ΣΥΡΙΖΑ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς


Επικοινωνία / Contact RSS Twitter Facebook YouTube Instagram

Φεβρουάριος 2014

[02/02/2014] ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ του ΣΥΡΙΖΑ

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014 - Ξενοδοχείο NOVUS - ώρα έναρξης εργασιών 10.30 π.μ.


[03/02/2014] Εκδήλωση του Ινστιτούτο Νίκος Πουλντζάςγια τη Δημόσια Υγεία.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Το Ινστιτούτο Νίκος Πουλαντζάς σε συνεργασία με τους Ανήσυχους Οικονομολόγους (Economistes Atterés) και τους Ευρωπαίους Οικονομολόγους για μια Εναλλακτική Οικονομική Πολιτική στην Ευρώπη (EuroMemo Group) διοργανώνει εκδήλωση με θέμα:

Η διάλυση της δημόσιας υγείας: Κρίση, λιτότητα, αντιστάσεις


Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014,
ώρα 6.30μ.μ.
Αίθουσα Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου
(ΒΕΑ)
Ακαδημίας 18, Αθήνα

Ομιλητές

Νικήτας Κανάκης, αντιπρόεδρος της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης Γιατροί του Κόσμου

Ναταλί Κουτινέ, καθηγήτρια οικονομικών στο Πανεπιστήμιο  Paris – Nord (Γαλλία)

Ανδρέας Ξανθός, βουλευτής, επικεφαλής ΕΕΚΕ Υγείας ΣΥΡΙΖΑ

Συντονίζει

Μαρίκα Φραγκάκη, μέλος Δ.Σ. Ινστιτούτου Νίκος Πουλαντζάς και της Συντονιστικής Επιτροπής του EuroMemo Group

Παρεμβαίνουν συνδικαλιστές και γιατροί από Κοινωνικά Ιατρεία

(θα υπάρχει διαδοχική διερμηνεία)

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να αναδειχθεί το ζήτημα της υποβάθμισης των δημόσιων υπηρεσιών υγείας και  η ιδιωτικοποίηση μέρους αυτών ήδη πριν το ξέσπασμα της κρίσης και να εξεταστεί η εντατικοποίηση των διαδικασιών αυτών στο πλαίσιο της δημοσιονομικής λιτότητας με το συνεπακόλουθο αποκλεισμό εκτεταμένων τμημάτων του πληθυσμού από τις υπηρεσίες υγείας. Ταυτόχρονα, θα επιχειρηθεί η ανάδειξη των κοινωνικών αντιστάσεων στα χρόνια του μνημονίου, όπως και ο ρόλος και η συμβολή των δικτυώσεων και των εγχειρημάτων αλληλεγγύης στην αναζήτηση διεξόδου από ένα ασφυκτικό πλαίσιο που προσλαμβάνει διαστάσεις ανθρωπιστικής κρίσης.

 

 


[05/02/2014] Δημόσιες συζητήσεις οργανώνει το Τμήμα Πολιτισμού και η ομάδα Βιβλίου του ΣΥΡΙΖΑ

Ανακοίνωση του Τμήματος Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ - ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ

Στις συνθήκες της πρωτόγνωρης κρίσης που πλήττει κάθε τομέα της οικονομικής, κοινωνικής και πολιτικής ζωής, ο χώρος του πολιτισμού βιώνει με πολλαπλή ένταση τις συνέπειες τόσο παλαιών παθογενειών όσο και της σημερινής καταστροφικής πολιτικής. Κυρίως επειδή αντιμετωπίζεται από τις κυβερνήσεις των τελευταίων ετών ως πολυτέλεια, περιττό έξοδο που ελαφρά τη καρδία περικόπτεται, και ως φτωχός συγγενής που ζει από την ελεημοσύνη των κρατικών ταμείων.

Μέσα σ’ αυτές τις δυσμενείς για τον πολιτισμό συνθήκες, ο κόσμος του βιβλίου δέχεται τον τελευταίο καιρό επιπλέον επιθέσεις. Η επικείμενη κατάργηση της ενιαίας τιμής βιβλίου, που βρίσκει ομόφωνα αντίθετους σχεδόν όλους τους εμπλεκόμενους στο χώρο, και το οριστικό πλέον κλείσιμο του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου, μετά από έναν ολόκληρο χρόνο εγκατάλειψης και απαξίωσης, μεταμφιεσμένο ωστόσο ως δήθεν αφομοίωση στο Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού, βρίσκονται σήμερα στην επικαιρότητα. Δεν είναι μόνο αυτά ωστόσο, τα προβλήματα είναι πολύ περισσότερα.

Όλα αυτά μας οδήγησαν στην απόφαση να ανοίξουμε το θέμα «βιβλίο» και να το φέρουμε στο κέντρο του δημόσιου διαλόγου, όχι μόνο για να ασκήσουμε κριτική για τις παθογένειες του παρόντος και του παρελθόντος, αλλά και για να ανοιχτούμε στο μέλλον, να προσπαθήσουμε να διατυπώσουμε αρχές και προτάσεις για μια νέα εθνική πολιτική βιβλίου που θα το μετατρέψει από φτωχό συγγενή σε άξονα της πολιτιστικής μας πολιτικής και σε μοχλό για μια κοινωνική και πολιτιστική ανασυγκρότηση.

Στόχος των τριών δημόσιων συζητήσεων που οργανώνει το Τμήμα Πολιτισμού και η ομάδα Βιβλίου του ΣΥΡΙΖΑ είναι να ανοιχτεί στους ειδικούς αλλά και στην κοινωνία, στους ανθρώπους του χώρου του βιβλίου αλλά και στον κάθε πολίτη-αναγνώστη. Επιλέξαμε και καλέσαμε ανθρώπους με έργο, δράση και κύρος, αλλά κυρίως με βαθιά γνώση και ισχυρή άποψη, που θα εμπλουτίσει τις δικές μας ιδέες και προτάσεις.

Οι τρεις συζητήσεις θα γίνουν στο Θέατρο του Νέου Κόσμου, στις 22 και 29 Ιανουαρίου, και στις 5 Φεβρουαρίου και θα επιχειρήσουν να απαντήσουν στα βασικότερα ζητήματα μιας πολιτικής βιβλίου. Αναλυτικά:

1.    «Ο ρόλος των θεσμών – η αναγκαιότητα ενός Εθνικού Κέντρου Βιβλίου». Συμμετέχουν: Μάρω Δούκα, Σωκράτης Καμπουρόπουλος, Άννα Καρακατσούλη, Πόλυ Κρημνιώτη, Δημήτρης Παπανικολάου, Χρήστος Χρυσόπουλος,
Σύντομη παρέμβαση από τη Μαρία Κανελλοπούλου, βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ
Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου, 12:30 μ.μ.

2.    «Δημόσιες Βιβλιοθήκες: χώρος συνάντησης και διαπαιδαγώγησης αναγνωστών»
Συμμετέχουν: Βασίλης Αλεξάκης, Γιώργος Γλωσσιώτης, Θόδωρος Γρηγοριάδης, Κώστας Καραβίδας, Άρης Μαραγκόπουλος,κ.ά
Τετάρτη 29 Ιανουαρίου, 12:30 μ.μ.

3.     «Εργαζόμενοι στο χώρο του βιβλίου και εκδοτική αγορά»
Συμμετέχουν: Ρέα Γαλανάκη, Νίκος Λαμπρόπουλος, Θόδωρος Παρασκευόπουλος, Μιχάλης Σπουρδαλάκης, Θωμάς Τσαλαπάτης, κ.ά.
Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου, 12:30 μ.μ.

Το Γραφείο Τύπου


[09/02/2014] Εκδήλωση Επιτροπής Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ στο Μαρούσι

Η Επιτροπή Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ στο Μαρούσι, καλεί τους πολίτες της πόλης μας, σε μια ανοιχτή εκδήλωση-συζήτηση, την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, 11 π.μ. στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, με θέμα τα προβλήματα που έχουν προκύψει στον ευαίσθητο χώρο της Υγείας στα χρόνια του Μνημονίου και των δραματικών περικοπών. Επειδή όμως η καταγγελία ή ο εξορκισμός των προβλημάτων δεν είναι από μόνος του αρκετός, στην εκδήλωση θα κατατεθούν από τον Γιάννη Μπασκώζο, γιατρό – Α' αντιπρόεδρο του Π.Ι.Σ. και τομεάρχη Υγείας και Κοινωνικού Κράτους του ΣΥΡΙΖΑ, οι προτάσεις και το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για τον πολύπαθο αυτόν τομέα. Επίσης θα μιλήσει ο Κώστας Λιβαδάς, γιατρός Σισμανογλείου και αντιπρόεδρος ΕΙΝΑΠ, και θα προλογίσει ο Γιάννης Καλομενίδης, γιατρός πανεπιστημιακός και μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου.

Ήρθε η στιγμή, όλα αυτά που μας οργίζουν κάθε φορά που ερχόμαστε αντιμέτωποι με το Δημόσιο σύστημα Υγείας, η αγωνία του ανασφάλιστου για το πού θα βρει γιατρό, φάρμακα ή άκρη για νοσηλεία του σε Νοσοκομείο, του άνεργου που αναγκάζεται να προστρέχει στις δομές αλληλεγγύης ή τα «φιλανθρωπικά μαγαζιά», να μετουσιωθούν σε δράση για την ανατροπή των πολιτικών που τα γεννούν.

Ελάτε να συζητήσουμε μαζί, το αύριο στο χώρο της Υγείας, το τι και το πώς θα πρέπει να αλλάξει, έτσι ώστε ο στόχος για δωρεάν και ίση περίθαλψη για όλους, να γίνει από σύνθημα, πράξη. Μας αφορά όλους και όλες. Εργαζόμενους στο χώρο της Υγείας, αλλά πρωτίστως τους αποδέκτες των υπηρεσιών Υγείας, τους πολίτες.


[11/02/2014] Εκδήλωση ΡΑΚ (Ριζοσπαστική Αριστερή Κίνηση) ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ


[12/02/2014] Ανοιχτή εκδήλωση του Τμήματος Εξωτερικής και Αμυντικής Πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ

Ο  ΣΥΡΙΖΑ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΑΜΥΝΑ

ΑΝΟΙΧΤΗ  ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ   

 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ  ΔΥΝΑΜΕΙΣ

 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας θα ανοίξει την εκδήλωση και θα χαιρετίσει ο Θοδωρής Δρίτσας,  Βουλευτής, κοινοβουλευτικός υπεύθυνος για θέματα Άμυνας.

ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ

Γιάννης Ταφύλλης, υπεύθυνος της Επιτροπής Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ και

Κώστας Γρίβας, Αμυντικός Αναλυτής, Διδάκτωρ Γεωπολιτικής

Συντονίζει ο καθηγητής Σωτήρης Ρούσσος, συντονιστής του Τμήματος Εξωτερικής και Αμυντικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ,ΩΡΑ 6 Μ.Μ.

ΕΣΗΕΑ, Ακαδημίας 20, 1ος όροφος


[12/02/2014] Θεατρική εκδήλωση και συζήτηση της ομάδας Παιδείας Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Α' Αθήνας

πρόσκληση


[12/02/2014] Εκδήλωση του πολιτιστικού τμήματος του ΣΥΡΙΖΑ Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης

Το πολιτιστικό τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης

"Πολιτισμός και Δημοκρατία"

Οργανώνει εκδήλωση με θέμα: "Αριστερά και Ευρώπη"

Ομιλητής:  Χάρης Γολέμης, Οικονομολόγος, Διευθυντής Ινστ. Ν. Πουλαντζάς,  Συγγραφέας

 

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου στις 7:30μμ

Στην Πνευματική Εστία της Βούλας , Ζεφύρου 2, Πάρκο Εθνικής Αντίστασης

 


[13/02/2014] Δαιμονοποίηση και Εξιδανίκευση του Νότου: Ένα λογοτεχνικό ταξίδι στο χώρο και στο χρόνο

ΔΙΑΛΕΞΗ
Δαιμονοποίηση και Εξιδανίκευση του Νότου: Ένα λογοτεχνικό ταξίδι στο χώρο και στο χρόνο

Ομιλήτρια: Τζίνα Πολίτη, Ομότιμη καθηγήτρια, ΑΠΘ

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014, ώρα 6.30μ.μ.

Πανεπιστήμιο Αθηνών - Κεντρικό κτήριο, αίθουσα «Ι. Δρακόπουλος» - Πανεπιστημίου 30



Με βάση τη  γεωγραφική αντίθεση εσωτερικού/εξωτερικού χώρου, κάθε κουλτούρα συντάσσει μια πολιτισμική εικονογραφία «αυτοεικόνων» και «ετεροεικόνων». Τα αντιθετικά, γεωγραφικά σύνορα φορτίζονται ιδεολογικά, επενδύονται με ηθικές έννοιες και στερεότυπα πάνω στα οποία προβάλλονται οι εθνικές, πολιτισμικές ταυτότητες. Η διάλεξη επικεντρώνεται στη διαλεκτική  ιστορίας και  λογοτεχνίας στην Αγγλία. Η λογοτεχνία, από το 16ο ως και τον 20ο αιώνα,  ανάλογα με την  ιστορική συγκυρία, αναλαμβάνει είτε τη «δαιμονοποίηση» είτε την  «εξιδανίκευση»  του Νότου.  Διεκπεραιώνει ωστόσο αυτή  την «ανάθεση», άλλοτε υπονομεύοντας και άλλοτε  στηρίζοντας τις  ιδεολογικές επιταγές της εξουσίας.  Η Ελλάδα, σε αντίθεση με τις άλλες, ισχυρές χώρες του Νότου, αποτελεί μιαν εξαίρεση: δεν «δαιμονοποιείται» ποτέ, εισέρχεται, ωστόσο, στο χώρο της «εξιδανίκευσης» με τέτοιο τρόπο ώστε να αποτελεί μιαν «ύπαρξη ανύπαρκτη».


Η Τζίνα Πολίτη, Διδάκτωρ της Αγγλικής Λογοτεχνίας, είναι ομότιμη καθηγήτρια του ΑΠΘ. Δίδαξε στο Cambridge επί σειρά ετών και είναι δια βίου Εταίρος του κολλεγίου Churchill. Βιβλία και μελέτες της πάνω στην αγγλική, την ελληνική και τη συγκριτική λογοτεχνία έχουν δημοσιευτεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Εκτός από τις επιστημονικές της μελέτες, αρθρογραφεί τακτικά σε εφημερίδες και περιοδικά για θέματα κοινωνικής και πολιτικής επικαιρότητας.


Ινστιτούτο Νίκος Πουλαντζάς • Σαρρή 14, Αθήνα • 210-3217745 • info[at]poulantzas.gr • www.poulantzas.gr



[14/02/2014] Ανοικτή συζήτηση στην Παλαιά Φώκαια για την πρόταση του ΣΥΤΙΖΑ για την Υγεία


[16/02/2014] Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ


[16/02/2014] Θεατρική εκδήλωση και συζήτηση της ομάδας Παιδείας Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Α' Αθήνας


[17/02/2014] ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ: ΤΡΕΙΣ ΚΑΛΠΕΣ, ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ: ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!
Δευτέρα 17/2/2014 – Θέατρο ΑΚΡΟΠΟΛ – 7 μ.μ.


βίντεο

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

ΤΡΕΙΣ ΚΑΛΠΕΣ, ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ: ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!


ΔΕΥΤΕΡΑ 17/2/2014 – Θέατρο ΑΚΡΟΠΟΛ (
Ιπποκράτους 9, Αθήνα ) – ώρα 7 μ.μ.


ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ, Ρ. ΔΟΥΡΟΥ, Γ. ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ, Θ. ΔΡΙΤΣΑΣ


Ο ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιεί κεντρική εκδήλωση τη Δευτέρα 17/2/2014 στο Θέατρο ΑΚΡΟΠΟΛ και ώρα 7 μ.μ. με σύνθημα
Τρεις κάλπες, μία επιλογή: Να νικήσουμε!


Θα μιλήσουν:


Αλέξης Τσίπρας, Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής


Ρένα Δούρου, υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής


Γαβριήλ Σακελλαρίδης, υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων


Θοδωρής Δρίτσας, υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά


Μάρκο Ρεβέλι, Καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο του Ανατολικού Πιεμόντε (Τορίνο)



[19/02/2014] Πατριωτισμός και διεθνισμός στη στρατηγική της Αριστεράς - Συζήτηση ΣΥΡΙΖΑ Χαλανδρίου


Συζήτηση με θέμα «Πατριωτισμός και διεθνισμός στη στρατηγική της Αριστεράς» διοργανώνει την Τετάρτη 19/2 /2014 στις 7 μ.μ. ο ΣΥΡΙΖΑ Χαλανδρίου (Σόλωνος και Περικλέους).

Μιλούν οι Λ. Αξελός και Δ. Παπαδάτος



[20/02/2014-21/02/2014] Διήμερη εκδήλωση με θέμα Οικονομική κρίση και οι επιπτώσεις των πολιτικών της Τρόικα, Δικαιώματα και η ελευθερία του Τύπου θα πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία της ευρωομάδας της Αριστεράς και του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Χουντή


Διήμερη εκδήλωση με θέμα  Οικονομική κρίση και οι επιπτώσεις των πολιτικών της Τρόικα, Δικαιώματα και η ελευθερία του Τύπου θα πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία της ευρωομάδας της Αριστεράς και του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Χουντή, στο Ελληνικό Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (Λεωφόρος Αμαλίας 8), στις 20 και 21 Φεβρουαρίου.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν και θα μιλήσουν ευρωβουλευτές της Αριστεράς από Γερμανία, Γαλλία, Κύπρο, Ισπανία και Πορτογαλία, πανεπιστημιακοί και πολιτικοί. Στην έναρξη της εκδήλωσης θα απευθύνει χαιρετισμό η Πρόεδρος της ευρωομάδας της Αριστεράς Gabi Zimmer και ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

08:45 - 09:00
Εισήγηση:  Gabi Zimmer, ευρωβουλευτής και  Πρόεδρος GUE/NGL

Ι.  Οικονομική κρίση και προκλήσεις δημοκρατίας

09:00 - 10:15
Νίκος Χουντής – ευρωβουλευτής  GUE/NGL
Γιώργος Κατρούγκαλος, Συνταγματολόγος, Καθηγητής Δημοσίου Δικαίου, Δημοκρίτειο  Πανεπιστήμιο Θράκης
Ακολουθεί συζήτηση - ερωτήσεις

Ελευθερία του Τύπου
10:15 - 11:00
Patrick Le Hyaric, ευρωβουλευτής GUE/NGL και διευθυντής εφημερίδας  L' Humanité
Αγλαΐα Κυρίτση, δημοσιογράφος και υποψήφια Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου

II.  Ανεργία – ανεργία νέων

11:15 - 12:30
Marisa Matias,  ευρωβουλευτής – GUE/NGL
Σάββας Ρομπόλης, Καθηγητής Οικονομικών Κοινωνικής Πολιτικής, Πάντειο Πανεπιστήμιο – Επιστημονικός Διευθυντής ΙΝΕ/ΓΣΕΕ
Ακολουθεί συζήτηση - ερωτήσεις

III. Εργασιακά και εγγενή δικαιώματα (κοινωνική ασφάλιση-υγεία-συντάξεις)

15:00 - 16:30
Γιώργος Γαβρίλης, μέλος ΙΝΕ/ΓΣΕΕ
Λία Φράγκου, Οργανωτικός Γραμματέας Εργατικού Κέντρου Πειραιά
Thomas Handel, ευρωβουλευτής - GUE/NGL
Ακολουθεί συζήτηση - ερωτήσεις

IV. Δικαιώματα στέγασης

17:00 - 18:30
Willy Meyer, ευρωβουλευτής - GUE/NGL
Elena Cortes Jimenez, Υπουργός Δημοσίων Έργων  και Στέγασης της Περιφερειακής κυβέρνησης της Ανδαλουσίας - Ισπανία
Ρένα Δούρου, Βουλευτής και υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής
Ακολουθεί συζήτηση - ερωτήσεις

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

V. Οικονομική και κοινωνική κατάσταση στην Ελλάδα και κατάργηση της Τρόικα

08:30 - 10:30
Alda Sousa , ευρωβουλευτής GUE/NGL
Τάκης Χατζηγεωργίου, ευρωβουλευτής - GUE/NGL
Αριστείδης Καζάκος, καθηγητής Εργατικού Δικαίου ΑΠΘ
Ακολουθεί συζήτηση - ερωτήσεις

11:00 - 12:30
Συνάντηση με:
Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού
Σύλλογος κατά της αυθαιρεσίας των Τραπεζών και της Δημόσιας Διοίκησης
Κοινωνικό Ωδείο


Θα υπάρχουν διερμηνείες στα γερμανικά, αγγλικά, γαλλικά, ισπανικά και ελληνικά


 

Το Γραφείο Τύπου

 


[21/02/2014] Πρόσκληση της Ο.Μ. ΠΟΛΥΓΩΝΟΥ-ΤΟΥΡΚΟΒΟΥΝΙΩΝ ΣΥΡΙΖΑ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Ο.Μ. ΠΟΛΥΓΩΝΟΥ-ΤΟΥΡΚΟΒΟΥΝΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
σας προσκαλεί στα εγκαίνια των γραφείων της Πριγκηποννησων 18 στο Πολύγωνο
που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή  21/2/2014 στις 7.30 μ.μ.

Θα χαιρετίσει ο γραμματέας του κόμματος  Δημήτρης Βίτσας.


[24/02/2014] Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: Οχι στην ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ


[24/02/2014] Eκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ με θέμα την Υγεία


[25/02/2014] Εκδήλωση Ινστιτούτο Νίκος Πουλαντζά: ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ


[26/02/2014] ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ με ομιλητές τους Αλ.Τσίπρα, Γ.Δραγασάκη, Γ.Σταθάκη


Το Τμήμα Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων  (ΜμεΕ) του ΣΥΡΙΖΑ, διοργανώνει ημερίδα για την παρουσίαση και δημόσια διαβούλευση των προγραμματικών θέσεων και της κυβερνητικής πρότασης του κόμματος, για τις «Μικρομεσαίες επιχειρήσεις και την επιχειρηματικότητα».


Η εκδήλωση - συζήτηση θα γίνει στο ξενοδοχείο STANLEY, στην πλατεία Μεταξουργείου, την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014 στις 6 το απόγευμα.


Στην ημερίδα θα παρευρεθούν και θα μιλήσουν ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο επικεφαλής της επιτροπής προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Δραγασάκης και ο συντονιστής της ΕΕΚΕ ανάπτυξης, Γιώργος Σταθάκης.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης θα υπάρχει δυνατότητα παρέμβασης των εκπροσώπων των φορέων.


Η Γραμματεία του τμήματος



[26/02/2014] Το Δικαίωμα στην Υγεία στο Μνημονιακό Παρόν και δύο Δρόμοι για το Μέλλον

Τετάρτη 26/2/2014 στις 8 μμ στο Δημαρχείο Χολαργού (αμφιθέατρο “Μίκης Θεοδωράκης”)
 
Ομιλητές:
Παναγιώτης Ψυχάρης - Πρόεδρος του Συλλόγου γιατρών ΕΟΠΥΥ Αττικής & μέλος ΔΣ ΙΣΑ
Χαρά Ματσούκα - Διευθυντρια αιματολογικού τμήματος ΓΝΑ Αλεξάνδρα – μέλος ΔΣ ΕΙΝΑΠ
Μαρία Διαλλυνά – Διευθυντρια Ψυχιατρικού τμήματος ΓΝΑ “Γ. Γεννηματάς”
Χαρά Καφαντάρη – Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ
Ανδρέας Ξανθός – Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ

[27/02/2014] Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ: ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Η Ρένα Δούρου, υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής και βουλευτής  Β΄ Αθήνας  και η βουλευτής Β΄Αθήνας  Νάντια Βαλαβάνη θα μιλήσουν την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου  2014 (καταληκτική ημερομηνία για τις δεσμευτικές προσφορές για το Ελληνικό)  σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ  με τίτλο: «Το Ελληνικό Δεν Πωλείται»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί. στο Δημαρχείο Ελληνικού-Αργυρούπολης (Κύπρου 68, Αργυρούπολη) στο  αμφιθέατρο Μίκης Θεοδωράκης) στις 7 μ.μ.. και θα ξεκινήσει με χαιρετισμό του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.



Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης και να αναλύουμε την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας μας. Με την παραμονή σας στην ιστοσελίδα, αποδέχεστε τη χρήση cookies όπως αυτή περιγράφεται στην Πολιτική Cookies ΟΚ