσος Ηλιόπουλος, εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από τις Ο.Μ. Θέρμης, Μίκρας και Βασιλικών και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1/12/2022, στις 18.30, στο Θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Θέρμης.

 

 


[01/12/2022] ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. Ν. Φιλαδέλφειας - Ν. Χαλκηδόνας

"Η Οργάνωση Μελών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α- Προοδευτική Συμμαχία Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας,
σας προσκαλεί σε συνάντηση- συζήτηση την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου στο φιλόξενο χώρο
του Lou, Λεωφ. Δεκελείας 92 και ώρα 6.30.,
με ομιλητή τον Κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο και πρώην Υπουργό Πάνο Σκουρλέτη.
Στο πλαίσιο των τεκτονικών αλλαγών των δημοκρατικών θεσμών και του κοινωνικού
κράτους στη χώρα μας η συνδιαμόρφωση απόψεων και στρατηγικής προς όφελος της κοινωνίας είναι χρέος όλων των προοδευτικών δυνάμεων.
Σας περιμένουμε για την αναγκαία και χρήσιμη ανταλλαγή απόψεων.
Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.
Νέας Φιλαδέλφειας -Νέας Χαλκηδόνας."


[01/12/2022] Ημερίδα του Τμήματος Υγείας (Ομάδα Ψυχικής Υγείας και Εξαρτήσεων) της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ και η ΕΠΕΚΕ Υγείας

Το Τμήμα Υγείας (Ομάδα Ψυχικής Υγείας και Εξαρτήσεων) της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ και η ΕΠΕΚΕ Υγείας πραγματοποιούν ανοιχτή εκδήλωση* με θέμα: «Οι προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ- Π.Σ. για την ψυχική υγεία», το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 9:30πμ-2:00μμ, στο κτήριο "Κωστής Παλαμάς" του ΕΚΠΑ (βλ. συνημμένο αναλυτικό πρόγραμμα)

*Η εκδήλωση θα μεταδοθεί και με απευθείας σύνδεση (live streaming) μέσω της ιστοσελίδας του Left στο Facebook.


[02/12/2022] Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση - συζήτηση της Οργάνωσης Μελών Καλαβρύτων της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία με θέμα «Γερμανικές Αποζημιώσεις – Διδάγματα από τη Φασιστική Τραγωδία»


Η Οργάνωση Μελών Καλαβρύτων της Νομαρχιακής Επιτροπή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία διοργανώνει ανοιχτή πολιτική εκδήλωση - συζήτηση την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 6:30 μμ το απόγευμα στο Πολύκεντρο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Καλαβρύτων με θέμα:

«Γερμανικές Αποζημιώσεις – Διδάγματα από τη Φασιστική Τραγωδία»

Ομιλητής:

    Νίκος Βούτσης, Βουλευτής Α Αθήνας, τ. Πρόεδρος Βουλής των Ελλήνων.

Στην εκδήλωση θα παρέμβουν οι Βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Σία Αναγνωστοπούλου και Κώστας Μάρκου.


[02/12/2022] NE ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Βόρειας Δωδεκανήσου: Ημερίδα με θέμα «6 ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ - ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ»

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ–Προοδευτική Συμμαχία Βόρειας Δωδεκανήσου διοργανώνει ημερίδα την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου στις 7 μ.μ., στο Λαογραφικό Μουσείο Κω με θέμα «6 ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ - ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ».

Εισηγητές θα είναι ο Χάρης Μαμουλάκης, Βουλευτής Ηρακλείου, Αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και o Γιώργος Σταθάκης, τ. Υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας.

Στόχος των ημερίδων που πραγματοποιεί πανελλαδικά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι να συνομιλήσουμε με τις τοπικές κοινωνίες, εξειδικεύοντας τους έξι άξονες του προγράμματός του, όπως παρουσιάστηκαν στη ΔΕΘ 2022 από τον Αλέξη Τσίπρα. Σε αυτό το πλαίσιο καλούμε τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, τους παραγωγικούς φορείς, τους φορείς της Tοπικής Aυτοδιοίκησης, τους εκπροσώπους της κοινωνίας, αλλά κυρίως τους πολίτες σε μια συζήτηση των αναγκών τους.

Σκοπός είναι η αδιαμεσολάβητη επαφή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με την τοπική κοινωνία και η χαρτογράφηση των καθημερινών προκλήσεων που αυτή αντιμετωπίζει.

Σας καλούμε να είστε μαζί μας σε αυτή τη διαδικασία ανταλλαγής ιδεών και θέσεων, ώστε να διαμορφώσουμε μια νέα προοπτική για το μέλλον της χώρας.

Σας θέλουμε αρωγούς για το επόμενο βήμα για την Ελλάδα και για τον τόπο μας.​


[02/12/2022] Ημερίδα με παραγωγικούς φορείς στην Έδεσσα

Ημερίδα με παραγωγικούς φορείς στην Έδεσσα

Ποιες είναι οι προτεραιότητες για τη χώρα

Σημαντική ημερίδα για την ανάπτυξη της χώρας και τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ με βάση το πρόγραμμα του κόμματος, διοργανώνει η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πέλλας και οι Οργανώσεις Μελών του νομού, την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022, στο Παρθεναγωγείο Έδεσσας, στις 6μ.μ., με θέμα τις: «Έξι Εθνικές Προτεραιότητες για τη χώρα».

Στόχος της ημερίδας, που ανάλογες πραγματοποιεί σε όλη τη χώρα ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι η συζήτηση με τις τοπικές κοινωνίες, αναλύοντας τους έξι άξονες του προγράμματος όπως παρουσιάστηκαν στη ΔΕΘ 2022 από τον Αλέξη Τσίπρα. Καλούνται να συμμετέχουν οι συνδικαλιστικές οργανώσεις, οι παραγωγικοί φορείς, οι φορείς της Tοπικής Aυτοδιοίκησης, αλλά κυρίως οι πολίτες σε μια συζήτηση για τις ανάγκες της κοινωνίας. Εισηγητές θα είναι η Βουλευτής Κιλκίς και Αν. τομεάρχης Δικαιοσύνης Αγαθοπούλου Ειρήνη και το μέλος της Π.Γ. του ΣΥΖΡΙΖΑ-ΠΣ Τεμπονέρα Διονύσιο.

Σκοπός είναι η αδιαμεσολάβητη επαφή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τη τοπική κοινωνία και η χαρτογράφηση των καθημερινών προκλήσεων που αυτή αντιμετωπίζει.

Σας καλούμε να είστε μαζί μας σε αυτή τη διαδικασία ανταλλαγής ιδεών και θέσεων, ώστε να διαμορφώσουμε μια νέα προοπτική για το μέλλον της χώρας. Σας θέλουμε αρωγούς για το επόμενο βήμα για την Ελλάδα και για τον τόπο μας.


[03/12/2022] Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ζακύνθου το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022

H NE του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ οργανώνει ανοιχτή, πολιτική εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο, το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 19:00. Θα μιλήσουν η ευρωβουλευτής Έλενα Κουντουρά, πρώην υπουργός Τουρισμού και η Μάγκυ Δούση, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, όπου θα αναλυθούν οι 6 εθνικές προτεραιότητες, όπως παρουσιάστηκαν στη ΔΕΘ 2022 από τον Αλέξη Τσίπρα. Σκοπός είναι η αδιαμεσολάβητη επαφή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τη τοπική κοινωνία και η χαρτογράφηση των καθημερινών προκλήσεων που αυτή αντιμετωπίζει.

Για:

· Αντιμετώπιση της Ακρίβειας και της Ενεργειακής κρίσης.
· Ενίσχυση του εισοδήματος.

· Στήριξη του Κοινωνικού κράτους (ΕΣΥ, ΑμΕΑ, Δημόσια Παιδεία).

· Παραγωγική ανασυγκρότηση (με στήριξη μικρομεσαίων και αγροτών, με δίκαιη και βιώσιμη ενεργειακή μετάβαση).

· Διασφάλιση της χρηματοδότησης της Οικονομίας και Κόκκινα δάνεια.

· Ισχυρό Δημοκρατικό κράτος (Δικαιοσύνη, ΜΜΕ, ΕΥΠ).

· Αντιμετώπιση της δημογραφικής πρόκλησης (στήριξη μητέρας και παιδιού, στεγαστική πολιτική, ένταξη μεταναστών).

Σας καλούμε να είστε μαζί μας σε αυτή τη διαδικασία ανταλλαγής ιδεών και θέσεων, ώστε να διαμορφώσουμε μια νέα προοπτική για το μέλλον της χώρας.

Σας θέλουμε αρωγούς για το επόμενο βήμα για την Ελλάδα και για τον τόπο μας.

Σημ. Την επομένη, Κυριακή 4 Δεκεμβρίου και ώρα 10:30π.μ θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στο Πνευματικό Κέντρο με εκπροσώπους των τοπικών φορέων

 


[04/12/2022] ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.: Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση - Ακρίβεια και ενεργειακή κρίση

Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση: Ακρίβεια και ενεργειακή κρίση

Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση-συζήτηση με θέμα:

«Ακρίβεια και Ενεργειακή Κρίση, Απαντήσεις και Διέξοδος»,

διοργανώνει η Ο.Μ. Πυλαίας – Χορτιάτη.

Θα μιλήσουν οι:

- Αλέξης Χαρίτσης, τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων

- Σωκράτης Φάμελλος, τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4/12/2022, στις 11.00 π.μ., στο Δημαρχείο Πανοράματος.

 

 


[04/12/2022] Την Κυριακή 04 Δεκεμβρίου η ημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στην Κατερίνη

Η αδιαμεσολάβητη επαφή με τις τοπικές κοινωνίες, η επικοινωνία των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία σε αυτές και η διαβούλευση με στόχο την αντιμετώπιση των τεράστιων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν με την ακρίβεια, την ενεργειακή κρίση, την μείωση των εισοδημάτων αλλά και την ανάδειξη της αναπτυξιακής προοπτικής κάθε περιοχής αποτελεί κομβικό στοιχείο της στρατηγικής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Σε αυτό το πλαίσιο, πραγματοποιείται η ημερίδα στην Κατερίνη, την Κυριακή 04/12/2022 και ώρα 18.00 στο συνεδριακό κέντρο “ΕΚΑΒΗ” με θέμα τις έξι εθνικές προτεραιότητες που παρουσιάστηκαν στην ΔΕΘ από τον Αλέξη Τσίπρα και ομιλητές τους βουλευτές Κατερίνα Νοτοπούλου και Γεώργιο Τσίπρα με καλεσμένους τους τοπικούς φορείς, τις παραγωγικές δυνάμεις, τους εκπροσώπους της κοινωνίας και όλους τους πολίτες σε μια συζήτηση για τις ανάγκες τους και τον τρόπο που απαντούν σε αυτές οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Στόχος της ημερίδας είναι να αναλυθούν οι προγραμματικές δεσμεύσεις του κόμματος και να εκκινηθεί η διαβούλευση με την τοπική κοινωνία και να καταδειχθεί η διασύνδεση των θέσεων των ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας.

Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο, θα συμμετέχουν σε αυτή τόσο στελέχη του κόμματος όσο και εκπρόσωποι των φορέων της οικονομικής, συνδικαλιστικής και κινηματικής ζωής της περιοχής.

Θέλουμε την κοινωνία αρωγό για το επόμενο βήμα για την Ελλάδα και τον τόπο μας.

 

 


[05/12/2022] Ανοιχτή Πολιτική Εκδήλωση - Συζήτηση ΟΜ Χαϊδαρίου

Τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου οι Οργανώσεις Μελών Κέντρου, Δάσους Χαϊδαρίου ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. διοργανώνουν ανοιχτή εκδήλωση - συζήτηση στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Χαϊδαρίου (Στρ. Καραϊσκάκη 138 & Επαύλεως) με θέμα το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και τις 6 εθνικές προτεραιότητες.

Ομιλήτριες:
Έφη Αχτσιόγλου, Βουλεύτρια Επικρατείας - Τομεάρχισσα Οικονομικών
Χαρά Καφαντάρη, Βουλεύτρια Β2` Δυτικού Τομέα Αθηνών - Αν. Τομεάρχισσα Πολιτικής Προστασίας

Facebook event: https://www.facebook.com/events/909344279964615/


[07/12/2022-07/11/2022] ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ “ΟΙ 6 ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ”- Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Ημαθίας διοργανώνει

την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου και ώρα 6:00μ.μ

στο Ξενοδοχείο ‘’ΑΙΓΕΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ’’ ημερίδα με θέμα:

“ΟΙ 6 ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ”

με ομιλητές

τον Γιώργο Βασιλειάδη (Αν. Γραμματέα ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ),

και τον Χρήστο Σπίρτζη (Βουλευτή Ανατολικής Αττικής, Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη και μέλος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.).​

 


[07/12/2022] Ημερίδα της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Λέσβου με ομιλητές τη Ράνια Σβίγκου και τον Διονύση Καλαματιανό την Τετάρτη 7/12

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Λέσβου διοργανώνει την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 19:00 στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης ημερίδα για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: “ΟΙ 6 ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ”με ομιλητές:

τη Ράνια Σβίγκου (Γραμματέα ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ)

και τον Διονύση Καλαματιανό (Βουλευτή Ηλείας, Αν. Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ)

Αναλυτικά το πρόγραμμα της επίσκεψης :

· 09:30 – Επίσκεψη στο Βοστάνειο Νοσοκομείο – Συναντήσεις με Σύλλογο εργαζομένων Νοσοκομείου και με σύλλογο Ιατρών ΕΣΥ. Συνάντηση με Διοίκηση Νοσοκομείου.

· 11:00 – Συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ Λέσβου

· 12:00 – Περιοδεία στην αγορά της Μυτιλήνης

· 13:30 – Συνάντηση με Δίκτυο Κοινοτήτων Λέσβου

· 19:00 – Εκδήλωση Ημερίδα στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης

 

 


[07/12/2022] Πολιτική Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χίου

Την Τετάρτη 7-12-2022 και ώρα 6μμ (Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Χίου) θα γίνει ανοιχτή Πολιτική Εκδήλωση/Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χίου, με θέμα «Οι 6 εθνικές προτεραιότητες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ» και με κεντρικούς ομιλητές τον Ανδρέα Ξανθό, τομεάρχη Υγείας της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τον Κώστα Ζαχαριάδη, τομεάρχη Εσωτερικών της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ανδρέας Μιχαηλίδης.


[07/12/2022] Εκδήλωση ΟΜ Βελγίου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Οι 6 Εθνικές Προτεραιότητες

Η ΟΜ Βελγίου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ διοργανώνει την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου και ώρα 6:30 μ.μ στο Ξενοδοχείο ‘’Martin`s EU Hotel’’ ημερίδα με θέμα: “ΟΙ 6 ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ”
με ομιλητές τον Αλέξη Χαρίτση (Βουλευτή Μεσσηνίας, Τομεάρχη Ανάπτυξης και Επενδύσεων και μέλος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ) και τον Γιώργο Καρατσιουμπάνη (Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ)

 


[08/12/2022] Εκδήλωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Α΄ Αθήνας, της ΝΕ Α΄ Αθήνας και της ΟΜ Πλ. Βικτωρίας - Αχαρνών: Ένας αιώνας Αριστεράς

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Α` Αθήνας, η Νομαρχιακή Επιτροπή Α` Αθήνας και η Οργάνωση Μελών Πλ. Βικτωρίας - Αχαρνών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συνεχίζουν τον Σεμιναριακό Κύκλο με τον Αριστείδη Μπαλτά, μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ομότιμο καθηγητή ΕΜΠ και πρώην υπουργό, την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022, στις 19:30,  στον χώρο των γραφείων της Ο.Μ. Πλ. Βικτωρίας - Αχαρνών, Τροίας 28 (πάνω από την Πατησίων, στάση Αγγελοπούλου).

Ένας αιώνας Αριστεράς
Οι αγώνες για οικουμενική ισότητα, γενική ελευθερία, καθολική δικαιοσύνη


Ο Σεμιναριακός Κύκλος επιδιώκει να διατρέξει την ιστορία της πληθυντικής Αριστεράς, αρχίζοντας από το Κομμουνιστικό Μανιφέστο του 1848 και φτάνοντας μέχρι τις μέρες μας. αφού διασχίσει ολόκληρο τον 20ό αιώνα. Η επισκόπηση θα περιλαμβάνει περιληπτικά τα θεωρητικά ζητήματα και τα μεγάλα πολιτικά διακυβεύματα τα οποία κλήθηκε να αντιμετωπίσει η Αριστερά ολόκληρο αυτό το διάστημα. Στόχος είναι η βαθύτερη κατανόηση και σύνδεση των επιμέρους εκφάνσεων της αδικίας και της εκμετάλλευσης υπό το πρίσμα μιας συνολικής ανάλυσης της καπιταλιστικής εκμετάλλευσης με σκοπό την ανάπτυξη ιδεών πολιτικής και εργαλείων για τον αγώνα, αλλά και το να αποκατασταθεί ένας κατά το δυνατόν ιστορικά ενιαίος ειρμός που ελπίζουμε πως θα συνδράμει όλες και όλους μας ώστε να κατανοήσουμε πληρέστερα και να αντιμετωπίσουμε πιο ικανοποιητικά τα μεγάλα ζητήματα που τίθενται σήμερα μπροστά στην παγκόσμια Αριστερά και στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Συνδρομή απαραίτητη γιατί η κατανόηση τόσο της ιστορίας όσο και της θεωρίας αποτελούν σημαντικά όπλα της Αριστεράς εν όψει νέων προβλημάτων. Καθώς πολλά τέτοια ζητήματα παραμένουν ανοιχτά, η ενεργός συμμετοχή σε αυτές τις συζητήσεις τόσο των μελών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, νέων και παλαιών, όσο και των φίλων του, αποκτά ιδιαίτερη σημασία.

Παρακολουθήστε τα βίντεο των τεσσάρων προηγούμενων εκδηλώσεων:

    https://www.youtube.com/watch?v=fLjOs9_hjGc&t=267s
    https://www.youtube.com/watch?v=zbHHHGWJ1u8
    https://www.youtube.com/watch?v=Tdcu7YaKYQc&t=5193s
    https://www.youtube.com/watch?v=LH8vpVLEkUI

Η εκδήλωση στο facebook

Η εκδήλωση, για όσους/ες αδυνατούν να παραβρεθούν ζωντανά, θα μεταδοθεί και διαδικτυακά:

Στο σάιτ της ΝΕ Α` Αθήνας ή τις σελίδες στο facebook:

· ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Α’ Αθήνας

· ΟΜ  ΣΥΡΙΖΑ Πλατείας Βικτωρίας – Αχαρνών


(Ερωτήσεις μέσω facebook ή στο μέιλ maria-adamop@hotmail.com)


[09/12/2022] Ημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ με τους Π. Κόκκαλη και Θ. Φωτίου

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Καβάλας διοργανώνει ημερίδα για τις 6 Εθνικές Προτεραιότητες, την Παρασκευή 9/12/2022, στις 18:00, στο ξενοδοχείο Galaxy, με εισηγητές τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Πέτρο Κόκκαλη και την Αν. Τομεάρχη Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Θεανώ Φωτίου.

Στόχος των Ημερίδων που πραγματοποιεί πανελλαδικά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι να συνομιλήσουμε με τις τοπικές κοινωνίες, εξειδικεύοντάς τους έξι άξονες του προγράμματος του όπως παρουσιάστηκαν στη ΔΕΘ 2022 από τον Αλέξη Τσίπρα. Σε αυτό το πλαίσιο καλούμε τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, τους παραγωγικούς φορείς, τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, τους εκπροσώπους της κοινωνίας αλλά κυρίως τους πολίτες σε μια συζήτηση των αναγκών τους.

Σκοπός είναι η αδιαμεσολάβητη επαφή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τη τοπική κοινωνία και η χαρτογράφηση των καθημερινών προκλήσεων που αυτή αντιμετωπίζει.

Καλούμε τους πολίτες μαζί μας σε αυτή τη διαδικασία ανταλλαγής ιδεών και θέσεων, ώστε να διαμορφώσουμε μια νέα προοπτική για το μέλλον της χώρας.


[10/12/2022] Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση-συζήτηση της Ο.Μ. Δικηγόρων της Ν.Ε. Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. με θέμα: «Οι 6 προτεραιότητες του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.» ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΙΣΧΥΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

 Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση - συζήτηση της Ο.Μ. Δικηγόρων της Ν.Ε. Α΄ Θεσσαλονίκης


ΟΙ 6 ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ

 


Η Ο.Μ. Δικηγόρων της Ν.Ε. Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία διοργανώνει ανοιχτή πολιτική εκδήλωση-συζήτηση με θέμα:

«Οι 6 προτεραιότητες του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.»

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΙΣΧΥΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

 

Θα εισηγηθούν:

-       Μιχάλης Καλογήρου, πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, δικηγόρος

-       Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης


Θα παρέμβουν οι δικηγόροι:

-       Θεόφιλος Αλεξόπουλος

-       Φωτεινή Αχτσίδου

-       Παναγιώτης Γεωργιάδης

-       Μανόλης Λαμτζίδης


Θα συντονίσει η δικηγόρος Ρωξάνη Κωστατζίκη


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10/12/2022 στις 18.30 στον πολυχώρο Ένεκεν, Προξένου Κορομηλά 37.

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10/12/2022 στις 18.30 στον πολυχώρο Ένεκεν, Προξένου Κορομηλά 37.

 


[10/12/2022] Ημερίδα της Ν.Ε. Αργολίδας με κεντρικό θέμα τους 6 προγραμματικούς άξονες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αργολίδας καλεί τους τοπικούς φορείς, τις παραγωγικές δυνάμεις, τους εκπροσώπους της κοινωνίας και όλους τους πολίτες σε μια ανοιχτή διαβούλευση - Ημερίδα με επίκεντρο τις προγραμματικές θέσεις της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Η Ημερίδα θα λάβει χώρα το Σάββατο 10/12/22 και ώρα 18.00μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Άργους.

Ως κεντρικοί εισηγητές θα παρευρίσκονται ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ & μέλος ΠΓ και ο Διονύσης Τεμπονέρας, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας.

Η αδιαμεσολάβητη επαφή με τις τοπικές κοινωνίες, η επικοινωνία των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και η διαβούλευση με στόχο την αντιμετώπιση των τεράστιων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν με την ακρίβεια, την ενεργειακή κρίση, την μείωση των εισοδημάτων αλλά και την ανάδειξη της αναπτυξιακής προοπτικής κάθε περιοχής, αποτελεί κομβικό στοιχείο της στρατηγικής του ΣΥΡΙΖΑ–Προοδευτική Συμμαχία.

Στόχος της Ημερίδας που πραγματοποιεί η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αργολίδας είναι να αναλυθούν οι προγραμματικές δεσμεύσεις του κόμματος, να καταδειχθεί η σχέση τους με τις ανάγκες της κοινωνίας και να εκκινηθεί μια ανοιχτή αλληλεπίδραση με τον κόσμο της παραγωγής, της εργασίας και της νεολαίας.

Θέλουμε την κοινωνία αρωγό για το επόμενο βήμα για την Ελλάδα και τον τόπο μας για αυτό και καλούμε ανοιχτά κάθε πολίτη της Αργολίδας και κάθε φορέα που άπτεται της οικονομικής, κοινωνικής, συνδικαλιστικής και κινηματικής δραστηριότητας της περιοχής.


[11/12/2022] ​Εκδήλωση της Ο.Μ. Μεγάρων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την έμφυλη βία

Η Οργάνωση Μελών Μεγάρων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πραγματοποιεί εκδήλωση, την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022, στις 6:30 μ.μ., στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ο ΘΕΟΓΝΙΣ» (28ης Οκτωβρίου 62), με θέμα την: «Έμφυλη βία».


Ομιλητές:

    Κουντουρά Ελένη, Ευρωβουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
    Σούντης Σπύρος, Ψυχολόγος - Κοινωνικός Λειτουργός
    Αντωνίου Λίλιαν, Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής


[11/12/2022] Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση OM Δήμου Βόλβης: Δικαιοσύνη παντού

Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση-συζήτηση, διοργανώνουν οι Ο.Μ. του δήμου Βόλβης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

​Για τις 6 Εθνικές Προτεραιότητες θα μιλήσει ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας και βουλευτής Α΄ Αθηνών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11/12/2022 στις 11.30 π.μ., στο κοινοτικό κατάστημα της Νέας Μαδύτου.


[11/12/2022] Ημερίδα της Ν.Ε. Χαλκιδικής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Χαλκιδικής ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία πραγματοποιεί ημερίδα την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 11.00 στη Νέα Καλλικράτεια (αίθουσα ΚΑΠΗ), με θέμα: «ΟΙ ΕΞΙ ΑΞΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Στόχος των Ημερίδων που πραγματοποιεί πανελλαδικά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι να συνομιλήσουμε με εκπροσώπους της κοινωνίας αλλά κυρίως με τους πολίτες.

Η παρουσίαση θα γίνει από τους:

    Αγαθοπούλου Ειρήνη, βουλευτή Νομού Κιλκίς ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
    Νάσο Ηλιόπουλο, εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Θα χαιρετήσει η βουλευτής Νομού Χαλκιδικής Κυριακή Μάλαμα



[11/12/2022] Ημερίδα της Ν.Ε. Αιτωλοακαρνανίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αιτωλοακαρνανίας και η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου διοργανώνει την Κυριακή 11/12/2022 στις 18:00μμ στο Εργατικό κέντρο Μεσολογγίου  ημερίδα θέμα: «Δικαιοσύνη παντού-6 εθνικές προτεραιότητες»

Στόχος των Ημερίδων που πραγματοποιεί πανελλαδικά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι να συνομιλήσουμε με τις τοπικές κοινωνίες, εξειδικεύοντας τους έξι άξονες του προγράμματος του όπως παρουσιάστηκαν στη ΔΕΘ 2022 από τον Αλέξη Τσίπρα. Σε αυτό το πλαίσιο καλούμε, τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, τους παραγωγικούς φορείς, τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, τους εκπροσώπους της κοινωνίας αλλά κυρίως τους πολίτες σε μια συζήτηση των αναγκών τους.

Σκοπός είναι η αδιαμεσολάβητη επαφή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τη τοπική κοινωνία και η χαρτογράφηση των καθημερινών προκλήσεων που αυτή αντιμετωπίζει. Καλούμε όλους τους πολίτες σε αυτή τη διαδικασία ανταλλαγής ιδεών και θέσεων, ώστε να διαμορφώσουμε μια νέα προοπτική για το μέλλον της χώρας. Θέλουμε τους πολίτες αρωγούς για το επόμενο βήμα για την Ελλάδα και για τον τόπο μας.

 


[12/12/2022] Ημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νότιας Δωδεκανήσου με θέμα: «6 ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ»

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νότιας Δωδεκανήσου διοργανώνει ημερίδα με θέμα «6 Εθνικές Προτεραιότητες», τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022, στις 19:00, στο ξενοδοχείο Plaza Ρόδου.

Εισηγητές:

Ρένα Δούρου (μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ – Υπεύθυνη για Περιβάλλον, Κλιματική κρίση, Ενεργειακή πολιτική)

Σωκράτης Φάμελλος (βουλευτής B’ Θεσσαλονίκης και Τομεάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ).

Στόχος των Ημερίδων που πραγματοποιεί πανελλαδικά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι να συνομιλήσουμε με τις τοπικές κοινωνίες, εξειδικεύοντάς τους έξι άξονες του προγράμματός μας, όπως παρουσιάστηκαν στη ΔΕΘ 2022 από τον Αλέξη Τσίπρα.

Σε αυτό το πλαίσιο καλούμε τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, τους παραγωγικούς φορείς, τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, τους εκπροσώπους της κοινωνίας αλλά κυρίως τους πολίτες σε μια συζήτηση των αναγκών τους.

Σκοπός είναι η αδιαμεσολάβητη επαφή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με την τοπική κοινωνία και η χαρτογράφηση των καθημερινών προκλήσεων που αυτή αντιμετωπίζει.

Καλούμε τους πολίτες μαζί μας σε αυτή τη διαδικασία ανταλλαγής ιδεών και θέσεων, ώστε να διαμορφώσουμε μια νέα προοπτική για το μέλλον της χώρας.


[12/12/2022] Ημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στο αμφιθέατρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου στις 12 Δεκεμβρίου

Τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Μαγνησίας πραγματοποιεί στην αίθουσα του ΤΕΕ, στις 18.00, ημερίδα παρουσίασης των προγραμματικών θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. για την επερχόμενη προοδευτική διακυβέρνηση, με ομιλητές τους Νίκο Βούτση, βουλευτής Α΄ Αθήνας, πρώην Πρόεδρος της Βουλής και Χρήστο Σπίρτζη, βουλευτής Ανατολικής Αττικής,  Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Στόχος των Ημερίδων που πραγματοποιεί πανελλαδικά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι να συνομιλήσει με τις τοπικές κοινωνίες, εξειδικεύοντας τους έξι άξονες του προγράμματος του όπως παρουσιάστηκαν στη ΔΕΘ 2022 από τον Αλέξη Τσίπρα.

Σε αυτό το πλαίσιο έχουν κληθεί να συμμετέχουν συνδικαλιστικές οργανώσεις,  παραγωγικοί φορείς, φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης,  εκπρόσωποι  της κοινωνίας αλλά κυρίως πολίτες σε μια συζήτηση των αναγκών τους.

Σκοπός είναι η αδιαμεσολάβητη επαφή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τη τοπική κοινωνία και η χαρτογράφηση των καθημερινών προκλήσεων που αυτή αντιμετωπίζει.

Σας καλούμε να είστε μαζί μας σε αυτή τη διαδικασία ανταλλαγής ιδεών και θέσεων, ώστε να διαμορφώσουμε μια νέα προοπτική για το μέλλον της χώρας.


Την ίδια ημέρα, ο Νίκος Βούτσης και ο Χρήστος Σπίρτζης, στις 17.00, θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας (Γαλλίας 6, πλατεία Ελευθερία).


[15/12/2022] Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση - συζήτηση για τα χρόνια της βίας, της νοθείας και των μεγάλων δημοκρατικών αγώνων

Οι Οργανώσεις Μελών ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Βύρωνα και οι εκδόσεις "Θεμέλιο", με αφορμή το βιβλίο του Άγγελου Τσέκερη: "Λίγος εμφύλιος ακόμα - Η Καραμανλική τρομοκρατία - Η Δημοκρατική αντίσταση και η Αριστερά 1958-1963", πραγματοποιούν ανοιχτή πολιτική εκδήλωση - συζήτηση για τα χρόνια της βίας, της νοθείας και των μεγάλων δημοκρατικών αγώνων.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 19:00 στα γραφεία των Ο.Μ. Βύρωνα (Ερυθραίας 18).

Με τον Άγγελο Τσέκερη θα συνομιλήσει ο δημοσιογράφος Γιώργος Κυρίτσης.


[16/12/2022] Ανοικτή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις Αχαρνές: «Bάζουμε STOP στη Βία κατά των Γυναικών»

Ανοικτή εκδήλωση - συζήτηση με επίκεντρο την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών διοργανώνει στις Αχαρνές η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Ανατολικής Αττικής και οι πέντε τοπικές Οργανώσεις Μελών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αχαρνών.

Η εκδήλωση με θέμα «Βάζουμε STOP στη Βία κατά των Γυναικών»,  θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, στο Δημαρχείο Αχαρνών, με στόχο την ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας για τη μάστιγα της έμφυλης βίας, που βρίσκεται σε έξαρση, και για την ολοκληρωμένη πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ  στην αντιμετώπισή της.    

Θα μιλήσουν:

·         η  Έλενα Κουντουρά, Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και μέλος της Επιτροπής Δικαιωμάτων των Γυναικών και Ισότητας των Φύλων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Θα αναφερθεί στο ευρωπαϊκό πλαίσιο και τις νέες θεσμικές παρεμβάσεις για μηδενική ανοχή απέναντι στην έμφυλη βία, την  προστασία των θυμάτων γυναικών και παιδιών και τις πολιτικές πρόληψης,  ως Εισηγήτρια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Έκθεση-Ψήφισμα για τον  «Αντίκτυπο της Ενδοσυντροφικής Βίας και των Δικαιωμάτων Επιμέλειας στις Γυναίκες και τα Παιδιά».

·         η  Φωτεινή Κούβελα, Συντονίστρια του Τμήματος Φεμινιστικής Πολιτικής/Φύλου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και πρώην Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων. Θα αναφερθεί στο  προοδευτικό έργο για την  ισότητα που συντελέστηκε από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ την περίοδο 2015-2019, και θίγοντας τις διογκούμενες έμφυλες διακρίσεις και ανισότητες που υφίστανται σήμερα οι γυναίκες στην Ελλάδα, θα αναπτύξει τις θέσεις και προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στο νέο κυβερνητικό του πρόγραμμα για τη θεσμική θωράκιση των δικαιωμάτων των γυναικών

Στην παρέμβασή της η  Ρένα Δούρου, εκπρόσωπος του Κογκρέσου του Συμβουλίου της Ευρώπης στα ζητήματα της ισότητας, θα τοποθετηθεί σχετικά με τις  προτεραιότητες στον αγώνα κατά των διακρίσεων, του σεξισμού και της έμφυλης βίας, και στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.  

Θα συντονίσει η  δημοσιογράφος Ντίνα Μπατζιά, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής το​υ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Την εκδήλωση διοργανώνουν από κοινού η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Ανατολικής Αττικής και οι πέντε Οργανώσεις Μελών στην περιοχή: Κέντρου Αχαρνών, Ανατολικής Αχαρνών, Δυτικής Αχαρνών, Κάτω Αχαρνών  και Θρακομακεδόνων- Ολυμπιακού Χωριού.


[17/12/2022] ΣΥΡΙΖΑ–ΠΣ Β Θεσσαλονίκης​: Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση - Δικαιοσύνη παντού

Οι Ο.Μ. δήμου Λαγκαδά του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία διοργανώνουν ανοιχτή πολιτική εκδήλωση-συζήτηση, για τις 6 εθνικές προτεραιότητες που έχει θέσει το κόμμα της Αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ομιλητής ο Κώστας Αρβανίτης, ευρωβουλευτής, μέλος στην Επιτροπή Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων και στην Eπιτροπή Απασχόλησης και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17/12/2022, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο του Λαγκαδά.

 


[18/12/2022] Ανοικτή πολιτική εκδήλωση της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κιλελέρ

Η Οργάνωση Μελών Κιλελέρ του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία με τη στήριξη της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Λάρισας διοργανώνει ανοικτή πολιτική εκδήλωση-συζήτηση την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 11π.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Νίκαιας με θέμα: "Δικαιοσύνη Παντού: Οι 6 εθνικές προτεραιότητες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την πολιτική αλλαγή".

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο Τάσος Πολιτίδης και η Ζωή Ακριβούλη, μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.



Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης και να αναλύουμε την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας μας. Με την παραμονή σας στην ιστοσελίδα, αποδέχεστε τη χρήση cookies όπως αυτή περιγράφεται στην Πολιτική Cookies ΟΚ